Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo to ten cykl mozesz ale nie musisz miec taki szalony i inny
Poczekam jeszcze kilka dni i zobaczymy, czy zacznie rosnąć. Znowu wszechświat jest przeciwko nam - nawet nie poprawimy dzisiaj , bo przyjeżdża moja siostra. No szlag by to!!
-
nick nieaktualny
-
ciri mozna by w sumie rzec, ze to ewenement, i Twoj man moglby byc w fakcie "zostalem zgwalcony - zostanę ojcem "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:46
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
witajcie dziewczynki Ciri gratulacje !! nie wiem komu jeszcze sie udalo bo nie nadrobie z calego tygodnia ale wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluje.
Ja niestety robilam badania i szalu nie ma prolaktyna prawie 900 LH 14.55 FSH 8.09 tsh 3,9 pozatym mam torbiel krwotoczna na prawym jajniku i czekam na wyniki markerow nowotworowych dzis bede miala wyniki progesteronu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moniqe wrote:witajcie dziewczynki Ciri gratulacje !! nie wiem komu jeszcze sie udalo bo nie nadrobie z calego tygodnia ale wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluje.
Ja niestety robilam badania i szalu nie ma prolaktyna prawie 900 LH 14.55 FSH 8.09 pozatym mam torbiel krwotoczna na prawym jajniku i czekam na wyniki markerow nowotworowych dzis bede miala wyniki progesteronu...
Kochana prolaktynę podobno bardzo łatwo się zbija, więc spokojnie. Dostaniesz leki i wszystko wróci do normy
Trzymam kciuki za pozostałe wyniki! Trzymaj się!moniqe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak sobie jeszcze myślę, że w sumie trening mam od ponad tygodnia i wtedy też zaczęłam robić testy owu, które jednak z dnia na dzień ciemniały. Może jest mikro szansa, że jednak dzień po pozytywnym teście owulka była????
Dobra nie truję Wam już, bo zapycham wątek jakimś biadoleniem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Ala a od czego jesteśmy.
Słuchajcie ja mam taką lipę w pracy, zarobki mi zaraz spadną o połowę, bo kryzys tym samym średnia do zasiłku, na którą ciężko pracuję od kilku msc, jak.się nie uda to nie wiem co mam zrobić, pomijając kwestie, że nowy kierownik stwierdził, jestem jednym z najlepszych pracowników to mi dowali najwięcej pracy, żeby poprawić wyniki całego działu:/ -
nick nieaktualny
-
dziewczyny a powiedzcie mi taka rezcz, mam umowe o prace na rok od 19 maja, teraz dostalam wypowiedzenie bo szefowa likwioduje dzialanosc gospodarcza(przepracowala miesiac na umowie) czy zus bedzie mi wyplacal amcierzynksi po porodzie? czy za malo mialam placonych skaldek przez umowe ? bo pracowalam defakto na niej miesiac... orientuje sie ktoras?
-
nick nieaktualny