Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Pani, nie szalej. Zapisz Was do zwyklego andro i porozmawiacie. Internet na pewno nie pomoże.
Wiem. I wiem też, że najgorsze to szukać pomocy u dr Google, ale nie poradzę. Chwilowo w ramach pocieszenie weszłam na forum, gdzie dziewczyny piszą, że zostali skreśleni przez lekarzy i od razu kierowani na in Vitro, a zachodziły same. Ku pokrzepieniumoniqe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymkl wrote:Dziewczyny sorki za szczegóły ale..... dziś rano podczas współżycia z moim mężem pomiędzy zmianą pozycji na jego członku było pełno mojego białego śluzu, nigdy czegoś takiego nie mieliśmy, czy tak duża ilość białego śluzu może oznaczać ciaze???
Ps. Jestem skwarka. Niestety spalilam sie i teraz bede cierpiec (caly czas siedzialam pod parasolem. -
nick nieaktualny
-
Alicja, zdaje sie,ze 19 mln. No i wielkie lby (co nas bawi, bo J ma duza glowe swoja wlasna, wiec widac plemniki przejely;))
Zanim poszedl do androloga zaczal lykac: witamine c 1000 x1, witamine a+e x3, cynk x2. To dostalam od kolezanki, ktora niestety juz dlugo walczy z nieplodnoscia. J zapytal o to lekarza i ten stwierdzil,ze spoko, mozna se to brac.
Tak jak mowie, nas bardzo zaskoczylo,ze on powiedzial,ze to zupelnie przyzwoite wyniki. Jedyne co powiedzial,ze moze byc klopotliwe, to to,ze te wyniki nakladaja sie z moim pco (j o tym wspomnial). Ale tez tego nie czaje, bo pco to problem z owulacja - jak juz jest to to jest normalna owulacja (tak mi lekarka tlumaczyla), wiec mniejsza ilosc chlopakowa nie powinna zaszkodzic. Podejrzewam,ze mogl miec na mysli to,ze rzadka owulacja i malo chlopakow moze znacznie wydluzyc starania.
A ja w 6dpo, staram sie podejsc na luzie do tego, zwlaszcza,ze pod katem pracy lepiej,zeby teraz sie nie udalo, ale wiecie jak to jest. No i w tym cyklu jux od pierwszego dnia skoku temperatury mam wrazliwe piersi. Spojrzalam na dwa poprzednie cykle (bo tylko w dwoch poprzednic tak szczegolowo na siebie patrzylam) i wrazliwosc pojawiala sie dopiero przed miesiaczka. Ale tez fakt,ze w poprzednim cyklu mniej wiecej w tym momencie cyklu wychodzilam za maz, wiec moglam nie zwracac uwagi na takie rzeczy;) -
AnnaKliwijska wrote:Alicja, zdaje sie,ze 19 mln. No i wielkie lby (co nas bawi, bo J ma duza glowe swoja wlasna, wiec widac plemniki przejely;))
Zanim poszedl do androloga zaczal lykac: witamine c 1000 x1, witamine a+e x3, cynk x2. To dostalam od kolezanki, ktora niestety juz dlugo walczy z nieplodnoscia. J zapytal o to lekarza i ten stwierdzil,ze spoko, mozna se to brac.
Podniosłaś mnie na duchu. Mam nadzieję, że da się jakoś podrasować plemniki i lekarz nas nie skreśli na dzień dobry...
Poszperałam w internecie i znalazłam info, że wielu lekarzy proponuje facetom suplementowanie ELEVITU (preparatu dla kobiet w ciąży). Sprawdziłam skład i rzeczywiście ma dużo większe dawki witamin i mikroelementów niż Androvit Plus (dedykowany mężczyznom!). Do tego dołożyć selen i oczekiwać pozytywnych rezultatów!
-
ciri22 wrote:Ja tak czasem milam przy zmianach pozycji ze nie dosc ze bulgotalo to jeszcze wlasnie w smarkach takzwanych. A teraz w ciazy jestem prawie sucha. Czasem ze mnie pojedynczy glut wyplyniem bardzorozciagliwy. Wiec mysle ze ile ciaz tyle przypadkow.
Ps. Jestem skwarka. Niestety spalilam sie i teraz bede cierpiec (caly czas siedzialam pod parasolem.
bulgotanie mam za każdym razem;p teraz się przyzwyczailiśmy ale wcześniej było to dla nas śmieszne;p -
nick nieaktualnyAle to bez mokrosci na penisie? Bo ja tak zawsze mialam nawet bo wycieciu gruczolu bartholina.
Popelnilam dzis najwieksze zbrodnie jedzenio. Pod namiotem na sniadanie boczek z grilla z jakimis sosami,a teraz kino litr koli i duzy popcorn... Mega... Zoladek eksploduje ale mi sie chcialo -
alicjaaaa wrote:Podniosłaś mnie na duchu. Mam nadzieję, że da się jakoś podrasować plemniki i lekarz nas nie skreśli na dzień dobry...
Poszperałam w internecie i znalazłam info, że wielu lekarzy proponuje facetom suplementowanie ELEVITU (preparatu dla kobiet w ciąży). Sprawdziłam skład i rzeczywiście ma dużo większe dawki witamin i mikroelementów niż Androvit Plus (dedykowany mężczyznom!). Do tego dołożyć selen i oczekiwać pozytywnych rezultatów!
Mam nadzieje,ze lekarz Was uspokoi i daj znac, co powoedzial, bo ciekawa jestem czy nasz taki luzak czy inni tez uspokoja. Tak jak pisalam, on podkreslal,ze to wciaz duzo plemnikow i ich sa miliony i spoko luz. A tak jak Ty w pewnym momencie spanikowalam, bo natknelam sie gdzies na info o inseminacji. Warto wybrac sie tez doclekarza, bo on obmaca penisa i jadra, u J stwierdzil,ze wszystko jak marzenie nie ma nawet powodow do usg, a to tez jest wazne.
My mamy poki co plan taki, zeby zrobic hormony J - jesli wyjda nie tak, to doclekarza, a jesli ok, to brac te witaminy i powtorzyc badania w pazdzierniku, po okolo 3 miesiacach.
Ach, ta kolezanka pisala tez,ze warto sprawdzac nasienie pod katem infekcji. Bo to czesto mocno psuje wyniki,a bardzo latwo to wyleczyc, choc to trwa. Niemniej wyniki sie znaczaco poprawiaja.
Podsumowujac, mam wielka nadzieje,ze ten cykl to nie jednorazowy wybryk i metformina na mnie zadziala i bede miala krotsze cykle, a w ktoryms - nawet jjesli wynik iJ mocno sie nie poprawia- uda sie.ma jesli dockonca roku nic nie bedzie zglosimy sie juz na konkretne leczenie. Jesli juz sie nie udalo:)alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
A my dzisiaj tradycyjnie obiad u teściowej a potem pojechaliśmy na festyn niedaleko bo byl kabaret młodszych panow ale się usmialam a potem jeszcze nad wode z pieskami żeby troche mogly sie pochlapac i właśnie wrocilismy
-
mkl wrote:dziewczyny ile wasi faceci mają całkowitą ilość plemników??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja tak czasem milam przy zmianach pozycji ze nie dosc ze bulgotalo to jeszcze wlasnie w smarkach takzwanych. A teraz w ciazy jestem prawie sucha. Czasem ze mnie pojedynczy glut wyplyniem bardzorozciagliwy. Wiec mysle ze ile ciaz tyle przypadkow.
Ps. Jestem skwarka. Niestety spalilam sie i teraz bede cierpiec (caly czas siedzialam pod parasolem.
uważaj z opalaniem w ciąży, strasznych przebarwień można się nabawić. Smaruj się dobrym filtrem:) -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ale to bez mokrosci na penisie? Bo ja tak zawsze mialam nawet bo wycieciu gruczolu bartholina.
Popelnilam dzis najwieksze zbrodnie jedzenio. Pod namiotem na sniadanie boczek z grilla z jakimis sosami,a teraz kino litr koli i duzy popcorn... Mega... Zoladek eksploduje ale mi sie chcialo
mokrość na penisie zawsze jest, ale dzisiaj cały penis był w białym śluzie, bardzo białym -
Znowu znalazłam rozciągliwego gluta, i pierwszy raz pojawila sie druga kreska na tym allegrowym teście owu, chociaż test negatywny. Co za pokręcony cykl:/. Bede się z nim bujac nie wiadomo ile