X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papier musi byc rozwijany od góry;)

ciri22, Magdziulla lubią tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale drukujecie ^^
    Morella wrote:
    A to z powofu kampani " W tym cyklu seks co drugi dzien, coby wszytkie opcje sprawdzic".
    Ja mam daleko starania bo wiem, ze i tak nie zajde a ten swoje teorie wysuwa...

Moj po miesiacu staran powiedzial ze teraz jego strategvia sex codziennei najlepiej po dwa razy, och uwierzcie mialam dosc w pewnym momencie:D

walne tego drinka i bedziemy ogladac minionki.

dobranoc, jutro wiadomo kto melduje sie tu z II ;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to macie Dziewczęta zalążki na wariata:) ja odwrotnie papier odwija się od strony ściany, a to z tej przyczyny, że jako największą dyżurna arachnofobka w kraju wymyśliłam, że tak widzę czy z drugiej strony akurat nie ma pająka, a poza tym mi jest wygodniej;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja uwazam ze bardziej sie przycina jak jest od drugiej strony :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale łatwiej jest urwać, bo sobie całość dociskasz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zgadzam sie :D
    boze jak ja chce juz swojego chlopa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pomyśl co ja mam, ale już niedługo wróci na stałe:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    ale drukujecie ^^

Moj po miesiacu staran powiedzial ze teraz jego strategvia sex codziennei najlepiej po dwa razy, och uwierzcie mialam dosc w pewnym momencie:D

walne tego drinka i bedziemy ogladac minionki.

dobranoc, jutro wiadomo kto melduje sie tu z II ;)
    Oglądaliśmy w ostatni weekend, ale tą drugą część:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski...gadamy o rozwijaniu papieru do dupy...no sory, psychiatryk wita.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Laski...gadamy o rozwijaniu papieru do dupy...no sory, psychiatryk wita.
    Czyż nie wiedziałyśmy, że to prędzej czy później nastąpi?, przynajmniej będziemy miały wesołą salę;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Oglądaliśmy w ostatni weekend, ale tą drugą część:)
    I jak bo chce isc do kina ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Czyż nie wiedziałyśmy, że to prędzej czy później nastąpi?, przynajmniej będziemy miały wesołą salę;);)
    Ej to ja tam bede rodzic to bedzie dzieciak mial 3 matki tez go czeka go samo ;D

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ej to ja tam bede rodzic to bedzie dzieciak mial 3 matki tez go czeka go samo ;D
    Myślałam o sali w psychiatryku, ale nawet lepiej jakbyś tam rodziła każdy pacjent będzie miał wariacką teorię tam tego kim będzie Cirisiątko - Mojżesz, drugie wcielenie Freddiego Mercurego, następca tronu Księstwa Unga Unga:):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Raczej zaburzeniami psychicznymi...do tej pory staram się nie stawać na łączeniach płytek;)

Hehehe też nigdy nie staję na łączeniu płytek, liczę schody i uwaga - jak jadę samochodem jako pasażer, to w myślach "skaczę" pomiędzy drzewami, które mijamy lub pomiędzy słupkami wyznaczającymi kilometry :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    a badałaś poziom wit d? bo moja siostra miała z tym problem i jak w końcu uzupełniła braki witaminy to waga zaczęła spadać

Ciekawe, nie badałam wit D. Muszę o tym poczytać.

Aczkolwiek może i dobrze, że poszłam dzisiaj do tego diabetologa, bo powiedział, że z moimi wynikami, to od początku ciąży powinnam być pod opieką poradni cukrzycy ciążowej i częściej kontrolować glukozę i insulinę (nie tylko ok 20tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:
    Hehehe też nigdy nie staję na łączeniu płytek, liczę schody i uwaga - jak jadę samochodem jako pasażer, to w myślach "skaczę" pomiędzy drzewami, które mijamy lub pomiędzy słupkami wyznaczającymi kilometry :P
    No i skład w sali sam się zbiera;);) zrobimy psychoporodówkę!:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lezę z nogami do góry i rżę z tego co piszecie;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezlitosny negatyw;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula, jeszcze za wcześnie. Za dwa dni zatestuj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby było to by pokazało, wiedziałam, że nie mogę mieć tyle szczęścia, żeby mi się udało;(
    leżę i ryczę i nawet nie ma męża żeby mnie przytulił,sorry odezwę się jak się pozbieram, nie będę biadolić

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ