X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    wiesz co dzisiaj będę dzwonić do lekarza bo się umówiliśmy że wyniki z konsultujemy telefonicznie i zobaczymy co powie albo da recepte mojemu mężowi i on mi wyśle leki albo każe mi natychmiast wracać do polski... zobaczymy
    Noo to koniecznie daj znac po telefonie bo my tu wszystkie sie martwimy i kciuki trzymamy ;D

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie rozmawiałam i lekarz wstępnie stwierdził endometrioze i da recepte na miesiąc leczenia potem powtórka badań jeli się poprawią wyniki to endometrioza jesli ca125 nie spadnie to zmiana nowotworowa ale on się skłania ku endometriozie w moim przypadku ani jedno ani drugie nie jest dobre ale lepiej zeby to byla ta endo niz rak :)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już od trzech miesięcy suplementujemy Androvit Plus, l-karnitynę i wit. c.
    Czytałam, że vit. C pomaga na zwiększenie ilości plemników, a okazuje się, że mój S. ma po niej mega biegunkę i nie może zażywać....

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    właśnie rozmawiałam i lekarz wstępnie stwierdził endometrioze i da recepte na miesiąc leczenia potem powtórka badań jeli się poprawią wyniki to endometrioza jesli ca125 nie spadnie to zmiana nowotworowa ale on się skłania ku endometriozie w moim przypadku ani jedno ani drugie nie jest dobre ale lepiej zeby to byla ta endo niz rak :)

Trzymam kciuki, żeby było ok!

moniqe lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    Endometrioze da sie leczyc kochama i dzieci z tego sa wiec juz lepiej tak ;D

• alicjaaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri - jak wizyta u gin? Byłaś, czy mi się terminy pokiełbasiły?

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Już od trzech miesięcy suplementujemy Androvit Plus, l-karnitynę i wit. c.
    Czytałam, że vit. C pomaga na zwiększenie ilości plemników, a okazuje się, że mój S. ma po niej mega biegunkę i nie może zażywać....
    A kawe pije? Podobno czarna sypana na plemniory pomaga. Sprobojcie zmienic na inny suplement bo to wiesz jak to jest na kazdego cos innego dziala. I albo bedzie dzidzia albo za 3 miesiace(bo tyle plemniory potrzebuja) znow badania jak nie bedzie ok to moze lekarz cos wymysli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Ciri - jak wizyta u gin? Byłaś, czy mi się terminy pokiełbasiły?
    W poniedzialek. Ale to dam znac wieczorkiem bo ide na pale bez zapisu wiec nie wiem ile bede czekac na wizyte. On przyjmuje od 15...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja a to ktos mu zlecil te badanka czy sama zrobilas? Bo ja juz ludzi myle ;p

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Endometrioze da sie leczyc kochama i dzieci z tego sa wiec juz lepiej tak ;D

dzięki dziewczyny za pocieszenie ale niestety z endometriozą dużo ciężej zajść w ciąże ale ja chce mieć dużo dziewci a to może pomóc w uśpieniu endo :D

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tu na forum co druga z pco i z endometrioza i daja rade wiec naprawde bedzie dobrze ;D mam nadzieje ze bedzie ok ;)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam dziewczyny, ale musialam jeszcze pare spraw pozalatwiac po drodze i troche sie zeszlo ;)

Pani doktor powiedziala, ze taki wysoki wynik progesteronu moze swiadczyc o ciazy, a martwic sie to tylko jakby za niski byl :) Mam zrobic bete wedlug planu, a wiec czekamy :) Mimo wszystko jutro sprobuje zatestowac, bo moze sprawie mezowi urodzinowy prezent? :D

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Alicja a to ktos mu zlecil te badanka czy sama zrobilas? Bo ja juz ludzi myle ;p

Robiliśmy w ramach kampanii Nasz Bocian

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Przepraszam dziewczyny, ale musialam jeszcze pare spraw pozalatwiac po drodze i troche sie zeszlo ;)

Pani doktor powiedziala, ze taki wysoki wynik progesteronu moze swiadczyc o ciazy, a martwic sie to tylko jakby za niski byl :) Mam zrobic bete wedlug planu, a wiec czekamy :) Mimo wszystko jutro sprobuje zatestowac, bo moze sprawie mezowi urodzinowy prezent? :D
    Jak taki wysoki to testuj ;D niby pewnie za wczesniej ale co ci szkodzi zawsze bedziesz miala poprawke ze to moze sie zmienic. ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Robiliśmy w ramach kampanii Nasz Bocian
    A noo wlasnie. Spoko naprawde wyniki nie sa zle ;* wiec bez stresu. Sprobuj mu leki wymienic i zlikwidowac jak najwiecej szkodliwych czynnikow ktore sie da. I bedzie dobrze ;*

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A kawe pije? Podobno czarna sypana na plemniory pomaga. Sprobojcie zmienic na inny suplement bo to wiesz jak to jest na kazdego cos innego dziala. I albo bedzie dzidzia albo za 3 miesiace(bo tyle plemniory potrzebuja) znow badania jak nie bedzie ok to moze lekarz cos wymysli.

Pije, ale rozpuszczalną. Nie cierpi czarnej, a sypana to już najgorsze zło...

Mega mnie to zdołowało... W dodatku czuję się dzisiaj jakbym miała pms - ryczeć mi się chce, podbrzusze boli, nie mogę patrzeć na jedzenie.
    W dodatku moja siostra cały czas z nami jest i nie mamy jak pogadać nawet :(

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A noo wlasnie. Spoko naprawde wyniki nie sa zle ;* wiec bez stresu. Sprobuj mu leki wymienic i zlikwidowac jak najwiecej szkodliwych czynnikow ktore sie da. I bedzie dobrze ;*

Dzięki za wsparcie :*
    Na pewno musi zrezygnować z gorących wysiadywań pod prysznicem, bo słyszałam, że to uśmierca żołnierzy. Poszukam innych suplementów może.

Fiona, zaciskam mocno kcuki!! :*

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jak taki wysoki to testuj ;D niby pewnie za wczesniej ale co ci szkodzi zawsze bedziesz miala poprawke ze to moze sie zmienic. ;D

Zatestuje bez dwoch zdan. Mam dwa testy, a w poniedzialek i tak na bete polece ;)

alicjaaaa, ciri22 lubią tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Pije, ale rozpuszczalną. Nie cierpi czarnej, a sypana to już najgorsze zło...

Mega mnie to zdołowało... W dodatku czuję się dzisiaj jakbym miała pms - ryczeć mi się chce, podbrzusze boli, nie mogę patrzeć na jedzenie.
    W dodatku moja siostra cały czas z nami jest i nie mamy jak pogadać nawet :(
    Nie doluj sie naprawde. Kompielr tak gorace nie sa wskazane... Laptop na kolanach i inne takie cuda. Ma prace siedzaca? Niech wietrzy jaja czesto za przeproszeniem. ;D

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka ja czuje tutaj małą fasolcie wykresik masz fajny i progesteron też. Czekamy na wiadomości jutro :) Trzymamy kciuki :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ