Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A ja kurde dzis mega nie dobry sok kupilam... mialam ochote na bobo fruta (UWIELBIAM JE)
Ale w sklepie tylko jakis tam inny dla dzieci, wiec wzielam gruszka brzoskwinia, smakowalo jak rzygi... bleee dziecku tego nie dam...
a najlepiej to od razu wodę naucyzć pić
brzoskwiniowego nic nie jestem w stanie wypić, a coś z gruszką kojarzy mi się z płynem do mycia naczyńWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:22
-
nick nieaktualnyBlahaha. Tych to nie kupie ale na bobofrutach cala nasza trojka byla wychowana i naprawde sa zdrowe te 100% sok. Ja jednak jestem szkoly mojej mamy i widze roznice miedzy moim zdrowiem a jej dzieci i jednak my bylismy zdrowsi. Ale to indywidualne podejscie kazdej matki
-
ciri22 wrote:Blahaha. Tych to nie kupie ale na bobofrutach cala nasza trojka byla wychowana i naprawde sa zdrowe te 100% sok. Ja jednak jestem szkoly mojej mamy i widze roznice miedzy moim zdrowiem a jej dzieci i jednak my bylismy zdrowsi. Ale to indywidualne podejscie kazdej matki
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A to wiadomo ze nie ale my pilismy wszystko wode sok herbatki i ziolka a te jej dzieciaki tylko woda wiec to tez kicha. Bo soki sa wazne. Mama zawsze wlasnie sama robila albo te bobofruty 100% sok kupowala
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:dziecku to żadnych takich soków nie dawaj, już lepiej wyciskarkę kupić
a najlepiej to od razu wodę naucyzć pić
brzoskwiniowego nic nie jestem w stanie wypić, a coś z gruszką kojarzy mi się z płynem do mycia naczyń
DOkładnie.
Moja pije tylko wodę i domowe kompoty:)
Dziewczyny hilfe! Zawsze robiłam tsh razem z innymi badaniami wiec było na czczo, ale teraz muszę zrobić samo i nie wiem właściwie, czy musi być na czczo?
CHyba nie dam rady zrobić na czczo, bo mam mega mdłości i hefty jak jestem głodna:( i jak tu żyć... -
ja ide oghladac druga czesc minionkow bo nam sie spodobaly wczoraj
co do endo, morella dzwon sie zapisacv juz, ja prywatnie tez a 1,5 miesiaca czekania:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Znowu spadek emocjonalny na wieczór - apeluję o wstrząśnięcie!
-
Zuz_anna wrote:DOkładnie.
Moja pije tylko wodę i domowe kompoty:)
Dziewczyny hilfe! Zawsze robiłam tsh razem z innymi badaniami wiec było na czczo, ale teraz muszę zrobić samo i nie wiem właściwie, czy musi być na czczo?
CHyba nie dam rady zrobić na czczo, bo mam mega mdłości i hefty jak jestem głodna:( i jak tu żyć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Tak. Takie po 1,20. Płytkowe. Co tam. Przydadza sie bo pewnie duzo testowania przede mna;)
wypiłam pół wina i chce jeszcze, ale mąż patrzy, fakt ,ze jednym okiem, bo drugim patrzy w konsolę, ale jednak liczy ile wypiłamciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:pochwale sie ciazowa choroba lokomocyjna, facet mial obrzygany samochód.... nie wiem czy sie cieszyc ze mam jakis objaw czy jednak nie.... dobra wiem chociaz ze w ciazy jestem
moniqe lubi tę wiadomość