Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
mkl wrote:Widzę, że masz spadek...tak jak i ja....jutro jak wskoczy nam do góry to chyba posikamy sie z niecierpliwości i nadziei;p
Ja w ogóle już olałam ten cykl. Na nic się nie nastawiam. W głowie próbuję tylko ustawić jakiś plan działania i podleczenie mojego S. Rozważam też inne możliwości, więc ciąża jest ostatnią rzeczą, o której teraz myślę. Szczerze mówiąc wyniki badań skutecznie podcięły nam skrzydła...
Najgorsze, że ja się załamałam, ale mój S. jeszcze bardziej. Nie pokazuje tego, jak to facet, ale widzę, że jest nieobecny i smutny i ciągle pyta mnie, co powinien zmienić i co zrobić, żeby było dobrze.
No nic, ja lecę! Postaram się wpaść po południu!
Miłego dnia dziewczyny!
-
karlik wrote:W moim poprzednim bezowulacyjnym tempka w ogóle mi nie spadła przed okresem - dopiero w drugim dniu krwawienia. Na 3dni przed @ pojawił mi się śluz rozciągliwy. Myślę również, że gdyby nie to, że był to pierwszy cykl z Dupkiem (brałam 20-25dc), to @ w ogóle by nie przyszedł. Natomiast jak się w końcu pojawił, to trwał prawie 10 dni i leciał jakby chciał, a nie mógł - plamienie i bardzo lekkie krwawienie.
-
alicjaaaa wrote:Ja w ogóle już olałam ten cykl. Na nic się nie nastawiam. W głowie próbuję tylko ustawić jakiś plan działania i podleczenie mojego S. Rozważam też inne możliwości, więc ciąża jest ostatnią rzeczą, o której teraz myślę. Szczerze mówiąc wyniki badań skutecznie podcięły nam skrzydła...
Najgorsze, że ja się załamałam, ale mój S. jeszcze bardziej. Nie pokazuje tego, jak to facet, ale widzę, że jest nieobecny i smutny i ciągle pyta mnie, co powinien zmienić i co zrobić, żeby było dobrze.
Miłego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualnymkl wrote:dziewczyny a ja chyba załapałam grzybicę... mam biały śluz z grudkami ale dopiero jak badam szyjke macicy to widzę, na majtkach nie wyciekło nic z grudkami, czuje lekkie swędzenie...wiem że powinnam iść do ginekologa ale czy jest jakiś lek bez recepty?? wizyta jak coś dopiero w poniedzialek
bez recepty, śmieszne pieniądze i działa...tylko do stosowania zewntrznego -
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:To może przedłuż sobie o kilka dni? Wiem, że niektóre dziewczyny tak robiły. Jeśli to ciąża, to szkoda byłoby ją narażać
Kurde, tak się w ogóle zastanawiam, bo teoretycznie Dupek nie powinien podnosić temperatury (tak jest niby napisane w ulotce), więc skoro miałam wyraźny skok po owu, to wychodziłoby na to, że to moje ciałko żółte działa, nie?
Nie wiem co mam zrobić, bo Dupka biorę w tej chwili na wyregulowanie cykli, bo wcześniej miałam bardzo długie i jak ciąży nie będzie, a będę brała Dupka zbyt długo, to znowu nie wyreguluję cyklu tak jak trzeba. Eh kobiety mają przerąbane -
Wrocilam. Wyniki jak wiecie jutro.
Piszecie o obiecujacych spadkach, a u mnie zadnego nie bylo Mam nadzieje, ze u Was oznaczaja one szczesliwe zakonczenie!
Alicja mam znajoma, ktorej maz mial fatalne wyniki badan i lekarze mowili, ze naturalnie im sie nigdy nie uda, a ona miesiac pozniej byla w ciazy...
Karlik ja tez sobie przedluzam branie dupka. Powinnam odstawic dwa dni temu, a dalej przyjmuje i bede przyjmowala do jutra, do wynikow bety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 12:20
alicjaaaa lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Ja w ogóle już olałam ten cykl. Na nic się nie nastawiam. W głowie próbuję tylko ustawić jakiś plan działania i podleczenie mojego S. Rozważam też inne możliwości, więc ciąża jest ostatnią rzeczą, o której teraz myślę. Szczerze mówiąc wyniki badań skutecznie podcięły nam skrzydła...
Miłego dnia dziewczyny!
Musi być dobrze! Dostanie jakieś leki i w kilka m-cy plemniki na pewno się poprawią. Na pewno potrzebuje teraz Twojego wsparcia i podbudowania męskiego ego. A jak z jego trybem życia? Czy przebywa lub pracuje w miejscu, które może szkodzić żołnierzom? -
https://ovufriend.pl/graph/2eb45aa17de78b1776180687ca1ac3b5
kubel zimnej wody! robie to dla waszego dobra;p te temperatury sa glupie i takie spadki tylko niepotrzebnie nakrecaja, ja spadek mialam praktycznie w kazdym wykresie ten to tylko przykladowy -
Baronowa_83 wrote:Ja ci oddam mój spadek, chcesz? Ja bym chciała chociaż kilka plaskich temperatur;)
-
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Wrocilam. Wyniki jak wiecie jutro.
Piszecie o obiecujacych spadkach, a u mnie zadnego nie bylo Mam nadzieje, ze u Was oznaczaja one szczesliwe zakonczenie!
Alicja mam znajoma, ktorej maz mial fatalne wyniki badan i lekarze mowili, ze naturalnie im sie nigdy nie uda, a ona miesiac pozniej byla w ciazy...
Karlik ja tez sobie przedluzam branie dupka. Powinnam odstawic dwa dni temu, a dalej przyjmuje i bede przyjmowala do jutra, do wynikow bety.
Wiesz, to takie gadanie niecierpliwych staraczek Spadek może nie wystąpić, a ciąża będzie. Twój wykres wygląda super i moim zdaniem śmierdzi ciążą na kilometr
Zobaczymy, jutro będę pewnie podejmować spontaniczną decyzję w sprawie Dupka Po cichu liczę na to, że siknę, wyjdą dwie kreski i wszystko będzie jasne -
karlik wrote:Wiesz, to takie gadanie niecierpliwych staraczek Spadek może nie wystąpić, a ciąża będzie. Twój wykres wygląda super i moim zdaniem śmierdzi ciążą na kilometr
Zobaczymy, jutro będę pewnie podejmować spontaniczną decyzję w sprawie Dupka Po cichu liczę na to, że siknę, wyjdą dwie kreski i wszystko będzie jasne
I niech tak wlasnie bedzie Ja sobie o 3 dni w sumie przedluzylam branie dupka. Jesli beta okaze sie negatywna, to jutro go juz nie wezme.[/url] -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:https://ovufriend.pl/graph/2eb45aa17de78b1776180687ca1ac3b5
kubel zimnej wody! robie to dla waszego dobra;p te temperatury sa glupie i takie spadki tylko niepotrzebnie nakrecaja, ja spadek mialam praktycznie w kazdym wykresie ten to tylko przykladowy
Klaudia prawidłowo! Pewnie przez najbliższych kilka dni trzeba nam będzie codziennie taki kubeł fundować ... a potem za kilka dni pocieszać jak przyjdzie @ -
no ja olalam temperature wlasnie miedzy innymi przez to ze mialam idealne! wykresy i nic, no a poza tym tsh mnie zniechecilo, moze wroce do temperatury po wakacjach
-
Klaudia N. wrote:no ja olalam temperature wlasnie miedzy innymi przez to ze mialam idealne! wykresy i nic, no a poza tym tsh mnie zniechecilo, moze wroce do temperatury po wakacjach
Ja wlasnie tez za kazdym razem mam idealne wykres, a tempke mierze juz tylko po to, zeby wiedziec kiedy @ przyjdzie, bo to akurat zawsze sie sprawdza...[/url] -
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Mnie rusza bo nie mam nic zdiagnozowane i wiem ze pewnie mi zdiagnozuja:/
-
Miałam, potem antykoncepcja, odstawienie, ciaza w pierwszym cyklu, znowu tabsy, odstawienie, pierwszy cykl 30 dni ale nie mogliśmy działa i duuuupa od stycznia. Rozstrzal od 30 do 43 dni. Ewidentnie co któryś bezowulacyjny