Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale drukujecie ^^
Morella wrote:A to z powofu kampani " W tym cyklu seks co drugi dzien, coby wszytkie opcje sprawdzic".
Ja mam daleko starania bo wiem, ze i tak nie zajde a ten swoje teorie wysuwa...
Moj po miesiacu staran powiedzial ze teraz jego strategvia sex codziennei najlepiej po dwa razy, och uwierzcie mialam dosc w pewnym momencie:D
walne tego drinka i bedziemy ogladac minionki.
dobranoc, jutro wiadomo kto melduje sie tu z II -
nick nieaktualnyNo to macie Dziewczęta zalążki na wariata:) ja odwrotnie papier odwija się od strony ściany, a to z tej przyczyny, że jako największą dyżurna arachnofobka w kraju wymyśliłam, że tak widzę czy z drugiej strony akurat nie ma pająka, a poza tym mi jest wygodniej;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:ale drukujecie ^^
Moj po miesiacu staran powiedzial ze teraz jego strategvia sex codziennei najlepiej po dwa razy, och uwierzcie mialam dosc w pewnym momencie:D
walne tego drinka i bedziemy ogladac minionki.
dobranoc, jutro wiadomo kto melduje sie tu z II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ej to ja tam bede rodzic to bedzie dzieciak mial 3 matki tez go czeka go samo
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Raczej zaburzeniami psychicznymi...do tej pory staram się nie stawać na łączeniach płytek;)
Hehehe też nigdy nie staję na łączeniu płytek, liczę schody i uwaga - jak jadę samochodem jako pasażer, to w myślach "skaczę" pomiędzy drzewami, które mijamy lub pomiędzy słupkami wyznaczającymi kilometry -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:a badałaś poziom wit d? bo moja siostra miała z tym problem i jak w końcu uzupełniła braki witaminy to waga zaczęła spadać
Ciekawe, nie badałam wit D. Muszę o tym poczytać.
Aczkolwiek może i dobrze, że poszłam dzisiaj do tego diabetologa, bo powiedział, że z moimi wynikami, to od początku ciąży powinnam być pod opieką poradni cukrzycy ciążowej i częściej kontrolować glukozę i insulinę (nie tylko ok 20tc) -
nick nieaktualnykarlik wrote:Hehehe też nigdy nie staję na łączeniu płytek, liczę schody i uwaga - jak jadę samochodem jako pasażer, to w myślach "skaczę" pomiędzy drzewami, które mijamy lub pomiędzy słupkami wyznaczającymi kilometry
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny