X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kurde dzis mega nie dobry sok kupilam... mialam ochote na bobo fruta (UWIELBIAM JE)
    Ale w sklepie tylko jakis tam inny dla dzieci, wiec wzielam gruszka brzoskwinia, smakowalo jak rzygi... bleee dziecku tego nie dam...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A ja kurde dzis mega nie dobry sok kupilam... mialam ochote na bobo fruta (UWIELBIAM JE)
    Ale w sklepie tylko jakis tam inny dla dzieci, wiec wzielam gruszka brzoskwinia, smakowalo jak rzygi... bleee dziecku tego nie dam...
    dziecku to żadnych takich soków nie dawaj, już lepiej wyciskarkę kupić ;)

a najlepiej to od razu wodę naucyzć pić

brzoskwiniowego nic nie jestem w stanie wypić, a coś z gruszką kojarzy mi się z płynem do mycia naczyń

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:22

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha. Tych to nie kupie ale na bobofrutach cala nasza trojka byla wychowana i naprawde sa zdrowe te 100% sok. Ja jednak jestem szkoly mojej mamy i widze roznice miedzy moim zdrowiem a jej dzieci i jednak my bylismy zdrowsi. Ale to indywidualne podejscie kazdej matki

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Blahaha. Tych to nie kupie ale na bobofrutach cala nasza trojka byla wychowana i naprawde sa zdrowe te 100% sok. Ja jednak jestem szkoly mojej mamy i widze roznice miedzy moim zdrowiem a jej dzieci i jednak my bylismy zdrowsi. Ale to indywidualne podejscie kazdej matki
    sok rak kiedyś to spoko, ale niektórzy dają do picia tylko soki - nie myśląc, że taki prawdziwy sok ma bardzo dużo kalorii

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to wiadomo ze nie ale my pilismy wszystko wode sok herbatki i ziolka a te jej dzieciaki tylko woda wiec to tez kicha. Bo soki sa wazne. Mama zawsze wlasnie sama robila albo te bobofruty 100% sok kupowala

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A to wiadomo ze nie ale my pilismy wszystko wode sok herbatki i ziolka a te jej dzieciaki tylko woda wiec to tez kicha. Bo soki sa wazne. Mama zawsze wlasnie sama robila albo te bobofruty 100% sok kupowala
    ja soków raczej nie daję, ale pcham w niego owoce i warzywa - oczywiście woli słodycze ;D, no i herbaty i zioła

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mialam problemu ze owocami i warzywami ale moja siostra ble ble ble i nic nie chciala jesc i mama wlasnie kupila dla niej sokowirowke bo tylko tak dawalo rade cos w nia wciasnac

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    dziecku to żadnych takich soków nie dawaj, już lepiej wyciskarkę kupić ;)

a najlepiej to od razu wodę naucyzć pić

brzoskwiniowego nic nie jestem w stanie wypić, a coś z gruszką kojarzy mi się z płynem do mycia naczyń

DOkładnie.

Moja pije tylko wodę i domowe kompoty:)

Dziewczyny hilfe! Zawsze robiłam tsh razem z innymi badaniami wiec było na czczo, ale teraz muszę zrobić samo i nie wiem właściwie, czy musi być na czczo?
    CHyba nie dam rady zrobić na czczo, bo mam mega mdłości i hefty jak jestem głodna:( i jak tu żyć...

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A żebyście nie uznawaly mnie za normalna, to pochwale sie, ze wczoraj, po lampce wina zamowilam testow ciazowych sztuk trzydzieści. 30. T.r.z.y.d.z.i.e.s.c.i.

Matko. Owu to rozumiem ale ciążowych? to te allegrowe?

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ide oghladac druga czesc minionkow bo nam sie spodobaly wczoraj :):)

co do endo, morella dzwon sie zapisacv juz, ja prywatnie tez a 1,5 miesiaca czekania:/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu spadek emocjonalny na wieczór - apeluję o wstrząśnięcie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, ja mam wizyte w ciagu kilku dni;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    wstrząsam, nie mieszam

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    DOkładnie.

Moja pije tylko wodę i domowe kompoty:)

Dziewczyny hilfe! Zawsze robiłam tsh razem z innymi badaniami wiec było na czczo, ale teraz muszę zrobić samo i nie wiem właściwie, czy musi być na czczo?
    CHyba nie dam rady zrobić na czczo, bo mam mega mdłości i hefty jak jestem głodna:( i jak tu żyć...
    nie mam pojęcia, googel daje sprzeczne odpowiedzi

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mowiono, ze tsh powinno robic sie max do godziny po wstaniu z lozka. Nie trzeba byc na czczo, aczkolwiek ja wole badania wykonywac przed posilkiem. Najlepiej zadzwon do przychodni lub labo i zapytaj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:

Zrob to co ja. Wypij wino. Ale nie zamawiaj testow ciążowych w liczbie 30;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    Matko. Owu to rozumiem ale ciążowych? to te allegrowe?
    Tak. Takie po 1,20. Płytkowe. Co tam. Przydadza sie bo pewnie duzo testowania przede mna;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Tak. Takie po 1,20. Płytkowe. Co tam. Przydadza sie bo pewnie duzo testowania przede mna;)
    :) z całego serca zyczę żebyś wywaliła pieniądze w błoto :D (tzn, potem sobie sikaj jak ciri i patrz jak ciemnieje)

wypiłam pół wina i chce jeszcze, ale mąż patrzy, fakt ,ze jednym okiem, bo drugim patrzy w konsolę, ale jednak liczy ile wypiłam

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pochwale sie ciazowa choroba lokomocyjna, facet mial obrzygany samochód.... nie wiem czy sie cieszyc ze mam jakis objaw czy jednak nie.... :D dobra wiem chociaz ze w ciazy jestem :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    pochwale sie ciazowa choroba lokomocyjna, facet mial obrzygany samochód.... nie wiem czy sie cieszyc ze mam jakis objaw czy jednak nie.... :D dobra wiem chociaz ze w ciazy jestem :P
    gratulacje ;D

moniqe lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 231 232 233 234 235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ