X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    Styczniowa się już nie udziela, więc na pierwszej stronie pozostała Klaudia do prowadzenia listy dzidziusiowej?

ze jak to ja? to chyba sie tak nie da, ciri napisala post i tylko ona go moze edytowac? :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na dobranoc zamelduje scenke z wieczora. Zawsze jak sie rozbieram do mycia przychodze zaprezentowac J piersi,zeby szukal roznic ciazowych;););) w sensie zyl (wiem, wiem, my go tak w 90% na zarty). No i dzis mowi,ze widzi wielkaa zyle, zbesztalam go,ze tak ironizuje na powazne tematy i nagle zmienila mu sie mina jak macal moje piersi, bo zauwazyl to co ja, ze moje piersi sa twardsze duzo, jak y w srodku cos bylo. Mnie sie tez wydaja odrobine wieksze, ale J nie jest przekonany.

Ale jak zawsze wszystko: to rownie dobrze moze byc okres;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 00:01

7v8rikgni12rlaff.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram sie na bete, ale od wczoraj wieczorem czuje bole, ktore zwiastuja nic innego jak @, wiec beta bedzie tylko formalnoscia, ale w zla strone :( Jak ja do jutra mam wytrzymac?

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 9 dpo i duży spadek, zapaliła się iskierka nadzieji, w październiku jak doszło do zapłodnienia też miałam duży spadek w 9dpo, niestety nie mam zadnych bólów brzucha nic dosłownie nic, czuje się
    jak zawsze czyli nie mam żadnych dolegliwości i to mnie martwi

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak spada tempka przy bezowulacyjnym przed okresem?
    Jak mi jeszcze spadnie to zejdę pomoże skali:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 08:20

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, u mnie bez zmian:)

Milego snia Wam wszystkim, Fiona nie zazdroszcze tego czekania do jutra:)

7v8rikgni12rlaff.png
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    ze jak to ja? to chyba sie tak nie da, ciri napisala post i tylko ona go moze edytowac? :)

pierwszy post może edytować tylko ciri.

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę że ciri nas podczytuje tylko się nie udziela:) w odpowiednim czasie sama edytuje pierwszy post:)

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ja chyba załapałam grzybicę...:/ mam biały śluz z grudkami ale dopiero jak badam szyjke macicy to widzę, na majtkach nie wyciekło nic z grudkami, czuje lekkie swędzenie...wiem że powinnam iść do ginekologa ale czy jest jakiś lek bez recepty?? wizyta jak coś dopiero w poniedzialek

f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lactovaginal. Poprawia srodowisko pochwy. I iliadan

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 dzięki:)

f2w3rjjge8qi32en.png

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl ja w ktoryms cyklu tez tak mialam 2/3 dni i przeszlo samo ale moze faktycznie sprobuj jakis specyfikowL:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie od godziny już nic nie swędzi, poczekam 2 dni zobaczymy czy coś się rozwinie

f2w3rjjge8qi32en.png

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 8dpo i spory spadek temperatury. Nieźle mnie "straszy" ten cykl :P

Fiona trzymam kciuki za betę!

Mkl możesz spróbować też maści - clotrimazolum - mnie pomogła razem z lactovaginalem. I jeszcze jedno. Infekcje zdarzają się często w ciąży, kiedy organizm jest osłabiony, więc może to dobry znak? ;)

Baronowa, też zastanawiałam się, jak to jest z bezowulacyjnymi, ale pojęcia nie mam... Może zajrzyj do galerii wykresów?

Mam nadzieję, że Ciri nie stało się nic poważnego.

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    U mnie dzisiaj 8dpo i spory spadek temperatury. Nieźle mnie "straszy" ten cykl :P

Fiona trzymam kciuki za betę!

Mkl możesz spróbować też maści - clotrimazolum - mnie pomogła razem z lactovaginalem. I jeszcze jedno. Infekcje zdarzają się często w ciąży, kiedy organizm jest osłabiony, więc może to dobry znak? ;)

Baronowa, też zastanawiałam się, jak to jest z bezowulacyjnymi, ale pojęcia nie mam... Może zajrzyj do galerii wykresów?

Mam nadzieję, że Ciri nie stało się nic poważnego.

Widzę, że masz spadek...tak jak i ja....jutro jak wskoczy nam do góry to chyba posikamy sie z niecierpliwości i nadziei;p

f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki.

I ja poproszę za jutrzejszą wizytę, żeby lekarz mnie nie olal

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    U mnie dziś 9 dpo i duży spadek, zapaliła się iskierka nadzieji, w październiku jak doszło do zapłodnienia też miałam duży spadek w 9dpo, niestety nie mam zadnych bólów brzucha nic dosłownie nic, czuje się
    jak zawsze czyli nie mam żadnych dolegliwości i to mnie martwi

Nasze cykle dalej idą podobnie - też mam dzisiaj spadek w 9dpo i również brak objawów :) Słabo tylko, bo jeżeli to jest spadek na zagnieżdżenie, to jutro nie wyjdzie mi beta, a od jutra odstawiam Dupka :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Jak spada tempka przy bezowulacyjnym przed okresem?
    Jak mi jeszcze spadnie to zejdę pomoże skali:/

W moim poprzednim bezowulacyjnym tempka w ogóle mi nie spadła przed okresem - dopiero w drugim dniu krwawienia. Na 3dni przed @ pojawił mi się śluz rozciągliwy. Myślę również, że gdyby nie to, że był to pierwszy cykl z Dupkiem (brałam 20-25dc), to @ w ogóle by nie przyszedł. Natomiast jak się w końcu pojawił, to trwał prawie 10 dni i leciał jakby chciał, a nie mógł - plamienie i bardzo lekkie krwawienie.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:
    Nasze cykle dalej idą podobnie - też mam dzisiaj spadek w 9dpo i również brak objawów :) Słabo tylko, bo jeżeli to jest spadek na zagnieżdżenie, to jutro nie wyjdzie mi beta, a od jutra odstawiam Dupka :(

To może przedłuż sobie o kilka dni? Wiem, że niektóre dziewczyny tak robiły. Jeśli to ciąża, to szkoda byłoby ją narażać :)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dziewczyny trzymam kciuki.

I ja poproszę za jutrzejszą wizytę, żeby lekarz mnie nie olal

Kciuki zaciśnięte! :)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ