Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mhm, zapijam wszystko wodą - ogórki, wiśnie,
czekladę MUSZĘ zagryść kiełbasą, bo inaczej nie smakuje. kiszą kapustę jestem w stanie zjeść do wszystkiegociri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a propo rzygania....od 2 tygodni mój mąż był "moim chłopakiem" i się tak spiłam, że go obrzygałam, jak wstałam rano byłam pewna, że nie jest już "moim chłopakiem"...ale jak widać nie zraziło go to;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 10:24
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymkl wrote:a propo rzygania....od 2 tygodni mój mąż był "moim chłopakiem" i się tak spiłam, że go obrzygałam, jak wstałam rano byłam pewna, że nie jest już "moim chłopakiem"...ale jak widać nie zraziło go to;p
ciri22, Klaudia N., mkl lubią tę wiadomość
-
Ciri niektórzy mężczyźni potrzebują czasu na przetworzenie danych ... aż w końcu dotrze myśl przewodnia do mózgu i jeszcze będziesz miała dość jego radości hehe
A hormony swoją drogą
Na mdłości mi polecono Mamarin (imbir i wit B6) i jeszcze jakieś dostałam od ginekologa na "P" dla ciężarnych ale nei pamiętam, niestety na mnie nic nie działało, są jeszcze krople Imbifem (imbirowe).
Ja jak czuję, że muszę pawia to niestety.. ale liczę że z końcem Itr. skończą się rzygości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO tych kroblach babka mowila mi w aptece ale akurat nie miala. Zamierzam przetestowac wszystko w ramach badan ja to lubie takie. Mamarin patrzylam ale wit b6 biore w 100% w takiej tabletce z kwasem i magnezem wiec nie chce za duzo ;p ale bede sprawdzac bede
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:A ja miałam w drugą stronę po krótkim czasie znajomości mój obecny mąż spił się ze znajomymi i potem wymiotował ja mu trzymałam miskę i jak to on po pijaku ma przypływy czułości jednak tym razem przesadził, bo pomiędzy "rundami" zapytał czy za niego wyjdę czy jesteście sobie w stanie wyobrazić bardziej romantyczną scenerię i ogrom mojego szczęścia?? oczywiście po pewnym czasie zrobił to jak należy, ale zawsze będę się z niego nabijała:)
-
ciri22 wrote:O tych kroblach babka mowila mi w aptece ale akurat nie miala. Zamierzam przetestowac wszystko w ramach badan ja to lubie takie. Mamarin patrzylam ale wit b6 biore w 100% w takiej tabletce z kwasem i magnezem wiec nie chce za duzo ;p ale bede sprawdzac bede
Aaaa i tak od razu na zaś, na bóle brzucha takie jak okresowe najlepszy magnez, ja biorę obecnie Magne B6 (chyba firma Sanofi) bo jako jedyny zarejestrowany jest jako lek, a nie suplement i ma magnez w formie łatwo przyswajalnej 2 tabletki dziennie biorę, na początku jak mnie męczyły bóle brzucha, to wzięłam kilka razy nospę, a później przerzuciłam się na magnez właśnie -
nick nieaktualnyIriss wrote:wit B6 nie przedawkujesz teraz, podobno większa dawka wit B6 zmniejsza mdłości i nudności
Aaaa i tak od razu na zaś, na bóle brzucha takie jak okresowe najlepszy magnez, ja biorę obecnie Magne B6 (chyba firma Sanofi) bo jako jedyny zarejestrowany jest jako lek, a nie suplement i ma magnez w formie łatwo przyswajalnej 2 tabletki dziennie biorę, na początku jak mnie męczyły bóle brzucha, to wzięłam kilka razy nospę, a później przerzuciłam się na magnez właśniealicjaaaa lubi tę wiadomość