X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj jeszcze do tego cholernego okresu. Może nie przyjdzie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla nie załamuj się, jeszcze masz czas na testowanie, wynik może nie być wiarygodny bo to dopiero 11/12dpo.
    Wiem jak się czujesz bo ja niby się nie nastawiałam na 2 kreseczki ale jak zobaczyłam jedną to przykro mi było. Ale głowa do góry jeszcze nic nie jest przesądzone. Moja @ jeszcze nie przyszła chociaż wydaje mi się że już ją czuje :(

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z Barowona tej mojej kolezanki co zaszla w pierwszym cyklu testy zaczely wychodzic 5 dni po @ przy czym trzeba zaznaczyc ze wiek plodu zgadzal sie z data ostatniej miesiaczki wiec owulacja nie mogla byc pozniej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, ale nie ma co się łudzić, z terminem owulacji na pewno się nie mylę. W niedzielę przyjdzie @ a potem zmieniam lekarza i niestety wypadam z wątku wakacyjnego, bo muszę czekać na przedłużenie umowy:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale myslisz ze ten watek do sierpnia bedzie tylko? Bo ja cos czuje ze dopoki wszystkie nie zajda to tu bedzie sie dzialo ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz tak sobie myślę, że cieszę się, że już wiem, ten stres był najgorszy. Jakoś to sobie poukładam, przedłużę umowę, może w końcu uda się kupić mieszkanie. Przebadam się i wyleczę się, męża przebadam. Będzie dobrze.
    Ale nie wyrzucajcie mnie całkiem:) bo się tu zadomowiłam:) u Ciri jak w domu, zresztą byłaś pierwszą osobą, która się do mnie odezwała jak dołączyłam do OvuF:)
    I czekam na dobre wieści od Was, Morel pierwszy na ruszcie:)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana tez mysle, ze to jeszcze za wczesnie :) Zatestuj za kilka dni - najlepiej w sobote razem ze mna ;)
    Ja wlasnie sie szykuje na progesteron i jutro bedzie jasne czy sie jeszcze ludzic, czy nie...

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nikt tu nikogo nie wyrzyca ;D a mowie ten watek raczej nie umrze z koncem wakacji ;D cos czuje ze bedziemy sie wspierac az wszystkie beda mialy brzuszki

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie myślę właśnie, bo umowę przedłużam z końcem września i czy nie próbować już w sierpniu...jest to ryzyko, bo jak się uda i będzie po mnie widać to mi na pewno nie przedłużą z drugiej strony owu wypada na koniec msc, więc chyba zaryzykuję.
    Fionka życzę Ci z całego serca i trzymam kciuki. Ja się nie łudzę już.
    Mam nadzieję, że ten wątek będzie wiecznie żywy, nawet z brzuchami, bo się do Was już zdążyłam przyzwyczaić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jak w sierpniu zajdziesz to nic nie bedzie widac zwykle kolo 3 miesiaca to tak najwczesniej ale to masz taka pileczke ze mozesz powiedziec ze lekko przytylas. U wiekszosci widac dopiero w 4 miesiacu i to pod koniec taki szybko brzuszek wyskakuje. Wczesniej to raczej wzdecia ;D
    Bylam ostatnio na weselu u kolezanki ktora w 5 miesiacu byla wtedy to nic nie bylo widac. Lekki tluszczyc zero brzucha a miesiac pozniej juz pileczka dosc spora.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie boję się o to czy będzie widać, tylko o objawy takie jak wymioty itp. Po jednej dziewczynie kiedyś tak się zorientowali, a ona sama podobno nie wiedziała jeszcze.
    Wymiotowała w łazience często.
    Słyszałam taką teorię, że jak ma się chorobę lokomocyjną to się gorzej przechodzi i właśnie wymiotuje, nie wiem czy zafasolowane by potwierdziły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie. Ja mam chorobe a nie zygam w ogole nawet mdlosci nie mam. Wiec to raczej nie prawda. A jak bedziesz sie zle czuc to zawsze mozeszz isc od razu na L4. Mysle ze jak bedziesz sie tak przejmowac objawami to bedziesz je miec. To czesto tez psychika nam je podpowiada. Ja to troche po sobie zauwazylam. Ze jak stresuje sie i mysle o objawach to zaraz zoladek mnie po czyms boli a jak mam dzien na lakcie to nic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie masz rację, wtedy już inaczej do tego podejdę, bo nic nie będzie mnie cisnęło na już. Zwolnienia nie mogę brać tzn. nie opłaca mi sie, bo wtedy spada mi spora część wypłaty, która jest ruchoma.

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny :)
    Dziś 10dc
    Myślałam, że wczoraj walnę tego mojego z kolana w kroczę taka byłam zła na niego... wieczór, łóżko, on tu jakieś kizi mizi mnie... a potem chu... przestaje.. normalnie myślałam, że go uduszę...
    Najpierw mnie rozpala a potem nic, no to bach dupką się odwróciłam i powiedziałam soczyste "dobranoc"... no i się zaczęło ;) chyba na ten moment czekała kanalia jedna ;)

a0cf84949fb8770cd2baad5f1062db70.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem bo ja mam to samo jak mam placone za godziny i za kilka innych rzeczy... Wiec tez mi sie nie oplaca. Ale jak bedzie trzeba to wiesz. Czego dla fasoli sie nie robi ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Dziś 10dc
    Myślałam, że wczoraj walnę tego mojego z kolana w kroczę taka byłam zła na niego... wieczór, łóżko, on tu jakieś kizi mizi mnie... a potem chu... przestaje.. normalnie myślałam, że go uduszę...
    Najpierw mnie rozpala a potem nic, no to bach dupką się odwróciłam i powiedziałam soczyste "dobranoc"... no i się zaczęło ;) chyba na ten moment czekała kanalia jedna ;)

A propos wczorajszego tematu seksu na zgodę;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Dziś 10dc

Zazdroszce mimo wszystko bo moj potrafi ruszyc i ofwrocic sie i nic.. Wrrr a teraz ma dodatkowa wymowke ze boi sie ze uszkodzi fasola?! Noo bez przesady... A ja wczoraj tez taka ochote na seksik mialam.... ;(

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zazdroszce mimo wszystko bo moj potrafi ruszyc i ofwrocic sie i nic.. Wrrr a teraz ma dodatkowa wymowke ze boi sie ze uszkodzi fasola?! Noo bez przesady... A ja wczoraj tez taka ochote na seksik mialam.... ;(

Ech... te chłopy to jednak popierdzielone stworzenia... ja dziś od rana kręcę swojego ;) przegląd bielizny robię i w każdej sztuce mu się pokazuję ;) he he he a jak chce dotknąć to mówię nie a on na to, że okrutna jestem :D

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tak tez lubie sie zabawiac ;D ale w sumie nic sie juz nie mieszcze odkad przytylam a teraz to kupowac mi sie nie oplaca bo pytamie ile razy zaloze

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założysz po ciąży, kupuj teraz, bo jak maluch się pojawi będzie Ci zawsze szkoda!

‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ