Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuz_anna wrote:Styczniowa się już nie udziela, więc na pierwszej stronie pozostała Klaudia do prowadzenia listy dzidziusiowej?
ze jak to ja? to chyba sie tak nie da, ciri napisala post i tylko ona go moze edytowac? -
Ja na dobranoc zamelduje scenke z wieczora. Zawsze jak sie rozbieram do mycia przychodze zaprezentowac J piersi,zeby szukal roznic ciazowych;) w sensie zyl (wiem, wiem, my go tak w 90% na zarty). No i dzis mowi,ze widzi wielkaa zyle, zbesztalam go,ze tak ironizuje na powazne tematy i nagle zmienila mu sie mina jak macal moje piersi, bo zauwazyl to co ja, ze moje piersi sa twardsze duzo, jak y w srodku cos bylo. Mnie sie tez wydaja odrobine wieksze, ale J nie jest przekonany.
Ale jak zawsze wszystko: to rownie dobrze moze byc okres;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 00:01
-
U mnie dziś 9 dpo i duży spadek, zapaliła się iskierka nadzieji, w październiku jak doszło do zapłodnienia też miałam duży spadek w 9dpo, niestety nie mam zadnych bólów brzucha nic dosłownie nic, czuje się
jak zawsze czyli nie mam żadnych dolegliwości i to mnie martwi -
Jak spada tempka przy bezowulacyjnym przed okresem?
Jak mi jeszcze spadnie to zejdę pomoże skali:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 08:20
-
dziewczyny a ja chyba załapałam grzybicę... mam biały śluz z grudkami ale dopiero jak badam szyjke macicy to widzę, na majtkach nie wyciekło nic z grudkami, czuje lekkie swędzenie...wiem że powinnam iść do ginekologa ale czy jest jakiś lek bez recepty?? wizyta jak coś dopiero w poniedzialek
-
U mnie dzisiaj 8dpo i spory spadek temperatury. Nieźle mnie "straszy" ten cykl
Fiona trzymam kciuki za betę!
Mkl możesz spróbować też maści - clotrimazolum - mnie pomogła razem z lactovaginalem. I jeszcze jedno. Infekcje zdarzają się często w ciąży, kiedy organizm jest osłabiony, więc może to dobry znak?
Baronowa, też zastanawiałam się, jak to jest z bezowulacyjnymi, ale pojęcia nie mam... Może zajrzyj do galerii wykresów?
Mam nadzieję, że Ciri nie stało się nic poważnego.
-
alicjaaaa wrote:U mnie dzisiaj 8dpo i spory spadek temperatury. Nieźle mnie "straszy" ten cykl
Fiona trzymam kciuki za betę!
Mkl możesz spróbować też maści - clotrimazolum - mnie pomogła razem z lactovaginalem. I jeszcze jedno. Infekcje zdarzają się często w ciąży, kiedy organizm jest osłabiony, więc może to dobry znak?
Baronowa, też zastanawiałam się, jak to jest z bezowulacyjnymi, ale pojęcia nie mam... Może zajrzyj do galerii wykresów?
Mam nadzieję, że Ciri nie stało się nic poważnego.
Widzę, że masz spadek...tak jak i ja....jutro jak wskoczy nam do góry to chyba posikamy sie z niecierpliwości i nadziei;p
-
nick nieaktualnymkl wrote:U mnie dziś 9 dpo i duży spadek, zapaliła się iskierka nadzieji, w październiku jak doszło do zapłodnienia też miałam duży spadek w 9dpo, niestety nie mam zadnych bólów brzucha nic dosłownie nic, czuje się
jak zawsze czyli nie mam żadnych dolegliwości i to mnie martwi
Nasze cykle dalej idą podobnie - też mam dzisiaj spadek w 9dpo i również brak objawów Słabo tylko, bo jeżeli to jest spadek na zagnieżdżenie, to jutro nie wyjdzie mi beta, a od jutra odstawiam Dupka -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Jak spada tempka przy bezowulacyjnym przed okresem?
Jak mi jeszcze spadnie to zejdę pomoże skali:/
W moim poprzednim bezowulacyjnym tempka w ogóle mi nie spadła przed okresem - dopiero w drugim dniu krwawienia. Na 3dni przed @ pojawił mi się śluz rozciągliwy. Myślę również, że gdyby nie to, że był to pierwszy cykl z Dupkiem (brałam 20-25dc), to @ w ogóle by nie przyszedł. Natomiast jak się w końcu pojawił, to trwał prawie 10 dni i leciał jakby chciał, a nie mógł - plamienie i bardzo lekkie krwawienie. -
karlik wrote:Nasze cykle dalej idą podobnie - też mam dzisiaj spadek w 9dpo i również brak objawów Słabo tylko, bo jeżeli to jest spadek na zagnieżdżenie, to jutro nie wyjdzie mi beta, a od jutra odstawiam Dupka
To może przedłuż sobie o kilka dni? Wiem, że niektóre dziewczyny tak robiły. Jeśli to ciąża, to szkoda byłoby ją narażać