Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo prawda! u mnie to mega bylo czuc, po owu mam zapach KWASNY taki ze az go bardzo czuc jak mam na palcu sluz a zaraz przed terminem @ przestalo pachniec....mkl wrote:a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...
oby do piątku.... -
nick nieaktualny
-
mkl wrote:a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...
oby do piątku....
Ja tak miałam, jak w maju zobaczyłam bladziocha. Mega swędzenie się zaczęło i wtedy właśnie stosowałam lactovaginal i zewnętrznie maść clotrimazolum

-
nick nieaktualnyNie, ani ja ani moj facet nie widzi zadnej roznicy, jedyne co to malo jem a mam coraz wieksza oponke na brzuchu... podobno to u niektorych kobiet normalne, gromadzenie tluszczu ktory zaczyna zanikac kolo 2 trymestru i zastepuje go brzuszek juz powoli ciazowy.mkl wrote:ciri a powiększyły Ci się piersi??
-
nick nieaktualnyMkl to prawda jak miałam taki cykl, że mi się megaśnie przedłużył i Pani dr badała, to powiedziała, że poza tym, że za wcześnie by coś widzieć dobrym znakiem jest to, że miałam infekcje, bo środowisko ciążowe bardzo sprzyja infekcjom. Chyba to dość istotne skoro w ogóle mi o tym wspomniała. Ja wtedy niestety w ciąży nie byłam, ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku to to!mkl wrote:a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...
oby do piątku....
Fionka zaciska mocno i czekam na dobrą nowinę.
Morelu Ty nie panikuj i nie wymyślaj zaciążysz jak wół, zdrowaś on zdrowyś, bzykają jak pszczółki prędzej czy później będą z tego dzieci! -
nick nieaktualny
-
Na z cloteimazolu pisze nie stosować w ciążyalicjaaaa wrote:Ja tak miałam, jak w maju zobaczyłam bladziocha. Mega swędzenie się zaczęło i wtedy właśnie stosowałam lactovaginal i zewnętrznie maść clotrimazolum
-
Nie trzeba czekac do jutra... Spojrzalam z ciekawosci czy nie ma wyniku i jest... Cale 0.5
Poplacze i ide spac. Dobranoc.
Jestem jedna z tych, u ktorych wielki poziom progesteronu nie znaczy nic
((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 22:37
[/url] -
Ojj Fiona wiem jak to jest.mialam taki strzal w pysk 2 cykle temu
Bylam mega nakręcona dziewczyny na forum mowily ze bedzie zielono chyba nawet tez mialam wtedy taka jakby infekcje u beta negatywna
trzymaj się. W końcu sie uda!
-
Fiona88 wrote:Nie trzeba czekac do jutra... Spojrzalam z ciekawosci czy nie ma wyniku i jest... Cale 0.5
((
Tule mocno nastepnym razem sie uda
Kochana ja tez mialam bardzo ladny progesteron w tym cyklu i nici z bobaska tylko sie nakrecilam prze to damy rade wkoncu nam sie uda

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFiona tak mi przykro tez mialam nadzieje.... A powiedz mi pierwszyb raz progesteron badałas?Fiona88 wrote:Nie trzeba czekac do jutra... Spojrzalam z ciekawosci czy nie ma wyniku i jest... Cale 0.5
((