X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helooouuł,

Witam nową koleżankę! :)

Alicjaaa, badanie jest w dolnej granicy normy. Moim zdaniem nie ma tragedii :) Możesz jeszcze zapytać swojego ginekologa. Na upartego można zrobić badanie rozszerzone z morfologią ale dałabym sobie spokój. Przerwa 3 dni to dość krótko. Jakby men powtórzył badania po 5 dniach, to mówię Ci że byłyby w normie. :)

Ciri, zakup cukierki imbirowe :)
    Mówisz, że bym przywykła do bałaganu? O nieee... jak miałam małe dziecko w domu (3 mce), na noce, to wszystko w ciągu dnia było poprane, butelki umyte, ja wykąpana, dziecko czyste itd itd :P Ja bym nie mogła inaczej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 14:29

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• Olye Koleżanka

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmm Klaudia nie rób smaka bo będę musiała biec do sklepu :D

<3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie slyszalam ze cukierki albo ciastka imbirowe ;D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fasolka dobra, kupilam w biedrze chyba 7;99 za kg a cukinie taka wielka od cioci dostalam :D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj w biedrze widzialam ale byla beznadziejna ;(

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zajadam groszkiem zielonym prosto z krzaczka :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę w pracy i marzę o kebabie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co jest najgorsze teraz u mnie? Ze o czyms marze caly dzien. Dostaje to i tego nie jem! Bo juz mi sie nie chce! Co za jaka cholera... Ostatnio tak z chinczykiem miala

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, apropo jedezienia, wlasnie zamowilam sobie do pracy zestaw z frytkamji i suroweczka i miskiem zapiekanym z serem :D chyba wykorkuje czekajac na to zarelko;p

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    hej dziewczyny, apropo jedezienia, wlasnie zamowilam sobie do pracy zestaw z frytkamji i suroweczka i miskiem zapiekanym z serem :D chyba wykorkuje czekajac na to zarelko;p
    Bleeee rzygam ;D

KASIAG24 lubi tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahha ciri oj te ciezarne :D

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko obrzygalam pierwszy raz kibel w pracy... A podobno to pozniej sie zaczyna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za bardzo ciezzylam sie brakiem objawow... Jeszcze obok mnie siedzi smierdziel papierosowy. To nie ulatwia...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zażeram się arbuzem - lubię takie obiady :)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    zażeram się arbuzem - lubię takie obiady :)
    Noo na obiad? Przeciez arbuz wzmaga apetyt ;D jej ja jeszcze w tym roku nie jadlam...kurde

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zjem 1,5 kg to nic nie zmaga, co najwyżej częstomocz :P

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha w sumie tak ale ja bym tyle nie zjadla. ty to chyba mega lubisz tego arbuza ;p masz cos do niego? ;D

• Iriss Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Ciri, mówiłam że nie ma co się kierować tym co piszą, kiedy mdłości itp, ja też zaczęłam pawiować szybko, a wszyscy mówili że ok 8tyg się zaczyna :P
    Zapachy są najgorsze, i uwaga na mnie dosłownie nic nie działało na te żyganka, teraz zakupiłam opaski sea band na zasadzie akupresury działają i tak jakoś od soboty funkcjonuję lepiej.

ciri22 lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Blahaha w sumie tak ale ja bym tyle nie zjadla. ty to chyba mega lubisz tego arbuza ;p masz cos do niego? ;D
    Zapytaj raczej czy ma coś innego w domu;) Baronowa może Ty uprawę masz?;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba wyprobowac wszystko i utorowac droge dziewczynom z watku ;D

‹‹ 238 239 240 241 242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ