X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze to bardziej podswiadomosc tak dziala ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    No właśnie nie ćwiczyłam tak intensywnie wcześniej :/ Dopiero od jakiegoś tygodnia, średnio godzinę dziennie, ale czuję się zmęczona po nim.

Nie cierpię tego!
    Noo to ten cykl mozesz ale nie musisz miec taki szalony i inny

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to ten cykl mozesz ale nie musisz miec taki szalony i inny

Poczekam jeszcze kilka dni i zobaczymy, czy zacznie rosnąć. Znowu wszechświat jest przeciwko nam - nawet nie poprawimy dzisiaj <3, bo przyjeżdża moja siostra. No szlag by to!!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To szybki numerek w kibelku ;D pamietaj moje jest z gwaltu ;p

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri mozna by w sumie rzec, ze to ewenement, i Twoj man moglby byc w fakcie "zostalem zgwalcony - zostanę ojcem ";)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:46

alicjaaaa lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To szybki numerek w kibelku ;D pamietaj moje jest z gwaltu ;p

Nie ma szans :/ Mamy bardzo malutkie, jednopokojowe mieszkanie...

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki :) Ciri gratulacje !! nie wiem komu jeszcze sie udalo bo nie nadrobie z calego tygodnia :( ale wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluje.
    Ja niestety robilam badania i szalu nie ma :( prolaktyna prawie 900 :( LH 14.55 FSH 8.09 :/ tsh 3,9 pozatym mam torbiel krwotoczna na prawym jajniku i czekam na wyniki markerow nowotworowych :( dzis bede miala wyniki progesteronu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:50

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaaa ale wiecie co mnie denerwuje mimo wszystko? Ze tak bez jego wysilku mu sie cholera udalo ;p niby super ze po lekarzach nie musialam go ciagac i w ogole ale jak z drugim bede to samo przezywac co teraz to go chyba normalnnie utluke.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Nie ma szans :/ Mamy bardzo malutkie, jednopokojowe mieszkanie...
    Kochana wszystko sie da. Ja kiedys w jednym pokoju z braciazkiem dalam rade ;D wiec wiesz ;)

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    witajcie dziewczynki :) Ciri gratulacje !! nie wiem komu jeszcze sie udalo bo nie nadrobie z calego tygodnia :( ale wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluje.
    Ja niestety robilam badania i szalu nie ma :( prolaktyna prawie 900 :( LH 14.55 FSH 8.09 :/ pozatym mam torbiel krwotoczna na prawym jajniku i czekam na wyniki markerow nowotworowych :( dzis bede miala wyniki progesteronu...

Kochana prolaktynę podobno bardzo łatwo się zbija, więc spokojnie. Dostaniesz leki i wszystko wróci do normy :)
    Trzymam kciuki za pozostałe wyniki! Trzymaj się!

moniqe lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kochana wszystko sie da. Ja kiedys w jednym pokoju z braciazkiem dalam rade ;D wiec wiesz ;)

No kurde, jeśli ovu się przesunie, to przydałoby się dołożyć plemiorów. Yhhh... Zobaczymy

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no taak oby tylko nie bylo nowotworu to reszte sie jakos zbije ;) ale lekarz powiedzial ze na razie o owulacjach moge zapomniec wiec ze staranek nici :(

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykopcie ja na 15 minut zrobcie swoje i niech wraca. Noo chyba dla prokreacji i rozmnazania sie poswieci i pojdzie po lody do sklepu ;D

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie jeszcze myślę, że w sumie trening mam od ponad tygodnia i wtedy też zaczęłam robić testy owu, które jednak z dnia na dzień ciemniały. Może jest mikro szansa, że jednak dzień po pozytywnym teście owulka była????

Dobra nie truję Wam już, bo zapycham wątek jakimś biadoleniem...

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakim biadoleniem? Ogarnij sie kobieto bo kopa dostaniesz ;D
    Noo sznasa jest ze owu byla. Najlepiej kochana zrob za kilka dni progesteron to bedziesz wiedziec ;*

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika wyniki poprawisz i pojawi sie dzidzius :) Glowa do gory.

Alicjaa tez proponuje siostre na lody wyslac :D

moniqe lubi tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ala a od czego jesteśmy.
    Słuchajcie ja mam taką lipę w pracy, zarobki mi zaraz spadną o połowę, bo kryzys tym samym średnia do zasiłku, na którą ciężko pracuję od kilku msc, jak.się nie uda to nie wiem co mam zrobić, pomijając kwestie, że nowy kierownik stwierdził, jestem jednym z najlepszych pracowników to mi dowali najwięcej pracy, żeby poprawić wyniki całego działu:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ja przez pol roku z najnizszej krajowej spadlam do 700zl na miesiac... Masakra. Jestem zalamana bo orzez to spada mi macierzynski (mam ta umowe zlecenie to inaczej troche sie liczy) wiec ogolnie kicha straszna.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a powiedzcie mi taka rezcz, mam umowe o prace na rok od 19 maja, teraz dostalam wypowiedzenie bo szefowa likwioduje dzialanosc gospodarcza(przepracowala miesiac na umowie) czy zus bedzie mi wyplacal amcierzynksi po porodzie? czy za malo mialam placonych skaldek przez umowe ? bo pracowalam defakto na niej miesiac... orientuje sie ktoras?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak miesiac chyba nie... Ale nie jestem pewna... Musisz sie w zusie dowiedziec

‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ