X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    No wlasnie to nie dziala, bo on w tym cyklu chce seksa co drugi dzien uprawiac do samej @/testowania, bo zaczal myslec, ze moze ja mam owu pozniej niz pokazuje program i dlatego sie nie udaje, bo zazwyczaj po owu z seksem stopowalismy, zeby ewentualnej fasoli nie zaszkodzic:/
    fajnego maż męża się tak angażuje

ps; niech ci zrobi dobrze :D plemnikom to nie zaszkodzi :D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    On wie, ze mi sie chce;)
    To teraz ci sie chce ale jutro juz moze byc roznie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Pacz, z moim bawet poklocic sie nie da, bo on wie, ze ja jedtem huragan, tsunami i inna borelioza;) zawsze jest spokojny i kapituluje. Teraz masowal mi stopki i cos gledzil, ze zapisal mnie do okulisty na przyszly poniedzialek. Cos juz czuje, ze zapomnialam isc;)

Skoro chcesz poryczec, to dobra droga idziesz. Piwo pomoze:) no juz nie smutaj, wytrzyj gluty,korona na glowe i dajesz do przodu;)
    Wdziej jakues seksi sznurki i nie pozwol malzowi sie tknac;) taka kara;)
    Oj Kochana Ty Moja. Niestety seksi sznurki mogę mu co najwyżej przez tel opisać albo zdjęcie wysłać, bo z koszarów wraca do mnie dopiero w nast weekend. Generalnie to tak wyglądało, że nakrzyczałam na niego trochę się postawił i po chwili ostygnięcia, jak zawsze że kocha, itp itd,
    a seks byłby na pewno, bo prawie zawsze jest po kłótni, nie wiem czemu, ale uwielbiamy seks na zgodę, czasem warto się poklocic dla samego seksu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda.. na tego mojego nie dziala ale z poprzednim klocilam sie wlasnie dla seksu :D byl zupelnie inny wtedy...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadam kg arbuza i wypiłam piwo.. mogę sobie zaznaczyć w objawach częstomocz ;D

kurde, ja ze swoim się jeszcze nigdy "na zgodę" nie kochałam

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi lepiej chyba mi hormony wariują przed chwilą płakałam, a teraz się śmieję...dobrze, że kot mnie tylko widzi. Zastanawiacie się czasem co by było gdyby Nasze zwierzęta zaczęły mówić, ja mojemu musiałabym dużo Gurmeta kupić za milczenie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahah to ja chyyba swojej kotce tez :D choc ona mnie olewa ostatnio

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam skitrany jeden test - oczywiście negatyw, ale na wszelki wypadek podziałam dzisiaj

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Już mi lepiej chyba mi hormony wariują przed chwilą płakałam, a teraz się śmieję...dobrze, że kot mnie tylko widzi. Zastanawiacie się czasem co by było gdyby Nasze zwierzęta zaczęły mówić, ja mojemu musiałabym dużo Gurmeta kupić za milczenie;)

Smierdzisz jakby ciaza?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Smierdzisz jakby ciaza?;)
    Raczej zaburzeniami psychicznymi...do tej pory staram się nie stawać na łączeniach płytek;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blahaha dobre :D ale mnie tez to troche powiewa ciaza... choc ja tak tez mialam 2 dni przed okresem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa? To mozemy sie zamknac w jednym pokoju bez klamek. Ja nie zasne, jesli nie policze wszystkich scian w pokoju, licze stopnie idac po schodach, odkrecam kran z zimna woda tyle samo razy co z ciepla...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam humory przed @ a że w tym cyklu wszystko mam wcześniej to to pewnie też. Nie czuję za nic tej ciąży.
    chyba kupię rower, o tak Ty Morelu na pociechę kupiłaś orbiterekw ogóle (używasz;>?), a ja kupię rower.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja też mam humory przed @ a że w tym cyklu wszystko mam wcześniej to to pewnie też. Nie czuję za nic tej ciąży.
    chyba kupię rower, o tak Ty Morelu na pociechę kupiłaś orbiterekw ogóle (używasz;>?), a ja kupię rower.
    ja mam rowerek i jezdze na nim codzinnie do pracy :D kocham go:)
    Wlasnie moim objawem ciazy byly objawy @ ale wczeniejsze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Taaa? To mozemy sie zamknac w jednym pokoju bez klamek. Ja nie zasne, jesli nie policze wszystkich scian w pokoju, licze stopnie idac po schodach, odkrecam kran z zimna woda tyle samo razy co z ciepla...
    Ooo siostro, ja jak podrapię się z jednej strony to muszę też z drugiej, nawet jak mnie mąż klapie w pośladek to już sam wie, że tyle samo razy musi w drugi;);) i jak widzę, że ktoś ma niedomkniety guzik to proszę by go zamkną bo mnie strzela:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam i rower i orbitrek. Rower mam do pracy a orbi po pracy. Mega urzadzenie. Codziennue robie minimum 10 km, zlewam sie potem. Po jakims miesiacu powinnam zobaczyc jakies efekty. Poki co, zauwazylam, ze mam bardziej elastyczna skore i wiecej energii. Generalnie polecam:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ooo siostro, ja jak podrapię się z jednej strony to muszę też z drugiej, nawet jak mnie mąż klapie w pośladek to już sam wie, że tyle samo razy musi w drugi;);) i jak widzę, że ktoś ma niedomkniety guzik to proszę by go zamkną bo mnie strzela:)
    Fajnie! Jakbym miala mysl, ze kedtem najbardziej walnieta baba na ziemi, pomysle o Tobie i bedzie mi razniej, ze jest nas dwie;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHAM WAS:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Fajnie! Jakbym miala mysl, ze kedtem najbardziej walnieta baba na ziemi, pomysle o Tobie i bedzie mi razniej, ze jest nas dwie;)
    Jakby psycholodzy się o Nas dowiedzieli albo byśmy były bogate albo mialybysmy piękny, biały pokój bez klamek:)
    A jak zakladacie papier toaletowy? Kiedyś miałam szkolenie w firmie z psychologiem to powiedział, że papier i płytki to klasyk:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papier? na wierzchu musi byc listek do oderwania :P

Magdziulla lubi tę wiadomość

‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ