Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Fionka a może właśnie jak nie teraz to na tym wyjeździe się uda, bywa tak często!
Raz czy dwa juz "probowalam" i tak no i niestety w moim przypadku to nie zadzialalo. A niestety wyjdzie tak, ze @ akurat na ten wyjazd sie pojawi[/url] -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Ehh zeby to bylo takie proste... Najbardziej frustrujace jest to, ze reaguje na stymulacje, maz ma super plemniki, wszystko idzie jak po masle, a efektu nie ma i nikt nie potrafi powiedziec dlaczego.
-
ciri22 wrote:A byliscie u psychologa? Wiem ze to potrafi naprawde pomoc w takich sytuacjach... Znam kilka takich przypadkow i to nawet gorszych bo ze nawet zadnego pco nie bylo tylko wszystko ok doslownie i przez 5 lat nic a potem psycholog inne podejscie do stanan i pol roku i nagle dziecko...
Nie, poki co nie, ale moze w koncu bedzie trzeba. Zobaczymy.[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi lekarz stale powtarza, że psychika jest kluczowa i może zablokować nawet zdrowe pary. Ciri ma rację jeśli poziom fizyczny jest ok trzeba szukać w głowie.
Wiecie co wczoraj wracając z pracy znalazłam na ulicy grosik chuchnęłam przyłożyłam do brzucha i teraz czekam aż zadziała;)sachmet1769 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi w pierwszej ciąży we wtorek byl cień cienia ledwo widoczny a w piątek bylo ponad 300 i tez te testy bez szalu wychodzily
-
Magdziulla wrote:Mi lekarz stale powtarza, że psychika jest kluczowa i może zablokować nawet zdrowe pary. Ciri ma rację jeśli poziom fizyczny jest ok trzeba szukać w głowie.
Wiecie co wczoraj wracając z pracy znalazłam na ulicy grosik chuchnęłam przyłożyłam do brzucha i teraz czekam aż zadziała;)
oby przyniósł szczęście:)
Mi córeczka też przyniosła znaleziony grosik w tym szczęśliwym cyklu:) -
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Mi w pierwszej ciąży we wtorek byl cień cienia ledwo widoczny a w piątek bylo ponad 300 i tez te testy bez szalu wychodzily
no tak, mi w pierwszej ciąż w niedzielę wieczorem wyszły takie dość blade, a na następny dzien miałam betę 440:) może taki ze mnie typ:)
Ale teraz robiłam testy co kilka dni i takie mega ciemne (nawet testowa ciemniejsza od kontrolnej na tych facelle) wyszła mi dopiero 25 dpo;) -
nick nieaktualny