X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dziewczyny mowia ze wolaly by rzygac niz miec wieczne mdlosci.. Ja nie mam zdania. Ani to ani to nie jest fajne szczegolnie ze rzyganie i tak sie laczy z wiecznymi mdlosciami.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozmawiacie o rzyganiu to wczoraj po kapuście i winie nic nie było :D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ty to jestes jakis hardkore ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa z Ciebie to spożywczo dziwny egzemplarz. Może powinnaś sprawdzić bloga kulinarnego - Kuchnia dla Wariatów?;);)

ciri22, moniqe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo przyzwyczajaj zoladek bo w ciazy bedzie gorzej. ;D
    Zawsze tak mialas?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mhm, zapijam wszystko wodą - ogórki, wiśnie,
    czekladę MUSZĘ zagryść kiełbasą, bo inaczej nie smakuje. kiszą kapustę jestem w stanie zjeść do wszystkiego

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ciąży miałam tylko dwie ciągoty: fanta i frytki z maca;/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra.

• mkl Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo rzygania....od 2 tygodni mój mąż był "moim chłopakiem" i się tak spiłam, że go obrzygałam, jak wstałam rano byłam pewna, że nie jest już "moim chłopakiem"...ale jak widać nie zraziło go to;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 10:24

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:

No ale chociaz odlot na orbite mialas co? No powiedz, ze tak.
    Bo ja to bym odleciala na takim gazie, ze bomba biologiczna to witamina:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    a propo rzygania....od 2 tygodni mój mąż był "moim chłopakiem" i się tak spiłam, że go obrzygałam, jak wstałam rano byłam pewna, że nie jest już "moim chłopakiem"...ale jak widać nie zraziło go to;p
    A ja miałam w drugą stronę po krótkim czasie znajomości mój obecny mąż spił się ze znajomymi i potem wymiotował ja mu trzymałam miskę i jak to on po pijaku ma przypływy czułości jednak tym razem przesadził, bo pomiędzy "rundami" zapytał czy za niego wyjdę;) czy jesteście sobie w stanie wyobrazić bardziej romantyczną scenerię i ogrom mojego szczęścia??;);) oczywiście po pewnym czasie zrobił to jak należy, ale zawsze będę się z niego nabijała:)

ciri22, Klaudia N., mkl lubią tę wiadomość

• Iriss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri niektórzy mężczyźni potrzebują czasu na przetworzenie danych :D... aż w końcu dotrze myśl przewodnia do mózgu i jeszcze będziesz miała dość jego radości hehe ;)
    A hormony swoją drogą :P
    Na mdłości mi polecono Mamarin (imbir i wit B6) i jeszcze jakieś dostałam od ginekologa na "P" dla ciężarnych ale nei pamiętam, niestety na mnie nic nie działało, są jeszcze krople Imbifem (imbirowe).
    Ja jak czuję, że muszę pawia to niestety.. ale liczę że z końcem Itr. skończą się rzygości :P

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha a jak ta kapusta zacznie fermentowac..... Wspolczuje takiej mieszanki twojej dupie ;D

Mkl oni nas tak kochaja ze nic ich nie zrazi ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula, wygralas. Kwicze, wyje i charcham z radochy. A moje zombi lypie na mnie jednym oburzonym okiem. Drugie chyba ma niesprawne albo zbyt zmeczone;)

ciri22, pasia27 lubią tę wiadomość

• Iriss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Blahaha a jak ta kapusta zacznie fermentowac..... Wspolczuje takiej mieszanki twojej dupie ;D

Z ust wyjęłaś mi te słowa :D, będzie na ostro :D

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tych kroblach babka mowila mi w aptece ale akurat nie miala. Zamierzam przetestowac wszystko w ramach badan ;D ja to lubie takie. Mamarin patrzylam ale wit b6 biore w 100% w takiej tabletce z kwasem i magnezem wiec nie chce za duzo ;p ale bede sprawdzac bede ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    A ja miałam w drugą stronę po krótkim czasie znajomości mój obecny mąż spił się ze znajomymi i potem wymiotował ja mu trzymałam miskę i jak to on po pijaku ma przypływy czułości jednak tym razem przesadził, bo pomiędzy "rundami" zapytał czy za niego wyjdę;) czy jesteście sobie w stanie wyobrazić bardziej romantyczną scenerię i ogrom mojego szczęścia??;);) oczywiście po pewnym czasie zrobił to jak należy, ale zawsze będę się z niego nabijała:)
    Coz dobry moment ;D jesli wtedy powiedzialas tak to wiadomo ze nic was juz nie rozlaczy ;D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziula oswiadczyny na swiatowym poziomie:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    O tych kroblach babka mowila mi w aptece ale akurat nie miala. Zamierzam przetestowac wszystko w ramach badan ;D ja to lubie takie. Mamarin patrzylam ale wit b6 biore w 100% w takiej tabletce z kwasem i magnezem wiec nie chce za duzo ;p ale bede sprawdzac bede ;)
    wit B6 nie przedawkujesz teraz, podobno większa dawka wit B6 zmniejsza mdłości i nudności :)
    Aaaa i tak od razu na zaś, na bóle brzucha takie jak okresowe najlepszy magnez, ja biorę obecnie Magne B6 (chyba firma Sanofi) bo jako jedyny zarejestrowany jest jako lek, a nie suplement i ma magnez w formie łatwo przyswajalnej :) 2 tabletki dziennie biorę, na początku jak mnie męczyły bóle brzucha, to wzięłam kilka razy nospę, a później przerzuciłam się na magnez właśnie :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    wit B6 nie przedawkujesz teraz, podobno większa dawka wit B6 zmniejsza mdłości i nudności :)
    Aaaa i tak od razu na zaś, na bóle brzucha takie jak okresowe najlepszy magnez, ja biorę obecnie Magne B6 (chyba firma Sanofi) bo jako jedyny zarejestrowany jest jako lek, a nie suplement i ma magnez w formie łatwo przyswajalnej :) 2 tabletki dziennie biorę, na początku jak mnie męczyły bóle brzucha, to wzięłam kilka razy nospę, a później przerzuciłam się na magnez właśnie :)
    Czytając Twój post włączył mi się głos lektora z reklamy:):)

alicjaaaa lubi tę wiadomość

‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ