X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Już od trzech miesięcy suplementujemy Androvit Plus, l-karnitynę i wit. c.
    Czytałam, że vit. C pomaga na zwiększenie ilości plemników, a okazuje się, że mój S. ma po niej mega biegunkę i nie może zażywać....
    A cos co ma duzo wit c? Jakies grapefruity albo cod

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA pewnie na miejscu fionki zrobilabym juz dzisiaj, tyle ze nie pilabym przez2/3 h zeby zagescic siuski :D

poniewaz przewinal sie dzisiaj temat endometriozy i slabych plemnikow, historia z rodziny!

ciocia i wujek starali sie o dziecko 10!!!lat ona endometrioza on slabe wyniki nasienia. zaadoptowali synka, po dwoch miesiacach zaszla w ciaze i urodzila zdrowa core:)

i teraz nakazuje wszystkim sie usmiechnac!:)

Baronowa_83, ciri22 lubią tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno to czeste po adopcji ze sie zachodzi w ciaze ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    JA pewnie na miejscu fionki zrobilabym juz dzisiaj, tyle ze nie pilabym przez2/3 h zeby zagescic siuski :D

Jestem twarda i wytrzymam do jutra ;) Jeden dzien moze wiele zmienic w przypadku oczekiwania na dwa II. Tym bardziej, ze jutro bedzie dopiero albo 9 albo 10 dpo.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Jestem twarda i wytrzymam do jutra ;) Jeden dzien moze wiele zmienic w przypadku oczekiwania na dwa II. Tym bardziej, ze jutro bedzie dopiero albo 9 albo 10 dpo.
    Pamietaj jaka ja mialam kreche 10dpo ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Pamietaj jaka ja mialam kreche 10dpo ;D

Pamietam wlasnie :) Tylko ja nie jestem pewna, ktory to bedzie dzien po owulacji, bo nie znam dokladnej daty owulki. No nic, trzeba cierpliwie (taaaa...) czekac do jutra rana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ja tak na bete czwartkowo czekalam.... Cierpliwie.... Jasne....

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Spoko ja tak na bete czwartkowo czekalam.... Cierpliwie.... Jasne....

Wlasnie przestudiowalam ulotke testu :D W innym jezyku jest to wolalam sie upewnic co i jak. Mam strumieniowy. Jutro tylko musze go zrobic jakos w ukryciu przed mezem.

No i problem jest w tym, ze ja chodze do toalety w nocy, wiec rano stezenie moczu moze byc za niskie... Najwyzej nie bede spac i bede trzymala do rana :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to siknij w nocy. Jak np ostatni raz idziesz o 22 a potem o 3 to sikaj o 3... Ja bym tak zrobila. A i jeszcze ja sobie strumienioy obsikalam tak mi sie lapa trzesla to moze lepiej do kubeczka nasikac i zamoczyc ? ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodiz moim zdaniem o najdluzszy odstep miedzy jednym a drugim siku i zeby nie pic w miedzy czasie dlatego daja poranna pore

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Chodiz moim zdaniem o najdluzszy odstep miedzy jednym a drugim siku i zeby nie pic w miedzy czasie dlatego daja poranna pore

Postaram sie wytrzymac :) Moj maz zawsze za mna lazi do toalety w nocy i ciezko bedzie mu wytlumaczyc dlaczego musial tyle czekac, wiec musze do rana sie wstrzymac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co on Cie pilnuje? Bo to juz dziwne zboczenie ;p

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A co on Cie pilnuje? Bo to juz dziwne zboczenie ;p

Nie, po prostu jak ja ide, to jemu tez sie zachciewa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To powiedz ze ty dlugo bo kupa idzie ;D

Magdziulla lubi tę wiadomość

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Wlasnie przestudiowalam ulotke testu :D W innym jezyku jest to wolalam sie upewnic co i jak. Mam strumieniowy. Jutro tylko musze go zrobic jakos w ukryciu przed mezem.

No i problem jest w tym, ze ja chodze do toalety w nocy, wiec rano stezenie moczu moze byc za niskie... Najwyzej nie bede spac i bede trzymala do rana :D

a nie masz jakiegoś płytkowego czy kasetkowego?

Bo te strumieniowe to o kant... w większości. Mi 12 dpo strumieniowy nie dał ani cienia cienia, a na następny dzień kasetkowe wszystkie ładnie pokazały.

Bardzo mocno trzymam kciuki i wierzę,że to TO:)

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:

poniewaz przewinal sie dzisiaj temat endometriozy i slabych plemnikow, historia z rodziny!

ciocia i wujek starali sie o dziecko 10!!!lat ona endometrioza on slabe wyniki nasienia. zaadoptowali synka, po dwoch miesiacach zaszla w ciaze i urodzila zdrowa core:)

i teraz nakazuje wszystkim sie usmiechnac!:)

u moich znajomych tak samo- latami nic, adoptowali synka i zaszli w ciążę w córką:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    a nie masz jakiegoś płytkowego czy kasetkowego?

Bo te strumieniowe to o kant... w większości. Mi 12 dpo strumieniowy nie dał ani cienia cienia, a na następny dzień kasetkowe wszystkie ładnie pokazały.

Bardzo mocno trzymam kciuki i wierzę,że to TO:)
    A ja wlasnie slyszalam ze te strumieniowe sa najlepsze. Wszystki chyba zalezy jakiej firmy..
    Ja robilam ten paskowy...

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokulałam się na te badania. Zjadłam małą kromeczkę i może pół herbatnika w drodze i babka z labu powiedziała,że tak mogę spokojnie zbadać, byleby tylko nie najeść się dużo.
    Jeszcze toxo robiłam więc i tak musiałam tam podjechać;)

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A ja wlasnie slyszalam ze te strumieniowe sa najlepsze. Wszystki chyba zalezy jakiej firmy..
    Ja robilam ten paskowy...

Ja robiłam bobo-test, ten niebieski gdzie niby wszyscy piszą,że on taki czuły, czułość 10. I dupa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja juz nie pamietam ale dwa misiace temu jak mi nie wychodzily to wlasnie wszystkie dziewczyny mowily zebym robila strumieniowy ale na pewnono nie bobo test jakis 20 ale podobno wlansie bardziej czuly... Jak sie dogrzebie do tych info to dam jaki...

‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ