X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja prowadze zemste na wyzszym poziomie. Zabralam zombi na zakupy. Do Rossmana. Wybieralam maseczki. 20 minut:D
    W kauflandzie malz wymiekl i blagal o powrot do mieszkania:D

ciri22 lubi tę wiadomość

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    E? Ja dlyszalam ze to oznaka tego, ze Maluszek dobrze sie misci w brzuszku, a organizm po prostu nie moze przez chwile przywyknac do ciala obcego.

dokładnie, wszyscy lekarze, których znam mówią,że to dobra oznaka. Mnie mdłości mimo wszystko uspokajają. a mam je codziennie i jakbym nagle nie miała, to zaczęłabym się martwić.Aczkolwiek w 1 trymestrze spoko, a potem już mogłoby ich nie być...tylko w poprzedniej ciąży miałam do 19tc:/

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Najnowsze nadania wykazuja ze kobiety ktore maja mdlosci w czesnej ciazy sa bardziej narazone na poronienia i przedwczesne porody.
    Ale tak jest to zwiazane tez ze wzrostem hcg

Bzdura. Znam duuuuużo kobiet po ciążach, udzielałam się na forach mamusiowych i właśnie zawsze te mdłościowe ciąże były silne.
    Że nie wspomnę,że krążą teorie,że dzieci z takich ciąż są inteligentniejsze hehe;)

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Nie bedzie seksu. Z pijana swinia nie bede sie bzykac. Laski kumpli jakis jednak mogly przyjsc a ja nie zostałam zaproszona. Kurwa, teraz on poczuje jak ja moge sie fochac.

Oł fak, mój nie miałby za coś takiego życia...

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Pijok przeprasza, zrobil herbate i znow lezy. Taki troche szarozielony jest.

toż to Marsjanin, a nie Pijok.

Fajna z Was Para- Marsjanin i Czarna Pani:D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A ja prowadze zemste na wyzszym poziomie. Zabralam zombi na zakupy. Do Rossmana. Wybieralam maseczki. 20 minut:D
    W kauflandzie malz wymiekl i blagal o powrot do mieszkania:D
    to i tak masz cudnego męża, mój jak ma zgon (ze 2 razu do roku) to jest niezdolny do zycia tak do 18 conajmniej.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Bezlitosna jedna I :( Widocznie jestem jedna z tych, u ktorych wysoki progesteron nie = ciaza...

Za wcześnie i strumieniowy:)
    Czekamy na betę i nie ma to tamto:)

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Albo poczekaj bo w moczu zawsze stezenie Hcg jest nizsze niz we krwi. Zobacz koja beta w dniu pozytywnego testu byla 35 a wiekszosc dziewczyn mowi ze przy takiej becie widzi cien cienia a ja mialam kreske. Wiec to zalezy od organizmu. Musle ze to przez moja kamice

Ja też mam kamicę nerkową i u mnie blade kreski:)

Btw to uważaj na to. W ciązy daje się we znaki- ja w poprzedniej miałam problemy z nerkami i pęcherzem:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj bardzo boi sie mojego gniewu. Naprawdę. Ja jestem ogolnie wyluzowana, ale jak sie wkurze, to zostawiam za zoba zgliszcza i ruiny. Maz raz mnie widzial w akcji i powiedzial, ze nigdy wiecej nie chce tego przezyc ponownie.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Moj bardzo boi sie mojego gniewu. Naprawdę. Ja jestem ogolnie wyluzowana, ale jak sie wkurze, to zostawiam za zoba zgliszcza i ruiny. Maz raz mnie widzial w akcji i powiedzial, ze nigdy wiecej nie chce tego przezyc ponownie.
    mój chyba nie, chociaż ostanio przegiął i dostał taką zjebę. Dobrze, że przez telefon, bo jakby koło mnie stał to chyba bym mu krzywdę zrobiła.

Jak odsypiał potem to mu się koszmary śniły ze mną w roli głównej, więc chyba jednak trochę podświadomie się boi

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A co do rzygania powiem wam ze wczoraj bylam kupic te cukierki imbirowe oczywiscie nie kieli ale dali mi lokomotiv bo jest na imbirze i bezpieczny dla ciezarnych (i jeszcze kilka innych tabletek ale to przetestuje kiedy indziej) i tak pudelko to 6 szt i kisztuje 10zl... Jest malo wydajne bo orzed podroza je sie 2 tabletki i jak robi sie niedobrze to kolejne dwie i tak dalej.... Ja zjadlam wczoraj tylko dwie i pojechalam (podroz w obie strony 2 godziny ok) i tak juz po 20min zaczelo mi sie robic nie dobrze ale wytrzymalam nie wzielam kolejnych tabletek i wrocilam zmeczona ale nie rzygajaca i nie krecilo mi sie tak w glowie. Wiec mysle ze cukierki imbirowe tez moga pomoc i. Na codzienne mdlosci tez sa dobre. Jak mnie aie to skonczy to bede dalej testowac ;p a potem zrobie podsumowanie dla was ;D

gdzie można kupić te cukierki?Próbowałam naparu z imbiru, ale fuuuuuj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja imbir mogę zrec jak chipsy:D
    Uwielbiam kandyzowany

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeeeej Morella ja mściwa nie jestem, ale Twoje pomysły są the best. też tak mojemu kiedyś zrobię:D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj widzial tylko moj polowiczny gniew, jakby zobaczyl 100% to by sie ze mna pewnie nie ozenil ze strachu:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi leczo wyszly ooo baby!! :D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego!:) ja tez mam jeszcze leczo z wczoraj:) zrobie do tego grillowana cukinie i bedzie czad;)
    Zombi je jajko na miekko i pije plusza z mineralami;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie jak grecka bogini. Leze polnaga na lozku, zre winogrona a zombi paź mnie wachluje;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella, uwielbiam czytać twoje posty :D

Ja dziś na obiad: wieprzowinka obsmażona w przyprawach i potem zapieczona w piekarniku razem z cebulą i porem. Mąż robił wszystko :D Do tego ziemniaczki z dużą ilością koperku i sos pieczeniowy :D

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :)
    dawno mnie nie było... cały czas w rozjazdach i nawet zapomniałam o OF trochę ;)
    dziś wróciliśmy z mężem do domku i o 3:00 rano ruszamy nad morze :)
    Dziś mój 12dc
    temp dawno nie mierzyłam i ogólnie jakoś tak wcale nie myślę o serduszkowaniu nastawionym na rozmnażanie... wyluzować mi się udało :) żadnych testów owu nie robię nawet :)
    A jak nie mam ochoty się kochać, to się nie zmuszam :)

3majcie za mnie kciuki dziewczyny przez cały tydzień pobytu nad morzem :)
    Jutro mam rocznicę ślubu ;)
    Mąż już wina na wyjazd szykuję kilka flaszek ;)i walizki do auta wstawia :) ach jaka jestem podekscytowana

a0cf84949fb8770cd2baad5f1062db70.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam ogórkową. Ogólnie ostatnio tylko zupy dla mnie istnieją, na myśl o mięsie i rybach...brrrrrr...

a w ogóle nie pisałam wam- tsh mam 0,66 nigdy nie miałam tak niskiego.A dziwne, bo ponoć powinno rosnąć w 1 trym.

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ