Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymkl wrote:a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...
oby do piątku.... -
nick nieaktualny
-
mkl wrote:a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...
oby do piątku....
Ja tak miałam, jak w maju zobaczyłam bladziocha. Mega swędzenie się zaczęło i wtedy właśnie stosowałam lactovaginal i zewnętrznie maść clotrimazolum
-
nick nieaktualnymkl wrote:ciri a powiększyły Ci się piersi??
-
nick nieaktualnymkl wrote:a ja oczywiście się nakręciłam....dziś usłyszałam, że grzybica może być objawem ciąży gdyż po zapłodnieniu zmienia się odczyn w pochwie z kwaśnego na zasadowy...
oby do piątku....
Fionka zaciska mocno i czekam na dobrą nowinę.
Morelu Ty nie panikuj i nie wymyślaj zaciążysz jak wół, zdrowaś on zdrowyś, bzykają jak pszczółki prędzej czy później będą z tego dzieci! -
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Ja tak miałam, jak w maju zobaczyłam bladziocha. Mega swędzenie się zaczęło i wtedy właśnie stosowałam lactovaginal i zewnętrznie maść clotrimazolum
-
Nie trzeba czekac do jutra... Spojrzalam z ciekawosci czy nie ma wyniku i jest... Cale 0.5 Poplacze i ide spac. Dobranoc.
Jestem jedna z tych, u ktorych wielki poziom progesteronu nie znaczy nic ((Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 22:37
[/url] -
Ojj Fiona wiem jak to jest.mialam taki strzal w pysk 2 cykle temu
Bylam mega nakręcona dziewczyny na forum mowily ze bedzie zielono chyba nawet tez mialam wtedy taka jakby infekcje u beta negatywna trzymaj się. W końcu sie uda! -
Fiona88 wrote:Nie trzeba czekac do jutra... Spojrzalam z ciekawosci czy nie ma wyniku i jest... Cale 0.5 Poplacze i ide spac. Dobranoc.
Jestem jedna z tych, u ktorych wielki poziom progesteronu nie znaczy nic ((
Tule mocno nastepnym razem sie uda Kochana ja tez mialam bardzo ladny progesteron w tym cyklu i nici z bobaska tylko sie nakrecilam prze to damy rade wkoncu nam sie uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Nie trzeba czekac do jutra... Spojrzalam z ciekawosci czy nie ma wyniku i jest... Cale 0.5 Poplacze i ide spac. Dobranoc.
Jestem jedna z tych, u ktorych wielki poziom progesteronu nie znaczy nic ((