X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kurde dzis mega nie dobry sok kupilam... mialam ochote na bobo fruta (UWIELBIAM JE)
    Ale w sklepie tylko jakis tam inny dla dzieci, wiec wzielam gruszka brzoskwinia, smakowalo jak rzygi... bleee dziecku tego nie dam...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A ja kurde dzis mega nie dobry sok kupilam... mialam ochote na bobo fruta (UWIELBIAM JE)
    Ale w sklepie tylko jakis tam inny dla dzieci, wiec wzielam gruszka brzoskwinia, smakowalo jak rzygi... bleee dziecku tego nie dam...
    dziecku to żadnych takich soków nie dawaj, już lepiej wyciskarkę kupić ;)

a najlepiej to od razu wodę naucyzć pić

brzoskwiniowego nic nie jestem w stanie wypić, a coś z gruszką kojarzy mi się z płynem do mycia naczyń

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:22

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha. Tych to nie kupie ale na bobofrutach cala nasza trojka byla wychowana i naprawde sa zdrowe te 100% sok. Ja jednak jestem szkoly mojej mamy i widze roznice miedzy moim zdrowiem a jej dzieci i jednak my bylismy zdrowsi. Ale to indywidualne podejscie kazdej matki

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Blahaha. Tych to nie kupie ale na bobofrutach cala nasza trojka byla wychowana i naprawde sa zdrowe te 100% sok. Ja jednak jestem szkoly mojej mamy i widze roznice miedzy moim zdrowiem a jej dzieci i jednak my bylismy zdrowsi. Ale to indywidualne podejscie kazdej matki
    sok rak kiedyś to spoko, ale niektórzy dają do picia tylko soki - nie myśląc, że taki prawdziwy sok ma bardzo dużo kalorii

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to wiadomo ze nie ale my pilismy wszystko wode sok herbatki i ziolka a te jej dzieciaki tylko woda wiec to tez kicha. Bo soki sa wazne. Mama zawsze wlasnie sama robila albo te bobofruty 100% sok kupowala

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A to wiadomo ze nie ale my pilismy wszystko wode sok herbatki i ziolka a te jej dzieciaki tylko woda wiec to tez kicha. Bo soki sa wazne. Mama zawsze wlasnie sama robila albo te bobofruty 100% sok kupowala
    ja soków raczej nie daję, ale pcham w niego owoce i warzywa - oczywiście woli słodycze ;D, no i herbaty i zioła

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mialam problemu ze owocami i warzywami ale moja siostra ble ble ble i nic nie chciala jesc i mama wlasnie kupila dla niej sokowirowke bo tylko tak dawalo rade cos w nia wciasnac

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    dziecku to żadnych takich soków nie dawaj, już lepiej wyciskarkę kupić ;)

a najlepiej to od razu wodę naucyzć pić

brzoskwiniowego nic nie jestem w stanie wypić, a coś z gruszką kojarzy mi się z płynem do mycia naczyń

DOkładnie.

Moja pije tylko wodę i domowe kompoty:)

Dziewczyny hilfe! Zawsze robiłam tsh razem z innymi badaniami wiec było na czczo, ale teraz muszę zrobić samo i nie wiem właściwie, czy musi być na czczo?
    CHyba nie dam rady zrobić na czczo, bo mam mega mdłości i hefty jak jestem głodna:( i jak tu żyć...

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A żebyście nie uznawaly mnie za normalna, to pochwale sie, ze wczoraj, po lampce wina zamowilam testow ciazowych sztuk trzydzieści. 30. T.r.z.y.d.z.i.e.s.c.i.

Matko. Owu to rozumiem ale ciążowych? to te allegrowe?

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ide oghladac druga czesc minionkow bo nam sie spodobaly wczoraj :):)

co do endo, morella dzwon sie zapisacv juz, ja prywatnie tez a 1,5 miesiaca czekania:/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu spadek emocjonalny na wieczór - apeluję o wstrząśnięcie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, ja mam wizyte w ciagu kilku dni;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    wstrząsam, nie mieszam

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    DOkładnie.

Moja pije tylko wodę i domowe kompoty:)

Dziewczyny hilfe! Zawsze robiłam tsh razem z innymi badaniami wiec było na czczo, ale teraz muszę zrobić samo i nie wiem właściwie, czy musi być na czczo?
    CHyba nie dam rady zrobić na czczo, bo mam mega mdłości i hefty jak jestem głodna:( i jak tu żyć...
    nie mam pojęcia, googel daje sprzeczne odpowiedzi

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mowiono, ze tsh powinno robic sie max do godziny po wstaniu z lozka. Nie trzeba byc na czczo, aczkolwiek ja wole badania wykonywac przed posilkiem. Najlepiej zadzwon do przychodni lub labo i zapytaj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:

Zrob to co ja. Wypij wino. Ale nie zamawiaj testow ciążowych w liczbie 30;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    Matko. Owu to rozumiem ale ciążowych? to te allegrowe?
    Tak. Takie po 1,20. Płytkowe. Co tam. Przydadza sie bo pewnie duzo testowania przede mna;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Tak. Takie po 1,20. Płytkowe. Co tam. Przydadza sie bo pewnie duzo testowania przede mna;)
    :) z całego serca zyczę żebyś wywaliła pieniądze w błoto :D (tzn, potem sobie sikaj jak ciri i patrz jak ciemnieje)

wypiłam pół wina i chce jeszcze, ale mąż patrzy, fakt ,ze jednym okiem, bo drugim patrzy w konsolę, ale jednak liczy ile wypiłam

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pochwale sie ciazowa choroba lokomocyjna, facet mial obrzygany samochód.... nie wiem czy sie cieszyc ze mam jakis objaw czy jednak nie.... :D dobra wiem chociaz ze w ciazy jestem :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    pochwale sie ciazowa choroba lokomocyjna, facet mial obrzygany samochód.... nie wiem czy sie cieszyc ze mam jakis objaw czy jednak nie.... :D dobra wiem chociaz ze w ciazy jestem :P
    gratulacje ;D

moniqe lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 231 232 233 234 235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ