Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zaliczyłam dzisiaj grila.
dopiłam wino i idę spać
Chyba, że mój mąż ma inne plany , ale jak dla mnie to za gorąco jest na seks
i gardło mnie koszmarnie boli ;( -
Wróciłam z grilla, świeże powietrze, trochę więcej zieleni, trochę się nawet wyluzowałam. Wchodzę na forum Nasz Bocian, bo zadałam pytanie ekspertowi, co sądzi o wynikach mojego S. i widzę odpowiedź: "Przy tych wynikach kierunek raczej na inseminację"
!! ;( ;( ;(
Załamka!!
Przecież myślałam, że są w miarę w granicach, nie wyglądają na tragiczne! ;( ;(
Zdołowało mnie to kompletnie......
-
Ostatnio gdzies czytalam o wynikach nasienia. I to co tam jest podane to są wartości minimum, a nie norma ze tak jest ok. Czyli jak wszystkie wartosici sa spełnione to to jest minimum, ale wcale to nie oznacza ze to jest dobre nasienie.
A on cos juz bierze na poprawę?
Weź poprawkę ze pan ekspert pewnie w jakiejś klinice pracuje. Pierwsze co to z wynikami do lekarza i po suplementacje. Widziałam na forum sporo wpisów ze po suplementacj wyniki sie bardzo poprawialy -
Baronowa_83 wrote:Ostatnio gdzies czytalam o wynikach nasienia. I to co tam jest podane to są wartości minimum, a nie norma ze tak jest ok. Czyli jak wszystkie wartosici sa spełnione to to jest minimum, ale wcale to nie oznacza ze to jest dobre nasienie.
A on cos juz bierze na poprawę?
Weź poprawkę ze pan ekspert pewnie w jakiejś klinice pracuje. Pierwsze co to z wynikami do lekarza i po suplementacje. Widziałam na forum sporo wpisów ze po suplementacj wyniki sie bardzo poprawialy
Od prawie trzech miesięcy na własną rękę dawałam mu Androvit plus, vit. C 1000mg (z której musiał zrezygnować, bo miał mega problemy gastryczne) i l-karnitynę 500mg.
Nie mamy porównania, czy te witaminy coś pomogły, bo to było pierwsze badanie...
Nie wiem, jak mam mu to powiedzieć
Do lekarza na pewno, ale po pierwsze najwcześniej za tydzień, dwa
a po drugie szukam dobrego androloga, żeby iść do kogoś kompetentnego. Chyba dostanę kota do tego czasu
-
nick nieaktualnyAlicja, poki nie porozmawiasz z lekarzem " na zywo", nie zakladaj najgorszego. Leczenie w internetach to najgorsza z mozliwych opcji. Ucha w gore!
Wiecie co? Gdybym przejmowala sie tym cyklem, mocno wkureilby mnie moj wykres. Po dzisiejszej temperaturze, of zmienil termin owulki, a patrzac na czas wspolzycia, wykres tylko potwierdza, ze nie ma sensu testowac. -
Alicja, idzcie do lekarza na zywo. J wczoraj wlasnie byl ze swoimi wynikami - na ktorych wg norm ma duzo mniej plemnikow i do tego czesc z nieprawidlowa budowa. A androlog stwierdzil,ze w ogole luz bluz,ze ich jest ictak eciaz duzo, a odsetek tych z nieprawidlowa budowa jest niewielki. Przyznam,ze bardzo nas to uspokoilo. J dostal tes skierowanie na badania hormonow. Ale jak dopytywal lekarza,ze w skali od 1-10 jaki dalby wynikjego wynikom, to ten powiedzial,ze 9.
Bardzo nas to zaskoczylo, bo naprawde to jakos wesolo na wynikach nie wygladalo. Ale J poszedl prywatnie, wiec lekarz raz ze raczej dziala kompetentnie,zeby klinice nie zaszkodzic, dwa - nawet jesli wiekszy interes mialby w mowieniu,ze sa slabe i J musi wrocic.
-
nick nieaktualnyMelduję cholernego, wrednego małpiszona:/
Tyle dobrze, że się spodziewałam, ale ręce mi opadają, bo nie wiem co jest nie tak.
Alicja też uważam, że nie ma co się kierować Internetem tylko tym co powie żywy lekarz. Może łatwo będzie można te wyniki poprawić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny rozpacz miałam od czwartku tak, więc dziś już wiedziałam, że przyjdzie.
Ale wyszło na to, że idealnie wyliczyłam dzień owu, dokładnie po 15 dniach przyszła @.
Więc pytanie dlaczego się nie udało teraz mnie dręczy.
Obawiam się problemów z drożnością, dr powiedział, że jak się rok nie będzie udawało w tym kierunku będziemy patrzyli, ale ja nie mam zamiaru tyle czekać zmieniam lekarza i mam nadzieję, że będzie miała inne podejście.
Jest jeszcze opcja, że żołnierze nie domagają nigdy tego nie sprawdzaliśmy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dokladnie tez tak mowie, jak cos moze byc nie tak to lepiej to wiedziec od razu a tak to mija miesiac za miesiacem i niepotrzebnie zastanawianie sie a moze to zle albo tamto...
my wczoraj polecielismy na grila i az do 1;00 nam zeszlo a o 8;30 moj kochany maz mnie obudzil bo seku mu sie chcialo i co? teraz spi a ja latam po domu juz wykapana pomalowana i poczesana, jeszcze tylko sie ubrac a on? ;/ -
nick nieaktualnyMorella wrote:Magdziul, może to dobry czas by zrobic badania? Panel tarczycowy, prolaktyne, estradiol? No i badanie zolnierki tez by wypadalo.
Uwazam, ze nie ma sensu czekac do roku. Ja dzialam juz teraz i Ty tez tak zrob:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:dokladnie tez tak mowie, jak cos moze byc nie tak to lepiej to wiedziec od razu a tak to mija miesiac za miesiacem i niepotrzebnie zastanawianie sie a moze to zle albo tamto...
my wczoraj polecielismy na grila i az do 1;00 nam zeszlo a o 8;30 moj kochany maz mnie obudzil bo seku mu sie chcialo i co? teraz spi a ja latam po domu juz wykapana pomalowana i poczesana, jeszcze tylko sie ubrac a on? ;/
O jaaaa, moj jakby mnie tak wyrwal ze snu to bym go jadem zabila. Nikt mbie tak z zaskoczenia brac nie bedzie gdy spie:D -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:dokladnie tez tak mowie, jak cos moze byc nie tak to lepiej to wiedziec od razu a tak to mija miesiac za miesiacem i niepotrzebnie zastanawianie sie a moze to zle albo tamto...
my wczoraj polecielismy na grila i az do 1;00 nam zeszlo a o 8;30 moj kochany maz mnie obudzil bo seku mu sie chcialo i co? teraz spi a ja latam po domu juz wykapana pomalowana i poczesana, jeszcze tylko sie ubrac a on? ;/
Klaudia chłopak musi się zregenerować, mój zawsze wylicza, że jak się bardziej "produkował" to potrzebuje więcej snu;)