Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo! Moj swiniak wrocil kolo 2, pol nocy bawil sie w kobiete w ciąży. Serio, nikt lepiej nie zagra mdlosci i wymiotow. Oczywiscie nie jade do rodzicow bo mi szkoda go takiego zostawić. Zemszcze sie. Niedługo panienski kolezanki.
Fiona?! No gdzie informacja? No gdzie? Dwie kreski kce zobaczyc! Jedziesz malenka, dajesz testa;)
Alicja, jestesmy w tym samym momencie cyklu chyba;)
Moniqe, ja np wiem ze @ dostane. Zero nadzieii.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonszu się do mnie wczoraj przemycił na parę godzin Kochany trochę mnie pocieszył i też "pocieszył".
Dlatego też mierzyłam później o 2h i dalej nie spada. W ogóle jak wcześniej piersiole mi płoneły to od kilku dni prawie nie bolą.
I powiedzcie mi, wiem, że to chyba tak nie może być, ale mogłam przez stres wydłużyć fazę lutealną? -
nick nieaktualnyDobra źle policzyłam @ powinna być jutro wg wszelkich wyliczeń ewentualnie jeśli owu się przesunęło o dzień to w pon, dobra luz pewnie będzie w pon. Już nie wymyślam:)
A Ty Morelu jeszcze będziesz miała niżej rozdziapioną szczenkę niż Ciri jak się z sikasz na pasek;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 08:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dobra źle policzyłam @ powinna być jutro wg wszelkich wyliczeń ewentualnie jeśli owu się przesunęło o dzień to w pon, dobra luz pewnie będzie w pon. Już nie wymyślam:)
A Ty Morelu jeszcze będziesz miała niżej rozdziapioną szczenkę niż Ciri jak się z sikasz na pasek;)
To jutro testuj. Wykres masz puekniusi, a gdyby @ miala jutro byc, to dzis bylby juz spadek tempki:)
Kochana, nawet sikac na pasek nie zamierzam. No chyba ze @ nie przyjdzie. Ale przyjdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety muszę się zgodzić z Ciri w ubiegłym cyklu co prawda temp oscylowała ok 39,9 a nie 37 jak teraz, ale spadła dopiero w dzień @. Takie złośliwe są moje wykresy.
chyba, że źle mam wyliczoną owu i @ będzie nie w 33/34dc ale w aż 36.
Ale czy to możliwe, żeby temp, testy i śluz się myliły?
Dziwi mnie to, że te cycole przestały boleć zawsze po nich wiem, że się zbliża.
Testować nie będę, bo mimo, że jakaś iskra jest to raczej w to nie wierzę myślę, że @ przyjdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ale jak Nam Morel za niedługo napisze, że są 2 krechy i, że jak to tak to najpierw będę się śmiała trochę z Ciebie a tak z 5 min porechoczę a potem się ucieszę i na pewno usłyszysz "a nie mówiłam?"
Spokojna Twoja rozczochrana;) Morel nic takiego nie napisze bo bedzie @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny