X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja juz mowilam ze was KOCHAM?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiohiohio;)

Ciri, ja tez cień kocham;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wreszvie ktos mnie kocha :*
    Ale wiecie nie wiem czy to hornony czy cos jest na rzeczy ale mam wrazenie ze moj facet jakos teraz mniej mi milosci okazuje... Nie wiem moze teraz jestem przewrazliwiona (napiecie jak pms trzyma mnie od 7dpo do teraz) ale naprawde napadaja mnie chwile ze mam wrazenie ze w ogole ostatnio nie jest przy mnie.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzygasz w jego aucie to co się dziwisz:P

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej.. Sam chcial dziecka... ;( a jak sie go pytam czy kocha mnie i nasza mala fasolke to mowi to mi ja pokaz.....;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Baronowa Miszcz:)
    Ciri a może on się boi, że Cię "uszkodzi"?
    Też Was kocham:*
    A swoją drogą też bym chciała rzygać w samochodzie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ej.. Sam chcial dziecka... ;( a jak sie go pytam czy kocha mnie i nasza mala fasolke to mowi to mi ja pokaz.....;(
    Co?!?! Tak powiedział?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojej, pani, spokojnie. Możliwe, ze to hormony, teraz jestes malo stabilna emocjonalnie. Do Twojego dotrze bardziej, gdzy poczuje ruchy:)
    Nie martw się bo szkodzisz Cirisiatku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do rzygania powiem wam ze wczoraj bylam kupic te cukierki imbirowe oczywiscie nie kieli ale dali mi lokomotiv bo jest na imbirze i bezpieczny dla ciezarnych (i jeszcze kilka innych tabletek ale to przetestuje kiedy indziej) i tak pudelko to 6 szt i kisztuje 10zl... Jest malo wydajne bo orzed podroza je sie 2 tabletki i jak robi sie niedobrze to kolejne dwie i tak dalej.... Ja zjadlam wczoraj tylko dwie i pojechalam (podroz w obie strony 2 godziny ok) i tak juz po 20min zaczelo mi sie robic nie dobrze ale wytrzymalam nie wzielam kolejnych tabletek i wrocilam zmeczona ale nie rzygajaca i nie krecilo mi sie tak w glowie. Wiec mysle ze cukierki imbirowe tez moga pomoc i. Na codzienne mdlosci tez sa dobre. Jak mnie aie to skonczy to bede dalej testowac ;p a potem zrobie podsumowanie dla was ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Co?!?! Tak powiedział?!
    Boo on to taki ze wiesz musi miec na papierku i mowi ze chyba nie uwierzy az usg zobaczy... Wiecie znajomi sie ostarnio nimi chwala na lewo i prawo i moze dlatego ze jak mu mowie ze to jeszcze nie dziecko tylko taka tam fasoleczka to nie ogarnia...

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swietny pomysl. ja jak jechalam 20 minut z Robertem na morskie oko busikiem to jeszcze zze 2 zakrety i bym sie zbeltala. serio. z powrotem bylo lepiej bo byl starszy busik co mial wiecej przestrzeni do ogladaja czyt. jakos tak wiecej bylo widac dookola. w aucie z tylu tez nie moge jechac, najlepiej mi za kierowce :D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten Twoj facet to nie ten z typu tych praktycznych? ze nie wzruszaja go pierdoly ? ( wiem wiem fasolka to nie pierdoly tyle ze faceci nie ogarniaja)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    a ten Twoj facet to nie ten z typu tych praktycznych? ze nie wzruszaja go pierdoly ? ( wiem wiem fasolka to nie pierdoly tyle ze faceci nie ogarniaja)
    Mnie sie tez tak wydaje. On musi miec czarno na bialym ale nie rozumie ze mnie to dobija ;( ja teraz tak duuuuzo potrzebuje milosci... Dobra to straszne. Sie uzalam nad soba co za kicha

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może racja, że faceci tak mają, ale nie powinien tak mówić. Po usg powinien chodzić, przepraszać i po stopach całować.

Ja też mam chorobę lokomocyjną tak, że czuję się przeokropnie, nie mogę czytać podczas jazdy. Ale nigdy nie wymiotuję, generalnie powiem Wam, że ja w ogóle nie wymiotuję, musiałabym szukać w pamięci może z raz góra 2 razy zdarzyło mi się w życiu wymiotować.
    Taki mam skill;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wymiotuje ale jak jestem naprawde bardzo chora.... Ale wiem ze jak cos mi zaszkodzi to od razu jest lepiej.
    A chorobe lokomocyjna ostatnio w dziecinstwie mialam ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam tak, ze jak ktos powie mi, " bo sie porzygasz" to rzygam. Moge zawsze, wszedzie i bez powodu. Przez cale studia rzygalam rano codziennie ze stresu. Ze dwa egzaminy zaliczylam " na ciaze". Nie poszlam na egzamin bo wymiotowalam z nerwow, piwiedzialam to prowadzacemu a on wpisal mi 4 bo ciezarnej denerwowac nie wypada;)

ciri22, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to masz ciagoty do cwaniactwa ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A ja mam tak, ze jak ktos powie mi, " bo sie porzygasz" to rzygam. Moge zawsze, wszedzie i bez powodu. Przez cale studia rzygalam rano codziennie ze stresu. Ze dwa egzaminy zaliczylam " na ciaze". Nie poszlam na egzamin bo wymiotowalam z nerwow, piwiedzialam to prowadzacemu a on wpisal mi 4 bo ciezarnej denerwowac nie wypada;)
    Haa znowu objawiasz geniusz, a ja głupia zakuwałam.
    mi często bywa niedobrze, zbiera mi się, ale nigdy nie wymiotuję, ciekawe jak bym w ciąży miała:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, nie lubie tak robic ale tak jakos wyszlo. Kiedys bardzo drastycznie sie odchudzalam i rozwalilam zoladek. Ta latwosc wymiotowania jest i z tego, ze trochę bulimiczne zapedy mialam. Takze...glupota a nie geniusz.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój nawet na usg nie ogarnął dziecka. Dopiero po pododzie uwierzył. Ale mój to jest dziwny egzemplarz ;D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ