X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    No wlasnie to nie dziala, bo on w tym cyklu chce seksa co drugi dzien uprawiac do samej @/testowania, bo zaczal myslec, ze moze ja mam owu pozniej niz pokazuje program i dlatego sie nie udaje, bo zazwyczaj po owu z seksem stopowalismy, zeby ewentualnej fasoli nie zaszkodzic:/
    fajnego maż męża się tak angażuje

ps; niech ci zrobi dobrze :D plemnikom to nie zaszkodzi :D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    On wie, ze mi sie chce;)
    To teraz ci sie chce ale jutro juz moze byc roznie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Pacz, z moim bawet poklocic sie nie da, bo on wie, ze ja jedtem huragan, tsunami i inna borelioza;) zawsze jest spokojny i kapituluje. Teraz masowal mi stopki i cos gledzil, ze zapisal mnie do okulisty na przyszly poniedzialek. Cos juz czuje, ze zapomnialam isc;)

Skoro chcesz poryczec, to dobra droga idziesz. Piwo pomoze:) no juz nie smutaj, wytrzyj gluty,korona na glowe i dajesz do przodu;)
    Wdziej jakues seksi sznurki i nie pozwol malzowi sie tknac;) taka kara;)
    Oj Kochana Ty Moja. Niestety seksi sznurki mogę mu co najwyżej przez tel opisać albo zdjęcie wysłać, bo z koszarów wraca do mnie dopiero w nast weekend. Generalnie to tak wyglądało, że nakrzyczałam na niego trochę się postawił i po chwili ostygnięcia, jak zawsze że kocha, itp itd,
    a seks byłby na pewno, bo prawie zawsze jest po kłótni, nie wiem czemu, ale uwielbiamy seks na zgodę, czasem warto się poklocic dla samego seksu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda.. na tego mojego nie dziala ale z poprzednim klocilam sie wlasnie dla seksu :D byl zupelnie inny wtedy...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadam kg arbuza i wypiłam piwo.. mogę sobie zaznaczyć w objawach częstomocz ;D

kurde, ja ze swoim się jeszcze nigdy "na zgodę" nie kochałam

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi lepiej chyba mi hormony wariują przed chwilą płakałam, a teraz się śmieję...dobrze, że kot mnie tylko widzi. Zastanawiacie się czasem co by było gdyby Nasze zwierzęta zaczęły mówić, ja mojemu musiałabym dużo Gurmeta kupić za milczenie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahah to ja chyyba swojej kotce tez :D choc ona mnie olewa ostatnio

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam skitrany jeden test - oczywiście negatyw, ale na wszelki wypadek podziałam dzisiaj

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Już mi lepiej chyba mi hormony wariują przed chwilą płakałam, a teraz się śmieję...dobrze, że kot mnie tylko widzi. Zastanawiacie się czasem co by było gdyby Nasze zwierzęta zaczęły mówić, ja mojemu musiałabym dużo Gurmeta kupić za milczenie;)

Smierdzisz jakby ciaza?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Smierdzisz jakby ciaza?;)
    Raczej zaburzeniami psychicznymi...do tej pory staram się nie stawać na łączeniach płytek;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blahaha dobre :D ale mnie tez to troche powiewa ciaza... choc ja tak tez mialam 2 dni przed okresem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa? To mozemy sie zamknac w jednym pokoju bez klamek. Ja nie zasne, jesli nie policze wszystkich scian w pokoju, licze stopnie idac po schodach, odkrecam kran z zimna woda tyle samo razy co z ciepla...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam humory przed @ a że w tym cyklu wszystko mam wcześniej to to pewnie też. Nie czuję za nic tej ciąży.
    chyba kupię rower, o tak Ty Morelu na pociechę kupiłaś orbiterekw ogóle (używasz;>?), a ja kupię rower.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja też mam humory przed @ a że w tym cyklu wszystko mam wcześniej to to pewnie też. Nie czuję za nic tej ciąży.
    chyba kupię rower, o tak Ty Morelu na pociechę kupiłaś orbiterekw ogóle (używasz;>?), a ja kupię rower.
    ja mam rowerek i jezdze na nim codzinnie do pracy :D kocham go:)
    Wlasnie moim objawem ciazy byly objawy @ ale wczeniejsze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Taaa? To mozemy sie zamknac w jednym pokoju bez klamek. Ja nie zasne, jesli nie policze wszystkich scian w pokoju, licze stopnie idac po schodach, odkrecam kran z zimna woda tyle samo razy co z ciepla...
    Ooo siostro, ja jak podrapię się z jednej strony to muszę też z drugiej, nawet jak mnie mąż klapie w pośladek to już sam wie, że tyle samo razy musi w drugi;);) i jak widzę, że ktoś ma niedomkniety guzik to proszę by go zamkną bo mnie strzela:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam i rower i orbitrek. Rower mam do pracy a orbi po pracy. Mega urzadzenie. Codziennue robie minimum 10 km, zlewam sie potem. Po jakims miesiacu powinnam zobaczyc jakies efekty. Poki co, zauwazylam, ze mam bardziej elastyczna skore i wiecej energii. Generalnie polecam:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ooo siostro, ja jak podrapię się z jednej strony to muszę też z drugiej, nawet jak mnie mąż klapie w pośladek to już sam wie, że tyle samo razy musi w drugi;);) i jak widzę, że ktoś ma niedomkniety guzik to proszę by go zamkną bo mnie strzela:)
    Fajnie! Jakbym miala mysl, ze kedtem najbardziej walnieta baba na ziemi, pomysle o Tobie i bedzie mi razniej, ze jest nas dwie;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHAM WAS:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Fajnie! Jakbym miala mysl, ze kedtem najbardziej walnieta baba na ziemi, pomysle o Tobie i bedzie mi razniej, ze jest nas dwie;)
    Jakby psycholodzy się o Nas dowiedzieli albo byśmy były bogate albo mialybysmy piękny, biały pokój bez klamek:)
    A jak zakladacie papier toaletowy? Kiedyś miałam szkolenie w firmie z psychologiem to powiedział, że papier i płytki to klasyk:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papier? na wierzchu musi byc listek do oderwania :P

Magdziulla lubi tę wiadomość

‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ