Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nadzieje przede wszystkim ze bedzie dobrze
Ale pytalam Gumisie to musi ze przed obiema stratami miala wlasnie dwa dni orzed nimi mdlosci silne ale i bole brzucha bardzo silne. A mnie na szczescie brzuch w ogole nie boli. Moze dlatego sie nie stresuje. -
nie zgadniecie co jem
nie, nie arubza
kiszoną kapustę
i popijam ją {fanfary} winemciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zdam relacje jak minęła noc
a arbuza jeszcze mam na śniadanie
pozazdrościłam ciri ciążowego rzygania , nie ma ciąży to chociaż będzie rzyganieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 22:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:A moj wlasnie mnie poinformował, ze nie wie kiedy wroci bo grill jest super itp.
Nie idezwe sie do swini. -
Morella wrote:A moj wlasnie mnie poinformował, ze nie wie kiedy wroci bo grill jest super itp.
Nie idezwe sie do swini.
mój się kazał obudzić, jeśli zaśnie jak isę będę kąpaćciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak, ale ja zostalam w tej pierdolonej Lodzi na qeekend zeby w koncu spedzic caly weekend razem bo u rodzicow jest roznie. A on sobie idzie na impreze zaraz po pracy i kij wie kiedy wroci. Rano wsiadam w auto i jade do rodziców. Nuech sobie siedzi sam w tej klitce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Nie bedzie seksu. Z pijana swinia nie bede sie bzykac. Laski kumpli jakis jednak mogly przyjsc a ja nie zostałam zaproszona. Kurwa, teraz on poczuje jak ja moge sie fochac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny