X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri brak tu Ciebie :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekanie mnie dobija :( Jeszcze jakies 12 godzin...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj bez przesady bez przesady macie inne dziewczyny co służą zawsze rada i maja duza wiedze wiec poradzicie sobie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, o ktorej wyniki?
    Dziekuje Ci za slowa otuchy, ja tez mam podobna budowę piersi. Jutro do 17:30 zejde ze trzy razy chyba...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, nie swiruj pawiana. Wracaj na wątek i juz. :*

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Fiona, o ktorej wyniki?
    Dziekuje Ci za slowa otuchy, ja tez mam podobna budowę piersi. Jutro do 17:30 zejde ze trzy razy chyba...

Nie wiem, o ktorej beda dokladnie, ale ostatnio ok 7.30-8.00 sprawdzalam progesteron i juz byl wynik, wiec pewnie i ten bedzie gdzies w tym czasie. No, ale o ktorej sprawdze to inna kwestia, bo Maz ma na druga zmiane i zamierzamy jutro pospac dluzej :D Sama siebie dobijam :D

Daj koniecznie znac po badaniu, ale ja wiem, ze bedzie dobrze :*

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    kochane cos specjalnie dla was

http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/SZOK!-Poronila-8-razy.-W-koncu-urodzila-3-zdrowych-dzieci-00008002

:*

szkoda że wiele z nas ma problem w ogóle z "zapłodnieniem", ja poroniłam ale przynajmniej wiem, że zapłodnienie jest możliwe, ta Pani owszem poroniła wiele razy ale bardzo szybko zachodziła w następne ciąże

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 4 kg arbuza i kg wiśni. Dobrze mi

ciri22, alicjaaaa lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Mam 4 kg arbuza i kg wiśni. Dobrze mi

Chce arbuza :P Wisni nie lubie.

A jutro urodziny Tescia i 11 miesiecy od naszego slubu... Niech ten wynik juz bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadam głupie pytanie:

Czy po stosunku też macie takie uczucie, że z was wszystko wylatuje?

Bardzo mnie dziś bolą jajniki i cale podbrzusze. Nie mogę siadać normalnie :( Mimo wszystko, podjęliśmy próbę ale i tak wszystko wyleciało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionus, ja jestem 9 miesiecy po slubie;) w fajnym roku slubowalysmy i obysmy 2016 rok swietowaly z brzuchami;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa, ja nie wiem od czego to zalezy. U nas czasami jest tak, ze nie wyleci nic, absolutnie nic. Jakby wszystko sie wchlonelo. A czasem jest tak, ze zaraz po , gdy ptag wychodzi, wszystko wylatuje:/
    Wkurzajace uczucie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Niunqa, ja nie wiem od czego to zalezy. U nas czasami jest tak, ze nie wyleci nic, absolutnie nic. Jakby wszystko sie wchlonelo. A czasem jest tak, ze zaraz po , gdy ptag wychodzi, wszystko wylatuje:/
    Wkurzajace uczucie.
    Dobra wtrace sie bo musze wam dac nadzieje w cyklu w ktorym zaszlam od razu wszystko ze mnie wylecialo :P Seks gwalt, ja siedzialam na nim, wszystko wylecialo a potem poszlam od razu sie myc, wiec nie patrzcie na to :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cirusia, mi to lotto w tym cyklu. Kompletnie nie mysle o tym, czy sie udalo. Nawet objawow zadnych nie mam. Odkad nie wsluchuje sie w swoje wielorybie cielsko, zadne sygnaly, echa i inne holokacje nie maja miejsca:D

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Cirusia, mi to lotto w tym cyklu. Kompletnie nie mysle o tym, czy sie udalo. Nawet objawow zadnych nie mam. Odkad nie wsluchuje sie w swoje wielorybie cielsko, zadne sygnaly, echa i inne holokacje nie maja miejsca:D

Mi też właśnie i gdyby nie ten uporczywy ból, to nawet nie myślałabym o owulacji. Muszę wam powiedzieć, że ja się nie umyłam i siedzę taka zawszona ( wiem..wiem, ohyda). Za bardzo mnie bolało, żeby się myć.

• arien Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Mam do was pytanie. Czy którejś z Was zdarzyło się, że testy były negatywne przez dłuższy czas i dopiero beta potwierdziła ciążę? Pytam, bo testuje od 3 dni i nic, zero. Podobny przypadek miałam dwa lata temu kiedy poroniłam. Domowy test, z porannego moczu pokazał drugiego bladziocha przy becie 400 z hakiem!

o1483e5e2gt7h77w.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...

oby do piątku....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 20:16

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    hej dziewczyny. Mam do was pytanie. Czy którejś z Was zdarzyło się, że testy były negatywne przez dłuższy czas i dopiero beta potwierdziła ciążę? Pytam, bo testuje od 3 dni i nic, zero. Podobny przypadek miałam dwa lata temu kiedy poroniłam. Domowy test, z porannego moczu pokazał drugiego bladziocha przy becie 400 z hakiem!

mi w 13 dpo wyszedł bladzioch, więc myślę, że jeszcze za wcześnie u Ciebie na testy, podejrzewam, że gdybym robiła test w 10-12 dniu to by też nic nie wyszło

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:

Arien, zrob bete i bedzie wszystko wiadomo:)
    Testy moga zwodzic, nie wychodzic lub zawodzic;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obżarłam się

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ