Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Zobacz co wyczytalam... Nie wiem czy tak jest ale...
duphaston jest sztucznym progesteronem i nie ma wpływu na badanie- mnie nawet przy duphastonie wychodzi niski progesteron
Tak myslalam... Ja jeszcze wyczytalam, ze tak wysoki wynik moze byc, albo z wiecej niz jednej owulacji, albo z bardzo dobrze pracujacego cialka zoltego, albo z ciazy oczywiscie. Mi po zastrzyku pekl tylko jeden pecherzyk z trzech, ale wcale nie powiedziane, ze pozniej nie mogl jeszcze jeden peknac.ciri22 lubi tę wiadomość
[/url] -
ciri22 wrote:Noo ja nie pomoge bo nie wiem co mozr az tak zaburzac te badania.... Naprawde... Mam nadzieje ze to ciaza i bede trzymac kciuki a jak nie ciaza ze jakies racjonalne wyjasnienie tego jest nie stresujace.
Za jakas godzine bede wiedziala pewnie jak mi to lekarka racjonalnie wytlumaczy.[/url] -
nick nieaktualny
-
Fiona88 wrote:Dziewczyny pomozcie, bo nie wiem co to oznacza - moj progesteron w 7-8 dpo wynosi az 73.20 przy normach labolatoryjnych w fazie lutealnej 1.7-27.00. To duzo za duzo...
Pamietam, ze Ciri mialam cos ok 16...
Przeczytalam w necie: Norma stężenia progesteronu w 7-8 dniu po owulacji to od 10 ng/ml wzwyż (do około 50 ng/ml, a w ciąży dochodzi do 250 ng/ml).
ohohoho:)
czyli była piękna owulka, może nawet i podwójna?
Mówią,żeby nie obiecywać sobie ciąży po progesteronie, ale tak właściwie kto to wie...
Ja 7dpo miałam 22 jak zaszłam:) -
nick nieaktualny
-
No oby ten wynik wrozyl cos dobrego!!
Dzien dobry dziewczeta mnie sie troche beltac chce jak sie naczytalam o heftaniu z rana;p ale to przez to ze dopiero wstalam i jestem glodna -
ciekawi mnie czy @ przyjdfzie za te 2-3 (bo tak sie cos okresowo czuje) czy znowu bedzie dlugasny cykl jakis. jak bym miala normalny bol owulacyjny jak zawsze mialam (taki ze nie szlo wytrzymac) to bym wiedziala kiedy bedzie @ a tak to nie wiem. ale przynajmniej mialam cykl na luzie przez to:)
-
nick nieaktualny
-
Tiaaa, tylko zeby potem nie bylo nie milych niespodzianek przez te tsh. tylko wiesz co mnie zastanawia? wydaje mi sie ze czuje "TEN" spokoj, cholera. mam 5 testow ciazwych i 437822 owulacyjnych i zawsze mnie korcily, a zrobie sobie owu zobacze czy wyjdzie pozytywny, a dzisiaj 9 dpo moze cos tam bedzie na ciazowym itd itd a teraz olewka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPochodzę ze Śląska,mam 29lat.Mam już jedną pociechę w domu.9,5letnią pannicę... Hmm...Testować jak Bozia przykazała powinnam 12.07 ale przecież oszaleje do tego czasu..;)I tak sobie myślę,że 06.07 pójdę na betę do laboratorium...Tylko czy nasza Marysia się rozgości do tego czasu?
-
zalezy kiedy mialas owu ja mysle ze beta 10dpo to jest tak na styk jak sie mowi, 15dpo po tesie + najlepiej ale kazdy robi jak uwaza, zalezy tez ile kosztuje, mnie by szkoda bylo wydawac 41 zl za bete robiona za wczesnie:)
-
nick nieaktualnyruda_maruda wrote:Pochodzę ze Śląska,mam 29lat.Mam już jedną pociechę w domu.9,5letnią pannicę... Hmm...Testować jak Bozia przykazała powinnam 12.07 ale przecież oszaleje do tego czasu..;)I tak sobie myślę,że 06.07 pójdę na betę do laboratorium...Tylko czy nasza Marysia się rozgości do tego czasu?
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:zalezy kiedy mialas owu ja mysle ze beta 10dpo to jest tak na styk jak sie mowi, 15dpo po tesie + najlepiej ale kazdy robi jak uwaza, zalezy tez ile kosztuje, mnie by szkoda bylo wydawac 41 zl za bete robiona za wczesnie:)