X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka a może właśnie jak nie teraz to na tym wyjeździe się uda, bywa tak często!

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Fionka a może właśnie jak nie teraz to na tym wyjeździe się uda, bywa tak często!

Raz czy dwa juz "probowalam" i tak no i niestety w moim przypadku to nie zadzialalo. A niestety wyjdzie tak, ze @ akurat na ten wyjazd sie pojawi :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Ehh zeby to bylo takie proste... Najbardziej frustrujace jest to, ze reaguje na stymulacje, maz ma super plemniki, wszystko idzie jak po masle, a efektu nie ma i nikt nie potrafi powiedziec dlaczego.
    A byliscie u psychologa? Wiem ze to potrafi naprawde pomoc w takich sytuacjach... Znam kilka takich przypadkow i to nawet gorszych bo ze nawet zadnego pco nie bylo tylko wszystko ok doslownie i przez 5 lat nic a potem psycholog inne podejscie do stanan i pol roku i nagle dziecko...

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A byliscie u psychologa? Wiem ze to potrafi naprawde pomoc w takich sytuacjach... Znam kilka takich przypadkow i to nawet gorszych bo ze nawet zadnego pco nie bylo tylko wszystko ok doslownie i przez 5 lat nic a potem psycholog inne podejscie do stanan i pol roku i nagle dziecko...

Nie, poki co nie, ale moze w koncu bedzie trzeba. Zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyslcie ;D podobno to jest duze odciazenie psychiczne. Ja tam tez nad seksuologiem i psychologiem myslalam jesli chodzi o swoje kwestie ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie do wyjazdu do PL nic robic nie bedziemy, a potem pomyslimy co dalej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz stale powtarza, że psychika jest kluczowa i może zablokować nawet zdrowe pary. Ciri ma rację jeśli poziom fizyczny jest ok trzeba szukać w głowie.

Wiecie co wczoraj wracając z pracy znalazłam na ulicy grosik chuchnęłam przyłożyłam do brzucha i teraz czekam aż zadziała;)

sachmet1769 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zsmuchakas szczescie. Ja znam taka wersje ze sie nie dmucha.

pasia27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mi mówisz?!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Lubelszczyźnie sie dmucha;)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Na Lubelszczyźnie sie dmucha;)

U nas tez sie dmucha, ale tez slyszalam wersje Ciri :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys tez dmuchalam a potem uslyszalam ta wersje i szczerze dwa razy cos mi sie spelnilo ;D

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Tak i taki byl grubasny jak na 10dpo zadnego cienia tylko krecha, beta 35...

no i to jest wlaśnie ciekawe, bo mi nawet przy becie 60 czy 170 wychodziły jaśniejsze kreski:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w pierwszej ciąży we wtorek byl cień cienia ledwo widoczny a w piątek bylo ponad 300 i tez te testy bez szalu wychodzily

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jest po prostu wyjatkowa ;) Jej dziecko od poczatku pokazuje jakie jest silne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 08:28

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Mi lekarz stale powtarza, że psychika jest kluczowa i może zablokować nawet zdrowe pary. Ciri ma rację jeśli poziom fizyczny jest ok trzeba szukać w głowie.

Wiecie co wczoraj wracając z pracy znalazłam na ulicy grosik chuchnęłam przyłożyłam do brzucha i teraz czekam aż zadziała;)

oby przyniósł szczęście:)

Mi córeczka też przyniosła znaleziony grosik w tym szczęśliwym cyklu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    no i to jest wlaśnie ciekawe, bo mi nawet przy becie 60 czy 170 wychodziły jaśniejsze kreski:)
    Ja mam kamice nerkowa niby to nie wplywa na testy ale moze zageszczony mocz byl czy cos... Ale nie analizuje tego ;D wazne ze bylo

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Mi w pierwszej ciąży we wtorek byl cień cienia ledwo widoczny a w piątek bylo ponad 300 i tez te testy bez szalu wychodzily

no tak, mi w pierwszej ciąż w niedzielę wieczorem wyszły takie dość blade, a na następny dzien miałam betę 440:) może taki ze mnie typ:)

Ale teraz robiłam testy co kilka dni i takie mega ciemne (nawet testowa ciemniejsza od kontrolnej na tych facelle) wyszła mi dopiero 25 dpo;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja zrobilam tylko dwa testy jeden rano drugi po poludniu jak czekalam na bete. Wiecej nie

• anika Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki.dzieci zbudzily mnie 2 h temu,pogoda rozpieszca a ja przy kawci siedze :)

u mnie plamien ciag dalszy :/

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ