Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morella wrote:Mi mowiono, ze tsh powinno robic sie max do godziny po wstaniu z lozka. Nie trzeba byc na czczo, aczkolwiek ja wole badania wykonywac przed posilkiem. Najlepiej zadzwon do przychodni lub labo i zapytaj:)
dzięki dziewczyny:)
wlaśnie też patrzyłam w googlach i masło maślane.
Ja też zawsze wszystko robiłam rano i na czczo, ale teraz nie jestem w stanie. Ech, nie wiem.Może poczekam z tym tsh aż będę czuła się lepiej... -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:z całego serca zyczę żebyś wywaliła pieniądze w błoto (tzn, potem sobie sikaj jak ciri i patrz jak ciemnieje)
wypiłam pół wina i chce jeszcze, ale mąż patrzy, fakt ,ze jednym okiem, bo drugim patrzy w konsolę, ale jednak liczy ile wypiłam
Ide lulu. Dobrej nocy kochane!
Ciri, gratuluje hafcika;)ciri22 lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:z całego serca zyczę żebyś wywaliła pieniądze w błoto (tzn, potem sobie sikaj jak ciri i patrz jak ciemnieje)
wypiłam pół wina i chce jeszcze, ale mąż patrzy, fakt ,ze jednym okiem, bo drugim patrzy w konsolę, ale jednak liczy ile wypiłam
zawsze Morelka może sobie po pozytywnym teście robić jeszcze kilka na potwierdzenie, to zużyje:D:D te kreski tak cieszą,że szczęścia nigdy za wiele:) -
ciri22 wrote:pochwale sie ciazowa choroba lokomocyjna, facet mial obrzygany samochód.... nie wiem czy sie cieszyc ze mam jakis objaw czy jednak nie.... dobra wiem chociaz ze w ciazy jestem
hahaha no to ostro poszłaś to mi się jeszcze nie zdarzyło:)ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuz_anna wrote:dzięki dziewczyny:)
Ja też zawsze wszystko robiłam rano i na czczo, ale teraz nie jestem w stanie. Ech, nie wiem.Może poczekam z tym tsh aż będę czuła się lepiej...
Nie czekaj. W ciazy tsh moze szybko wzrosnac. Lepiej zbadaj, mozesz nawet po sniadaniu i w razie czrgo, dostsniesz tablety. -
Zuz_anna wrote:dzięki dziewczyny:)
Ja też zawsze wszystko robiłam rano i na czczo, ale teraz nie jestem w stanie. Ech, nie wiem.Może poczekam z tym tsh aż będę czuła się lepiej...
-
nick nieaktualnyZuz_anna wrote:hahaha no to ostro poszłaś to mi się jeszcze nie zdarzyło:)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomozcie, bo nie wiem co to oznacza - moj progesteron w 7-8 dpo wynosi az 73.20 przy normach labolatoryjnych w fazie lutealnej 1.7-27.00. To duzo za duzo...
Pamietam, ze Ciri mialam cos ok 16...
Przeczytalam w necie: Norma stężenia progesteronu w 7-8 dniu po owulacji to od 10 ng/ml wzwyż (do około 50 ng/ml, a w ciąży dochodzi do 250 ng/ml).
[/url] -
nick nieaktualnyAlbo ciaza albo zaburzenia. Jest dziewczyna na innym watku co nie ma ciazy a ma zawsze bardzo wysoko... Wiec moze testuj? choc to dosc dziwne bo w sumie ja sadze ze 7 dpo to ja juz po zagniezdzeniu byla (wnioskujac po pozytywnym tescie w 10dpo) a mialam nizszy wynik.
Ale na pewno masz w tych jednostkach bo sa jeszcze inne na litr krwi i tam sa wlasnie wyzsze normy -
nick nieaktualnynmol/l tam sa wyzsze. A to ty masz wyniki na papierku czy ze strony? Ja na stronie norm nie mialam podanych..
I na pocztku sie zdenerwowalam bo pamietalam ze ktos mial 70.... I mowie noo nic nie bylo owulacji a potem looknelam na jednostki ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 07:06
-
ciri22 wrote:nmol/l tam sa wyzsze. A to ty masz wyniki na papierku czy ze strony? Ja na stronie norm nie mialam podanych..
Trzeba na pewno pamietac, ze ja jestem na duphastonie, ale to i tak bardzo wysoki wynik.
Tutaj mozna na stronie sprawdzic, zeby nie jedzic i tak tez zrobilam. Wynik podany w jednostkach ng/ml i normy sa tez od razu.
Pakuje sie i jade do miasta sprobowac wcisnac sie do mojej gin-endo...[/url] -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Tylko na chwilę Fionka mam nadzieję, że to dobry znak, będę za Ciebie mocno, mocno trzymała kciuki!
Bardzo bede wdzieczna... Mam nadzieje, ze gin mi to wyjasni, bo pewnie teraz niepotrzebnie sie denerwuje. To pewnie przez duphaston.
[/url] -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:A test zrobie jutro (wczoraj kupilam dwa rozne) choc to i tak moze byc za wczesnie, bo dopiero 9-10 dpo
-
Mialam sie nie nakrecac, bo bylo przeczucie, ze to znow nie ten cykl, ale pryszczy prawie w ogole nie mam (a zawsze mialam wszystko obsypane), duzo sluzu i tempka nizsza niz zwykle w tym okresie (o 1-2 kreski, ale...). Kopnijcie mnie w dupke, bo inaczej bede ryczec jeszcze bardziej jesli sie nie uda[/url]
-
ciri22 wrote:To jak jedziezz zrob bete. Jesli orogesteron jest wyzszy od ciazy to bylo zagniezdzenie i beta tez wyjdzie i bedziesz wszystko wiedziec. Takie jest moje zdanie
Beta dopiero w poniedzialek. Jade zaraz do gin i zobacze co ona powie. A jutro rano zatestuje - dzis juz sikalam i w ogole...[/url]