Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:wiesz co dzisiaj będę dzwonić do lekarza bo się umówiliśmy że wyniki z konsultujemy telefonicznie i zobaczymy co powie albo da recepte mojemu mężowi i on mi wyśle leki albo każe mi natychmiast wracać do polski... zobaczymy
-
właśnie rozmawiałam i lekarz wstępnie stwierdził endometrioze i da recepte na miesiąc leczenia potem powtórka badań jeli się poprawią wyniki to endometrioza jesli ca125 nie spadnie to zmiana nowotworowa ale on się skłania ku endometriozie w moim przypadku ani jedno ani drugie nie jest dobre ale lepiej zeby to byla ta endo niz rak
-
moniqe wrote:właśnie rozmawiałam i lekarz wstępnie stwierdził endometrioze i da recepte na miesiąc leczenia potem powtórka badań jeli się poprawią wyniki to endometrioza jesli ca125 nie spadnie to zmiana nowotworowa ale on się skłania ku endometriozie w moim przypadku ani jedno ani drugie nie jest dobre ale lepiej zeby to byla ta endo niz rak
Trzymam kciuki, żeby było ok!moniqe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:właśnie rozmawiałam i lekarz wstępnie stwierdził endometrioze i da recepte na miesiąc leczenia potem powtórka badań jeli się poprawią wyniki to endometrioza jesli ca125 nie spadnie to zmiana nowotworowa ale on się skłania ku endometriozie w moim przypadku ani jedno ani drugie nie jest dobre ale lepiej zeby to byla ta endo niz rak
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Już od trzech miesięcy suplementujemy Androvit Plus, l-karnitynę i wit. c.
Czytałam, że vit. C pomaga na zwiększenie ilości plemników, a okazuje się, że mój S. ma po niej mega biegunkę i nie może zażywać.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam dziewczyny, ale musialam jeszcze pare spraw pozalatwiac po drodze i troche sie zeszlo
Pani doktor powiedziala, ze taki wysoki wynik progesteronu moze swiadczyc o ciazy, a martwic sie to tylko jakby za niski byl Mam zrobic bete wedlug planu, a wiec czekamy Mimo wszystko jutro sprobuje zatestowac, bo moze sprawie mezowi urodzinowy prezent?Baronowa_83 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Przepraszam dziewczyny, ale musialam jeszcze pare spraw pozalatwiac po drodze i troche sie zeszlo
Pani doktor powiedziala, ze taki wysoki wynik progesteronu moze swiadczyc o ciazy, a martwic sie to tylko jakby za niski byl Mam zrobic bete wedlug planu, a wiec czekamy Mimo wszystko jutro sprobuje zatestowac, bo moze sprawie mezowi urodzinowy prezent? -
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Robiliśmy w ramach kampanii Nasz Bocian
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:A kawe pije? Podobno czarna sypana na plemniory pomaga. Sprobojcie zmienic na inny suplement bo to wiesz jak to jest na kazdego cos innego dziala. I albo bedzie dzidzia albo za 3 miesiace(bo tyle plemniory potrzebuja) znow badania jak nie bedzie ok to moze lekarz cos wymysli.
Pije, ale rozpuszczalną. Nie cierpi czarnej, a sypana to już najgorsze zło...
Mega mnie to zdołowało... W dodatku czuję się dzisiaj jakbym miała pms - ryczeć mi się chce, podbrzusze boli, nie mogę patrzeć na jedzenie.
W dodatku moja siostra cały czas z nami jest i nie mamy jak pogadać nawet
-
ciri22 wrote:A noo wlasnie. Spoko naprawde wyniki nie sa zle ;* wiec bez stresu. Sprobuj mu leki wymienic i zlikwidowac jak najwiecej szkodliwych czynnikow ktore sie da. I bedzie dobrze ;*
Dzięki za wsparcie :*
Na pewno musi zrezygnować z gorących wysiadywań pod prysznicem, bo słyszałam, że to uśmierca żołnierzy. Poszukam innych suplementów może.
Fiona, zaciskam mocno kcuki!! :*
-
ciri22 wrote:Jak taki wysoki to testuj niby pewnie za wczesniej ale co ci szkodzi zawsze bedziesz miala poprawke ze to moze sie zmienic.
Zatestuje bez dwoch zdan. Mam dwa testy, a w poniedzialek i tak na bete polecealicjaaaa, ciri22 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Pije, ale rozpuszczalną. Nie cierpi czarnej, a sypana to już najgorsze zło...
Mega mnie to zdołowało... W dodatku czuję się dzisiaj jakbym miała pms - ryczeć mi się chce, podbrzusze boli, nie mogę patrzeć na jedzenie.
W dodatku moja siostra cały czas z nami jest i nie mamy jak pogadać nawetalicjaaaa lubi tę wiadomość