Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana wiem co czujesz... ja swojemu co weekend tlumacze ze niedziela jest nasza a on i tak jezdzi sobiee na ryby...

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczuwam duużo ciąż tutaj!!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaa ja też czuję dużo ciąż na Cirisiowym wątku ale u mnie niestety czuję że @ już za rogiem...

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie Fiona i jej II kreski?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Moj swiniak wrocil kolo 2, pol nocy bawil sie w kobiete w ciąży. Serio, nikt lepiej nie zagra mdlosci i wymiotow. Oczywiscie nie jade do rodzicow bo mi szkoda go takiego zostawić. Zemszcze sie. Niedługo panienski kolezanki.

Fiona?! No gdzie informacja? No gdzie? Dwie kreski kce zobaczyc! Jedziesz malenka, dajesz testa;)

Alicja, jestesmy w tym samym momencie cyklu chyba;)
    Moniqe, ja np wiem ze @ dostane. Zero nadzieii.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monszu się do mnie wczoraj przemycił na parę godzin Kochany trochę mnie pocieszył i też "pocieszył";).

Dlatego też mierzyłam później o 2h i dalej nie spada. W ogóle jak wcześniej piersiole mi płoneły to od kilku dni prawie nie bolą.
    I powiedzcie mi, wiem, że to chyba tak nie może być, ale mogłam przez stres wydłużyć fazę lutealną?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra źle policzyłam @ powinna być jutro wg wszelkich wyliczeń ewentualnie jeśli owu się przesunęło o dzień to w pon, dobra luz pewnie będzie w pon. Już nie wymyślam:)

A Ty Morelu jeszcze będziesz miała niżej rozdziapioną szczenkę niż Ciri jak się z sikasz na pasek;);)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 08:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ja nie wiem czy bardziej niz ja sie da. ;D bo mimo zerowego stresu przy sikaniu to potem myslam ze to jakies mega jajca ;]
    A na dzis zapowiadam zgage. Zjadlam mega tluste kabanosy ;p ale byly dobre ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dobra źle policzyłam @ powinna być jutro wg wszelkich wyliczeń ewentualnie jeśli owu się przesunęło o dzień to w pon, dobra luz pewnie będzie w pon. Już nie wymyślam:)

A Ty Morelu jeszcze będziesz miała niżej rozdziapioną szczenkę niż Ciri jak się z sikasz na pasek;);)

To jutro testuj. Wykres masz puekniusi, a gdyby @ miala jutro byc, to dzis bylby juz spadek tempki:)
    Kochana, nawet sikac na pasek nie zamierzam. No chyba ze @ nie przyjdzie. Ale przyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Morelko nie zgadzam sie z twoim pomyslem temperaturowym moze byc okres w poniedzialek a temperatura spasc we wtorek. Ale juz z pomyslem sikanca tak ;D i Ty tez sikaj ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety muszę się zgodzić z Ciri w ubiegłym cyklu co prawda temp oscylowała ok 39,9 a nie 37 jak teraz, ale spadła dopiero w dzień @. Takie złośliwe są moje wykresy.
    chyba, że źle mam wyliczoną owu i @ będzie nie w 33/34dc ale w aż 36.
    Ale czy to możliwe, żeby temp, testy i śluz się myliły?
    Dziwi mnie to, że te cycole przestały boleć zawsze po nich wiem, że się zbliża.

Testować nie będę, bo mimo, że jakaś iskra jest to raczej w to nie wierzę myślę, że @ przyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak Nam Morel za niedługo napisze, że są 2 krechy i, że jak to tak to najpierw będę się śmiała trochę z Ciebie a tak z 5 min porechoczę a potem się ucieszę i na pewno usłyszysz "a nie mówiłam?";);)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ta jedna kreska sie nie sugeruj bo to podobno przez pogode tez moze byc wyzsza i tak samo z objawami. Jest lato nasz organizm reaguje inaczej. Wiec bez sikanca nie zakladaj nic ani w jedna ani w druga strone ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dopiero owu byla takze do sikania daleko;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie zakladaj ze nie bedziesz sikac ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ale jak Nam Morel za niedługo napisze, że są 2 krechy i, że jak to tak to najpierw będę się śmiała trochę z Ciebie a tak z 5 min porechoczę a potem się ucieszę i na pewno usłyszysz "a nie mówiłam?";);)

Spokojna Twoja rozczochrana;) Morel nic takiego nie napisze bo bedzie @;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale nie zakladaj ze nie bedziesz sikac ;p

Najwczesniej w dniu spodziewanej @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez tak zakladalam i co z tego wyszlo? ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Spokojna Twoja rozczochrana;) Morel nic takiego nie napisze bo bedzie @;)
    A zapieraj się, zapieraj będzie zabawniej;):P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, co miesiac sa takie jaja i zawsze u mnie konczy sie @. W tym cyklu juz wiem jak bedzie wiec mam wywalone ;)

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ