X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri brak tu Ciebie :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekanie mnie dobija :( Jeszcze jakies 12 godzin...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj bez przesady bez przesady macie inne dziewczyny co służą zawsze rada i maja duza wiedze wiec poradzicie sobie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, o ktorej wyniki?
    Dziekuje Ci za slowa otuchy, ja tez mam podobna budowę piersi. Jutro do 17:30 zejde ze trzy razy chyba...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, nie swiruj pawiana. Wracaj na wątek i juz. :*

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Fiona, o ktorej wyniki?
    Dziekuje Ci za slowa otuchy, ja tez mam podobna budowę piersi. Jutro do 17:30 zejde ze trzy razy chyba...

Nie wiem, o ktorej beda dokladnie, ale ostatnio ok 7.30-8.00 sprawdzalam progesteron i juz byl wynik, wiec pewnie i ten bedzie gdzies w tym czasie. No, ale o ktorej sprawdze to inna kwestia, bo Maz ma na druga zmiane i zamierzamy jutro pospac dluzej :D Sama siebie dobijam :D

Daj koniecznie znac po badaniu, ale ja wiem, ze bedzie dobrze :*

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    kochane cos specjalnie dla was

http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/SZOK!-Poronila-8-razy.-W-koncu-urodzila-3-zdrowych-dzieci-00008002

:*

szkoda że wiele z nas ma problem w ogóle z "zapłodnieniem", ja poroniłam ale przynajmniej wiem, że zapłodnienie jest możliwe, ta Pani owszem poroniła wiele razy ale bardzo szybko zachodziła w następne ciąże

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 4 kg arbuza i kg wiśni. Dobrze mi

ciri22, alicjaaaa lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Mam 4 kg arbuza i kg wiśni. Dobrze mi

Chce arbuza :P Wisni nie lubie.

A jutro urodziny Tescia i 11 miesiecy od naszego slubu... Niech ten wynik juz bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadam głupie pytanie:

Czy po stosunku też macie takie uczucie, że z was wszystko wylatuje?

Bardzo mnie dziś bolą jajniki i cale podbrzusze. Nie mogę siadać normalnie :( Mimo wszystko, podjęliśmy próbę ale i tak wszystko wyleciało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionus, ja jestem 9 miesiecy po slubie;) w fajnym roku slubowalysmy i obysmy 2016 rok swietowaly z brzuchami;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa, ja nie wiem od czego to zalezy. U nas czasami jest tak, ze nie wyleci nic, absolutnie nic. Jakby wszystko sie wchlonelo. A czasem jest tak, ze zaraz po , gdy ptag wychodzi, wszystko wylatuje:/
    Wkurzajace uczucie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Niunqa, ja nie wiem od czego to zalezy. U nas czasami jest tak, ze nie wyleci nic, absolutnie nic. Jakby wszystko sie wchlonelo. A czasem jest tak, ze zaraz po , gdy ptag wychodzi, wszystko wylatuje:/
    Wkurzajace uczucie.
    Dobra wtrace sie bo musze wam dac nadzieje w cyklu w ktorym zaszlam od razu wszystko ze mnie wylecialo :P Seks gwalt, ja siedzialam na nim, wszystko wylecialo a potem poszlam od razu sie myc, wiec nie patrzcie na to :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cirusia, mi to lotto w tym cyklu. Kompletnie nie mysle o tym, czy sie udalo. Nawet objawow zadnych nie mam. Odkad nie wsluchuje sie w swoje wielorybie cielsko, zadne sygnaly, echa i inne holokacje nie maja miejsca:D

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Cirusia, mi to lotto w tym cyklu. Kompletnie nie mysle o tym, czy sie udalo. Nawet objawow zadnych nie mam. Odkad nie wsluchuje sie w swoje wielorybie cielsko, zadne sygnaly, echa i inne holokacje nie maja miejsca:D

Mi też właśnie i gdyby nie ten uporczywy ból, to nawet nie myślałabym o owulacji. Muszę wam powiedzieć, że ja się nie umyłam i siedzę taka zawszona ( wiem..wiem, ohyda). Za bardzo mnie bolało, żeby się myć.

• arien Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Mam do was pytanie. Czy którejś z Was zdarzyło się, że testy były negatywne przez dłuższy czas i dopiero beta potwierdziła ciążę? Pytam, bo testuje od 3 dni i nic, zero. Podobny przypadek miałam dwa lata temu kiedy poroniłam. Domowy test, z porannego moczu pokazał drugiego bladziocha przy becie 400 z hakiem!

o1483e5e2gt7h77w.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...

oby do piątku....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 20:16

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    hej dziewczyny. Mam do was pytanie. Czy którejś z Was zdarzyło się, że testy były negatywne przez dłuższy czas i dopiero beta potwierdziła ciążę? Pytam, bo testuje od 3 dni i nic, zero. Podobny przypadek miałam dwa lata temu kiedy poroniłam. Domowy test, z porannego moczu pokazał drugiego bladziocha przy becie 400 z hakiem!

mi w 13 dpo wyszedł bladzioch, więc myślę, że jeszcze za wcześnie u Ciebie na testy, podejrzewam, że gdybym robiła test w 10-12 dniu to by też nic nie wyszło

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:

Arien, zrob bete i bedzie wszystko wiadomo:)
    Testy moga zwodzic, nie wychodzic lub zawodzic;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obżarłam się

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ