X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana wiem co czujesz... ja swojemu co weekend tlumacze ze niedziela jest nasza a on i tak jezdzi sobiee na ryby...

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczuwam duużo ciąż tutaj!!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaa ja też czuję dużo ciąż na Cirisiowym wątku ale u mnie niestety czuję że @ już za rogiem...

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie Fiona i jej II kreski?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Moj swiniak wrocil kolo 2, pol nocy bawil sie w kobiete w ciąży. Serio, nikt lepiej nie zagra mdlosci i wymiotow. Oczywiscie nie jade do rodzicow bo mi szkoda go takiego zostawić. Zemszcze sie. Niedługo panienski kolezanki.

Fiona?! No gdzie informacja? No gdzie? Dwie kreski kce zobaczyc! Jedziesz malenka, dajesz testa;)

Alicja, jestesmy w tym samym momencie cyklu chyba;)
    Moniqe, ja np wiem ze @ dostane. Zero nadzieii.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monszu się do mnie wczoraj przemycił na parę godzin Kochany trochę mnie pocieszył i też "pocieszył";).

Dlatego też mierzyłam później o 2h i dalej nie spada. W ogóle jak wcześniej piersiole mi płoneły to od kilku dni prawie nie bolą.
    I powiedzcie mi, wiem, że to chyba tak nie może być, ale mogłam przez stres wydłużyć fazę lutealną?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra źle policzyłam @ powinna być jutro wg wszelkich wyliczeń ewentualnie jeśli owu się przesunęło o dzień to w pon, dobra luz pewnie będzie w pon. Już nie wymyślam:)

A Ty Morelu jeszcze będziesz miała niżej rozdziapioną szczenkę niż Ciri jak się z sikasz na pasek;);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 08:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ja nie wiem czy bardziej niz ja sie da. ;D bo mimo zerowego stresu przy sikaniu to potem myslam ze to jakies mega jajca ;]
    A na dzis zapowiadam zgage. Zjadlam mega tluste kabanosy ;p ale byly dobre ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dobra źle policzyłam @ powinna być jutro wg wszelkich wyliczeń ewentualnie jeśli owu się przesunęło o dzień to w pon, dobra luz pewnie będzie w pon. Już nie wymyślam:)

A Ty Morelu jeszcze będziesz miała niżej rozdziapioną szczenkę niż Ciri jak się z sikasz na pasek;);)

To jutro testuj. Wykres masz puekniusi, a gdyby @ miala jutro byc, to dzis bylby juz spadek tempki:)
    Kochana, nawet sikac na pasek nie zamierzam. No chyba ze @ nie przyjdzie. Ale przyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Morelko nie zgadzam sie z twoim pomyslem temperaturowym moze byc okres w poniedzialek a temperatura spasc we wtorek. Ale juz z pomyslem sikanca tak ;D i Ty tez sikaj ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety muszę się zgodzić z Ciri w ubiegłym cyklu co prawda temp oscylowała ok 39,9 a nie 37 jak teraz, ale spadła dopiero w dzień @. Takie złośliwe są moje wykresy.
    chyba, że źle mam wyliczoną owu i @ będzie nie w 33/34dc ale w aż 36.
    Ale czy to możliwe, żeby temp, testy i śluz się myliły?
    Dziwi mnie to, że te cycole przestały boleć zawsze po nich wiem, że się zbliża.

Testować nie będę, bo mimo, że jakaś iskra jest to raczej w to nie wierzę myślę, że @ przyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak Nam Morel za niedługo napisze, że są 2 krechy i, że jak to tak to najpierw będę się śmiała trochę z Ciebie a tak z 5 min porechoczę a potem się ucieszę i na pewno usłyszysz "a nie mówiłam?";);)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ta jedna kreska sie nie sugeruj bo to podobno przez pogode tez moze byc wyzsza i tak samo z objawami. Jest lato nasz organizm reaguje inaczej. Wiec bez sikanca nie zakladaj nic ani w jedna ani w druga strone ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dopiero owu byla takze do sikania daleko;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie zakladaj ze nie bedziesz sikac ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ale jak Nam Morel za niedługo napisze, że są 2 krechy i, że jak to tak to najpierw będę się śmiała trochę z Ciebie a tak z 5 min porechoczę a potem się ucieszę i na pewno usłyszysz "a nie mówiłam?";);)

Spokojna Twoja rozczochrana;) Morel nic takiego nie napisze bo bedzie @;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale nie zakladaj ze nie bedziesz sikac ;p

Najwczesniej w dniu spodziewanej @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez tak zakladalam i co z tego wyszlo? ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Spokojna Twoja rozczochrana;) Morel nic takiego nie napisze bo bedzie @;)
    A zapieraj się, zapieraj będzie zabawniej;):P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, co miesiac sa takie jaja i zawsze u mnie konczy sie @. W tym cyklu juz wiem jak bedzie wiec mam wywalone ;)

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ