Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
karlik wrote:Mkl właśnie się zastanawiam nad tym samym, bo mam dzisiaj 7dpo, a od wczoraj pojawiło mi się uczucie wilgotności i sporo kremowo-balsamicznego śluzu i od czasu do czasu również biały grudkowaty, a dzisiaj zauważyłam nawet dosyć rozciągliwego gluta (sorry za obrazowy opis) Wydaje mi się, że do tej pory w drugiej fazie cyklu raczej miałam sucho lub biały grudkowaty i kleisty, więc nie wiem co jest grane. Może to Dupek albo przedłużone działanie wiesiołka?
-
czesc mamuski,
ja w sobote wypadek mialam samochodowy, kierowca innego samochodu wymusil pierwszenstwo nie bylam w stanie wychamowac i wjechal mi pod maske , obilam sobie glowe reke i noge ale z dzidzia wszytsko ok, wiecej strachu i nerwow...
w czwartek jeszcze pojde do mojego lekarza sprawdzic czy wszystkoi ok..
Jedyny + Pani w szpitalu potwierdzila, ze dziewczynka:-) -
nick nieaktualny
-
KASIAG24 wrote:czesc mamuski,
ja w sobote wypadek mialam samochodowy, kierowca innego samochodu wymusil pierwszenstwo nie bylam w stanie wychamowac i wjechal mi pod maske , obilam sobie glowe reke i noge ale z dzidzia wszytsko ok, wiecej strachu i nerwow...
w czwartek jeszcze pojde do mojego lekarza sprawdzic czy wszystkoi ok..
Jedyny + Pani w szpitalu potwierdzila, ze dziewczynka:-)
Kasia dobrze, ze nic powaznego Wam sie nie stalo... Tylu pacanow na drogach jezdzi.[/url] -
Kasia, wspolczuje, to musialo byc przerazajace.midz do gina, na pewno nie zaszkodzi. I gratuluje coreczki:)
Fikna, trzymam mocno kuciuki!
Mnie "szczypia" piersi, mialam mega napad glodu, cxuje mocno prace jajnikowi nawet sie z tego troche ucieszylam, po czym uswiadomilam sobie,ze w sumie mam sredni humor i w zasadzie to klasyczny PMS. -
AnnaKliwijska wrote:Kasia, wspolczuje, to musialo byc przerazajace.midz do gina, na pewno nie zaszkodzi. I gratuluje coreczki:)
Fikna, trzymam mocno kuciuki!
Mnie "szczypia" piersi, mialam mega napad glodu, cxuje mocno prace jajnikowi nawet sie z tego troche ucieszylam, po czym uswiadomilam sobie,ze w sumie mam sredni humor i w zasadzie to klasyczny PMS.
Mam dokladnie takie same objawy...AnnaKliwijska lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Tez jetem w 7 dpo i mam bialy/kremowy sluz i uczucie wilgotnosci, dzis szczegolnie. Zaraz zerkne w poprzednie cykle, czy tak bylo, ale wydaje mi sie,ze tak. Wiec pewnie to nirmalne, ale bardziej podoba mi sie mysl,ze wszystkie jestesmy w ciazach;)
Tego się trzymajmyAnnaKliwijska lubi tę wiadomość
-
zbadałam sobie właśnie szyjke, szyjka jest nisko od 2 dni co jest dziwne, bo dopiero mi się obniżała dzień przed @ a do piątku jeszcze daleko, i mam biały gęsty śluz, kilka grudek w nim było więc albo to ciąża albo grzybica, bo na pewno normalne to nie jest.