Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morella wrote:No wlasnie to nie dziala, bo on w tym cyklu chce seksa co drugi dzien uprawiac do samej @/testowania, bo zaczal myslec, ze moze ja mam owu pozniej niz pokazuje program i dlatego sie nie udaje, bo zazwyczaj po owu z seksem stopowalismy, zeby ewentualnej fasoli nie zaszkodzic:/
ps; niech ci zrobi dobrze plemnikom to nie zaszkodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Pacz, z moim bawet poklocic sie nie da, bo on wie, ze ja jedtem huragan, tsunami i inna borelioza;) zawsze jest spokojny i kapituluje. Teraz masowal mi stopki i cos gledzil, ze zapisal mnie do okulisty na przyszly poniedzialek. Cos juz czuje, ze zapomnialam isc;)
Skoro chcesz poryczec, to dobra droga idziesz. Piwo pomoze:) no juz nie smutaj, wytrzyj gluty,korona na glowe i dajesz do przodu;)
Wdziej jakues seksi sznurki i nie pozwol malzowi sie tknac;) taka kara;)
a seks byłby na pewno, bo prawie zawsze jest po kłótni, nie wiem czemu, ale uwielbiamy seks na zgodę, czasem warto się poklocic dla samego seksu:)
-
nick nieaktualny
-
zjadam kg arbuza i wypiłam piwo.. mogę sobie zaznaczyć w objawach częstomocz
kurde, ja ze swoim się jeszcze nigdy "na zgodę" nie kochałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Już mi lepiej chyba mi hormony wariują przed chwilą płakałam, a teraz się śmieję...dobrze, że kot mnie tylko widzi. Zastanawiacie się czasem co by było gdyby Nasze zwierzęta zaczęły mówić, ja mojemu musiałabym dużo Gurmeta kupić za milczenie;)
Smierdzisz jakby ciaza? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja też mam humory przed @ a że w tym cyklu wszystko mam wcześniej to to pewnie też. Nie czuję za nic tej ciąży.
chyba kupię rower, o tak Ty Morelu na pociechę kupiłaś orbiterekw ogóle (używasz;>?), a ja kupię rower.
Wlasnie moim objawem ciazy byly objawy @ ale wczeniejsze -
nick nieaktualnyMorella wrote:Taaa? To mozemy sie zamknac w jednym pokoju bez klamek. Ja nie zasne, jesli nie policze wszystkich scian w pokoju, licze stopnie idac po schodach, odkrecam kran z zimna woda tyle samo razy co z ciepla...
-
nick nieaktualnyKupilam i rower i orbitrek. Rower mam do pracy a orbi po pracy. Mega urzadzenie. Codziennue robie minimum 10 km, zlewam sie potem. Po jakims miesiacu powinnam zobaczyc jakies efekty. Poki co, zauwazylam, ze mam bardziej elastyczna skore i wiecej energii. Generalnie polecam:)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ooo siostro, ja jak podrapię się z jednej strony to muszę też z drugiej, nawet jak mnie mąż klapie w pośladek to już sam wie, że tyle samo razy musi w drugi;) i jak widzę, że ktoś ma niedomkniety guzik to proszę by go zamkną bo mnie strzela:)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Fajnie! Jakbym miala mysl, ze kedtem najbardziej walnieta baba na ziemi, pomysle o Tobie i bedzie mi razniej, ze jest nas dwie;)
A jak zakladacie papier toaletowy? Kiedyś miałam szkolenie w firmie z psychologiem to powiedział, że papier i płytki to klasyk:) -
nick nieaktualny