X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    wiesz co dzisiaj będę dzwonić do lekarza bo się umówiliśmy że wyniki z konsultujemy telefonicznie i zobaczymy co powie albo da recepte mojemu mężowi i on mi wyśle leki albo każe mi natychmiast wracać do polski... zobaczymy
    Noo to koniecznie daj znac po telefonie bo my tu wszystkie sie martwimy i kciuki trzymamy ;D

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie rozmawiałam i lekarz wstępnie stwierdził endometrioze i da recepte na miesiąc leczenia potem powtórka badań jeli się poprawią wyniki to endometrioza jesli ca125 nie spadnie to zmiana nowotworowa ale on się skłania ku endometriozie w moim przypadku ani jedno ani drugie nie jest dobre ale lepiej zeby to byla ta endo niz rak :)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już od trzech miesięcy suplementujemy Androvit Plus, l-karnitynę i wit. c.
    Czytałam, że vit. C pomaga na zwiększenie ilości plemników, a okazuje się, że mój S. ma po niej mega biegunkę i nie może zażywać....

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    właśnie rozmawiałam i lekarz wstępnie stwierdził endometrioze i da recepte na miesiąc leczenia potem powtórka badań jeli się poprawią wyniki to endometrioza jesli ca125 nie spadnie to zmiana nowotworowa ale on się skłania ku endometriozie w moim przypadku ani jedno ani drugie nie jest dobre ale lepiej zeby to byla ta endo niz rak :)

Trzymam kciuki, żeby było ok!

moniqe lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    Endometrioze da sie leczyc kochama i dzieci z tego sa wiec juz lepiej tak ;D

• alicjaaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri - jak wizyta u gin? Byłaś, czy mi się terminy pokiełbasiły?

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Już od trzech miesięcy suplementujemy Androvit Plus, l-karnitynę i wit. c.
    Czytałam, że vit. C pomaga na zwiększenie ilości plemników, a okazuje się, że mój S. ma po niej mega biegunkę i nie może zażywać....
    A kawe pije? Podobno czarna sypana na plemniory pomaga. Sprobojcie zmienic na inny suplement bo to wiesz jak to jest na kazdego cos innego dziala. I albo bedzie dzidzia albo za 3 miesiace(bo tyle plemniory potrzebuja) znow badania jak nie bedzie ok to moze lekarz cos wymysli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Ciri - jak wizyta u gin? Byłaś, czy mi się terminy pokiełbasiły?
    W poniedzialek. Ale to dam znac wieczorkiem bo ide na pale bez zapisu wiec nie wiem ile bede czekac na wizyte. On przyjmuje od 15...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja a to ktos mu zlecil te badanka czy sama zrobilas? Bo ja juz ludzi myle ;p

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Endometrioze da sie leczyc kochama i dzieci z tego sa wiec juz lepiej tak ;D

dzięki dziewczyny za pocieszenie ale niestety z endometriozą dużo ciężej zajść w ciąże ale ja chce mieć dużo dziewci a to może pomóc w uśpieniu endo :D

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tu na forum co druga z pco i z endometrioza i daja rade wiec naprawde bedzie dobrze ;D mam nadzieje ze bedzie ok ;)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam dziewczyny, ale musialam jeszcze pare spraw pozalatwiac po drodze i troche sie zeszlo ;)

Pani doktor powiedziala, ze taki wysoki wynik progesteronu moze swiadczyc o ciazy, a martwic sie to tylko jakby za niski byl :) Mam zrobic bete wedlug planu, a wiec czekamy :) Mimo wszystko jutro sprobuje zatestowac, bo moze sprawie mezowi urodzinowy prezent? :D

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Alicja a to ktos mu zlecil te badanka czy sama zrobilas? Bo ja juz ludzi myle ;p

Robiliśmy w ramach kampanii Nasz Bocian

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Przepraszam dziewczyny, ale musialam jeszcze pare spraw pozalatwiac po drodze i troche sie zeszlo ;)

Pani doktor powiedziala, ze taki wysoki wynik progesteronu moze swiadczyc o ciazy, a martwic sie to tylko jakby za niski byl :) Mam zrobic bete wedlug planu, a wiec czekamy :) Mimo wszystko jutro sprobuje zatestowac, bo moze sprawie mezowi urodzinowy prezent? :D
    Jak taki wysoki to testuj ;D niby pewnie za wczesniej ale co ci szkodzi zawsze bedziesz miala poprawke ze to moze sie zmienic. ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Robiliśmy w ramach kampanii Nasz Bocian
    A noo wlasnie. Spoko naprawde wyniki nie sa zle ;* wiec bez stresu. Sprobuj mu leki wymienic i zlikwidowac jak najwiecej szkodliwych czynnikow ktore sie da. I bedzie dobrze ;*

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A kawe pije? Podobno czarna sypana na plemniory pomaga. Sprobojcie zmienic na inny suplement bo to wiesz jak to jest na kazdego cos innego dziala. I albo bedzie dzidzia albo za 3 miesiace(bo tyle plemniory potrzebuja) znow badania jak nie bedzie ok to moze lekarz cos wymysli.

Pije, ale rozpuszczalną. Nie cierpi czarnej, a sypana to już najgorsze zło...

Mega mnie to zdołowało... W dodatku czuję się dzisiaj jakbym miała pms - ryczeć mi się chce, podbrzusze boli, nie mogę patrzeć na jedzenie.
    W dodatku moja siostra cały czas z nami jest i nie mamy jak pogadać nawet :(

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A noo wlasnie. Spoko naprawde wyniki nie sa zle ;* wiec bez stresu. Sprobuj mu leki wymienic i zlikwidowac jak najwiecej szkodliwych czynnikow ktore sie da. I bedzie dobrze ;*

Dzięki za wsparcie :*
    Na pewno musi zrezygnować z gorących wysiadywań pod prysznicem, bo słyszałam, że to uśmierca żołnierzy. Poszukam innych suplementów może.

Fiona, zaciskam mocno kcuki!! :*

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jak taki wysoki to testuj ;D niby pewnie za wczesniej ale co ci szkodzi zawsze bedziesz miala poprawke ze to moze sie zmienic. ;D

Zatestuje bez dwoch zdan. Mam dwa testy, a w poniedzialek i tak na bete polece ;)

alicjaaaa, ciri22 lubią tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Pije, ale rozpuszczalną. Nie cierpi czarnej, a sypana to już najgorsze zło...

Mega mnie to zdołowało... W dodatku czuję się dzisiaj jakbym miała pms - ryczeć mi się chce, podbrzusze boli, nie mogę patrzeć na jedzenie.
    W dodatku moja siostra cały czas z nami jest i nie mamy jak pogadać nawet :(
    Nie doluj sie naprawde. Kompielr tak gorace nie sa wskazane... Laptop na kolanach i inne takie cuda. Ma prace siedzaca? Niech wietrzy jaja czesto za przeproszeniem. ;D

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka ja czuje tutaj małą fasolcie wykresik masz fajny i progesteron też. Czekamy na wiadomości jutro :) Trzymamy kciuki :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ