X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...

oby do piątku....
    To prawda! u mnie to mega bylo czuc, po owu mam zapach KWASNY taki ze az go bardzo czuc jak mam na palcu sluz a zaraz przed terminem @ przestalo pachniec....

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, a czy przed terminem @ miałaś jakieś objawy typu: wrażliwe/bolesne piersi/sutki itd? Czy bolał brzuch jak na @?

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mialam i nie mam objawow, czesem mdlosci i choroba lokomocyjna od 4-5 dni.nic wiecej. ale mdlosci od dni zaleza.

• mkl Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri a powiększyły Ci się piersi??

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...

oby do piątku....

Ja tak miałam, jak w maju zobaczyłam bladziocha. Mega swędzenie się zaczęło i wtedy właśnie stosowałam lactovaginal i zewnętrznie maść clotrimazolum

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa, wzięłam z Ciebie przykład i wchłaniam arbuza!

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    ciri a powiększyły Ci się piersi??
    Nie, ani ja ani moj facet nie widzi zadnej roznicy, jedyne co to malo jem a mam coraz wieksza oponke na brzuchu... podobno to u niektorych kobiet normalne, gromadzenie tluszczu ktory zaczyna zanikac kolo 2 trymestru i zastepuje go brzuszek juz powoli ciazowy.

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolączam sie do arbuzowych pochłaniaczy :)

alicjaaaa lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:

oby do piątku....
    Mkl to prawda jak miałam taki cykl, że mi się megaśnie przedłużył i Pani dr badała, to powiedziała, że poza tym, że za wcześnie by coś widzieć dobrym znakiem jest to, że miałam infekcje, bo środowisko ciążowe bardzo sprzyja infekcjom. Chyba to dość istotne skoro w ogóle mi o tym wspomniała. Ja wtedy niestety w ciąży nie byłam, ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku to to!

Fionka zaciska mocno i czekam na dobrą nowinę.

Morelu Ty nie panikuj i nie wymyślaj zaciążysz jak wół, zdrowaś on zdrowyś, bzykają jak pszczółki prędzej czy później będą z tego dzieci!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zjadłam chyba z kilogram bobu i teraz umieram z przeżarcia :]

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj dosc placzliwie, naprawde nie mozna bylo jakos rozroznic objawow ciazy i okresu?

7v8rikgni12rlaff.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Ja tak miałam, jak w maju zobaczyłam bladziocha. Mega swędzenie się zaczęło i wtedy właśnie stosowałam lactovaginal i zewnętrznie maść clotrimazolum
    Na z cloteimazolu pisze nie stosować w ciąży

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie trzeba czekac do jutra... Spojrzalam z ciekawosci czy nie ma wyniku i jest... Cale 0.5 :( Poplacze i ide spac. Dobranoc.
    Jestem jedna z tych, u ktorych wielki poziom progesteronu nie znaczy nic :(((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 22:37

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, bardzo mi przykro:/

7v8rikgni12rlaff.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Fiona wiem jak to jest.mialam taki strzal w pysk 2 cykle temu
    Bylam mega nakręcona dziewczyny na forum mowily ze bedzie zielono chyba nawet tez mialam wtedy taka jakby infekcje u beta negatywna :( trzymaj się. W końcu sie uda!

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Nie trzeba czekac do jutra... Spojrzalam z ciekawosci czy nie ma wyniku i jest... Cale 0.5 :( Poplacze i ide spac. Dobranoc.

Tule mocno nastepnym razem sie uda :) Kochana ja tez mialam bardzo ladny progesteron w tym cyklu i nici z bobaska tylko sie nakrecilam prze to damy rade wkoncu nam sie uda :)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziewczyny też kiszka. Tempka spadła wyraźnie, test negatyw. Czekam na @ :/

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, kurcze szkoda ale nastepny cykl może być nasz.

Arien, a jaka masz długość II fazy zazwyczaj?

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona bardzo mi przykro, trzeba wierzyć, że się uda, kolejny cykl przed nami :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Fiona tak mi przykro tez mialam nadzieje.... A powiedz mi pierwszyb raz progesteron badałas?

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ