Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Blahaha w sumie tak ale ja bym tyle nie zjadla. ty to chyba mega lubisz tego arbuza ;p masz cos do niego?
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:ja tez uwielbiam arbuzy, jak bylismy na podrozy poslubnej w grecji a mamo ale tam byly arbuzy zajebiste!!
jestem uzależniona od owoców. Już widziałam wiśnie, ale są po 10, a że potrzebuję ze 2 kg, to narazie zadowolę się arbuzem z normalną cenąciri22, ciri22 lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Arbuz i kabanos.mmrrr ciekawe polaczenie, ale ze wtykasz jedno w drugie? ;p
-
nick nieaktualny
-
Olye wrote:u mnie w tym cyklu temperatura jakaś taka niska, w poprzednich nawet po owu dobijała do 37.5 a teraz to 36.9 najwyższa, nie wiem czy to dobry znak czy zły
u mnie jest podobnie, tracę nadzieje że w tym cyklu sie udało, kiedy sie udalo w październiku miałam wyższe temperatury:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Głupia ja, głupia nie chce spadać mi ta temp i znowu coś we mnie dygnęło:/ niby wiem, że nie ma szans jutro/pojutrze powinnam mieć @, ale głupie, durne to serce a mózg jeszcze gorzej.
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:no wlasnie mnie sie tak marzy zeby dowiedziec sie przy porodzie. ale najpierw to trzeba zajsc a potem jeszcze tyle wytrzymac.
też tak kiedyś myślałam,ale szybko zmieniłam zdanie.
Jednak jak nie znasz płci to to dziecko jest po prostu fasolką, a jak poznasz to rpzestaje być bezosobowe, jakoś tak poczułam większą więź