Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
no powiem Ci ze testowanie to jeszcze ho ho, nie chce zobaczyc ani I ani II a potem okres wiec bede czekac do maksymalnie pozna, chyba az do 12/13 lipca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
dziś stałam się znów bezrobotna lipa... ale kilka pierwszych CV rozesłane, zobaczymy czy ktoś się odezwie....
Za tydzień przypadać powinna owulka... testów w tym cyklu robić nie będę - piernicze...
OF nie będzie miał nawet szans wyznaczyć owulacji na wykresie, bo akurat będę urlopować, a termometru nad morze nie mam zamiaru zabierać
przez bity tydzień pobytu w Karwi ma zamiar nie myśleć o "zajściu", ciekawe czy zmiana klimatu będzie dla mnie łaskawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:16
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, dziś postanowiłam się zalogować na ovufriend ponieważ bardzo oczekuję fasolki i chyba kolejny cykl się nie udało
-
moniqe dziś jest mój 27 dc zrobilam test ale oczywiscie negatywny załamka
-
kurczę szczerze nie jestem sumienna w samoobserwacji ale ostatnia owulacja była 19 czerwca, od początku roku się staramy ale od 4 miesięcy tak sumiennie
-
nick nieaktualny
-
Dziulka21 wrote:kurczę szczerze nie jestem sumienna w samoobserwacji ale ostatnia owulacja była 19 czerwca, od początku roku się staramy ale od 4 miesięcy tak sumiennie
Witaj w gronie staraczek
Powiem Ci z doświadczenia, że lepiej nie fiksować zbytnio na punkcie zafasolkowania... bo wtedy włącza się blokada albo myśli o testach i serduszkowaniu na zawołanie - a to wcale dobre nie jest i na dłuższą metę tylko niszczy związek zamiast go budować.
Życzę Ci szczęścia i powodzenia