X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka a może właśnie jak nie teraz to na tym wyjeździe się uda, bywa tak często!

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Fionka a może właśnie jak nie teraz to na tym wyjeździe się uda, bywa tak często!

Raz czy dwa juz "probowalam" i tak no i niestety w moim przypadku to nie zadzialalo. A niestety wyjdzie tak, ze @ akurat na ten wyjazd sie pojawi :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Ehh zeby to bylo takie proste... Najbardziej frustrujace jest to, ze reaguje na stymulacje, maz ma super plemniki, wszystko idzie jak po masle, a efektu nie ma i nikt nie potrafi powiedziec dlaczego.
    A byliscie u psychologa? Wiem ze to potrafi naprawde pomoc w takich sytuacjach... Znam kilka takich przypadkow i to nawet gorszych bo ze nawet zadnego pco nie bylo tylko wszystko ok doslownie i przez 5 lat nic a potem psycholog inne podejscie do stanan i pol roku i nagle dziecko...

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A byliscie u psychologa? Wiem ze to potrafi naprawde pomoc w takich sytuacjach... Znam kilka takich przypadkow i to nawet gorszych bo ze nawet zadnego pco nie bylo tylko wszystko ok doslownie i przez 5 lat nic a potem psycholog inne podejscie do stanan i pol roku i nagle dziecko...

Nie, poki co nie, ale moze w koncu bedzie trzeba. Zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyslcie ;D podobno to jest duze odciazenie psychiczne. Ja tam tez nad seksuologiem i psychologiem myslalam jesli chodzi o swoje kwestie ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie do wyjazdu do PL nic robic nie bedziemy, a potem pomyslimy co dalej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz stale powtarza, że psychika jest kluczowa i może zablokować nawet zdrowe pary. Ciri ma rację jeśli poziom fizyczny jest ok trzeba szukać w głowie.

Wiecie co wczoraj wracając z pracy znalazłam na ulicy grosik chuchnęłam przyłożyłam do brzucha i teraz czekam aż zadziała;)

sachmet1769 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zsmuchakas szczescie. Ja znam taka wersje ze sie nie dmucha.

pasia27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mi mówisz?!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Lubelszczyźnie sie dmucha;)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Na Lubelszczyźnie sie dmucha;)

U nas tez sie dmucha, ale tez slyszalam wersje Ciri :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys tez dmuchalam a potem uslyszalam ta wersje i szczerze dwa razy cos mi sie spelnilo ;D

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Tak i taki byl grubasny jak na 10dpo zadnego cienia tylko krecha, beta 35...

no i to jest wlaśnie ciekawe, bo mi nawet przy becie 60 czy 170 wychodziły jaśniejsze kreski:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w pierwszej ciąży we wtorek byl cień cienia ledwo widoczny a w piątek bylo ponad 300 i tez te testy bez szalu wychodzily

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jest po prostu wyjatkowa ;) Jej dziecko od poczatku pokazuje jakie jest silne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 08:28

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Mi lekarz stale powtarza, że psychika jest kluczowa i może zablokować nawet zdrowe pary. Ciri ma rację jeśli poziom fizyczny jest ok trzeba szukać w głowie.

Wiecie co wczoraj wracając z pracy znalazłam na ulicy grosik chuchnęłam przyłożyłam do brzucha i teraz czekam aż zadziała;)

oby przyniósł szczęście:)

Mi córeczka też przyniosła znaleziony grosik w tym szczęśliwym cyklu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    no i to jest wlaśnie ciekawe, bo mi nawet przy becie 60 czy 170 wychodziły jaśniejsze kreski:)
    Ja mam kamice nerkowa niby to nie wplywa na testy ale moze zageszczony mocz byl czy cos... Ale nie analizuje tego ;D wazne ze bylo

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Mi w pierwszej ciąży we wtorek byl cień cienia ledwo widoczny a w piątek bylo ponad 300 i tez te testy bez szalu wychodzily

no tak, mi w pierwszej ciąż w niedzielę wieczorem wyszły takie dość blade, a na następny dzien miałam betę 440:) może taki ze mnie typ:)

Ale teraz robiłam testy co kilka dni i takie mega ciemne (nawet testowa ciemniejsza od kontrolnej na tych facelle) wyszła mi dopiero 25 dpo;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja zrobilam tylko dwa testy jeden rano drugi po poludniu jak czekalam na bete. Wiecej nie

• anika Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki.dzieci zbudzily mnie 2 h temu,pogoda rozpieszca a ja przy kawci siedze :)

u mnie plamien ciag dalszy :/

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ