Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
arien wrote:Fiona, kurcze, wiem że łatwo mówić, ale może troche odpuść? Zrelaksuj się, może zrób cykl, dwa bez obserwacji. Nie wiem do końca w jakiej sytuacji jesteś, ale niektórym to pomaga. Poza tym każda para, w każdym "idealnym" cyklu ma tylko 20-25% szans. Po prostu bardzo wiele zależy od szczęscia.
Arien odpuszczenie sobie rowniez nie pomoglo w moim przypadku... Probowalam juz. Z reszta nie do konca udaje sie odpuscic kiedy mija 5 lat i nic.
Do tego mam PCO, przy ktorym szanse na zajsci sa jeszcze nizsze.[/url] -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo wlasnie Fiona bo sie zastanawialm czy Ty po prostu nie masz wysokiego a teraz po tej stymulacji jajeczka to moze dwa pekly i dlatego... kurde mega dziwna sprawa....
No wlasnie dziwna. To mi dalo taka nadzieje i takiego kopa w dupe dostalam, ze szkoda gadac.
Teraz gin-endo powiedziala, ze clo juz nie bedzie, bo podobno ono dziala jeszcze przez 3 miesiace po odstawieniu i teraz mam tylko robic USG w polowie cyklu i zastrzyk na pekniecie serwowac, jesli wszystko bedzie ok, a potem oczywiscie duphaston.
Starcilam nadzieje[/url] -
ciri22 wrote:Fiona a moze To Twoj jedyny problem to PCO tylko po prostu jeszcze dobrego leczenia na siebie nie znalazlas?
Tez o tym myslalam i dlatego mysle o tej metforminie. Podobno przy PCO dziala swietnie. Ja w tej chwili niby hormony mam w normie, ale wydaje mi sie, ze cos z testosteronem moze byc dalej nie w porzadku, bo i waga sie utrzymuje, albo idzie w gore bez powodu, mam wasik i w ogole nawet na palcach u stop mi wloski rosna. A podobno metformina obniza jego poziom. No i lekarze czesto przepisuja ja dziewczynom z PCO.
Na PCO niestety tak na prawde nie ma lekarstwa. Tylko stymulacja moze pomoc...[/url] -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kochana noo to pierwszy byl cykl ze zastrzykami?
Tak. Poprzednie dwa byly bez. Pierwszy w ogole bez monitoringu nawet, wiec nie wiem co sie dzialo, a w drugim pecherzyki pekly samoistnie gdzies w 20 dc. Teraz pierwszy raz dostalam zastrzyk, bo pecherzyki byly juz bardzo duze, a nie pekly.[/url] -
ciri za 2 tyg zobaczysz bobo tak? to supcio!!
i uwazaj na siebie !
ja po tym wypadku mialam isc jutro do gin, ale przeciez ma urlop i tak czekam do wizyty do 16 lipca czyli caly tydzien... dobrze, ze mam ten detektor naprawde strasznie mnie uspokaja, bo ruchy zaczelam czuc, ale sa tak niereguralne spoiradyczne, ze jeszcze bardziej sie boje, ze cos jest nie tak...
Fiona strasznie mi przykro... tez w jednym cyklu bylam pewna, ze sie udalo i mialam <1,2 teraz bedzie zieloniusko, zobaczysz :* -
nick nieaktualnyNoo to nie martw sie, stymulacja i w koncu sie uda, tak jak Arien mowila tylko 20-25% jest szans ze zajdziesz jak bzykasz sie w okolicy owu, a ze stymulacja i zastrzykami masz pewnosc ze owu byla wiec teraz pozostaje sie wsrzelic. A jak nasienie meza?
-
Fiona apropo odpuszczenia, ja odpuscilam w szces;liwym cyk;lu tylko dlatego, ze miedzy mna a partnerem sie popsulo, wywinal mi nie maly numer i zastanawialam sie czy jest wogole sens... i udalo sie... duzo zalezy od naszego nastawienia psychicznego. Trzymam kciukasy mocnoooooooooo tak jak mocno trzymalam za ciri!!:*
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ciri za 2 tyg zobaczysz bobo tak? to supcio!!
i uwazaj na siebie !
ja po tym wypadku mialam isc jutro do gin, ale przeciez ma urlop i tak czekam do wizyty do 16 lipca czyli caly tydzien... dobrze, ze mam ten detektor naprawde strasznie mnie uspokaja, bo ruchy zaczelam czuc, ale sa tak niereguralne spoiradyczne, ze jeszcze bardziej sie boje, ze cos jest nie tak...
Fiona strasznie mi przykro... tez w jednym cyklu bylam pewna, ze sie udalo i mialam <1,2 teraz bedzie zieloniusko, zobaczysz :* -
dziewczyny ja w 1 ciazy to wogole nie mialam pojecia co to dni plodne( moze bardziej na jakiej zasadzie sie liczy )!! bylam gowniara !! i nawet nie wiem kiedy w ciaze zaszlam... a przeciez nie kochalam sie tak jak teraz codziennie, tylko wtedy kiedy byly "mozliwosci". UDA sie Wam wszystkim ja w to mocno wierze :*
ciri22 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Noo to nie martw sie, stymulacja i w koncu sie uda, tak jak Arien mowila tylko 20-25% jest szans ze zajdziesz jak bzykasz sie w okolicy owu, a ze stymulacja i zastrzykami masz pewnosc ze owu byla wiec teraz pozostaje sie wsrzelic. A jak nasienie meza?
Nasienie Meza idelne pod kazdym wzgledem, wiec w tym problemu nie ma. Tylko to moje cholerne PCO.[/url] -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Nasienie Meza idelne pod kazdym wzgledem, wiec w tym problemu nie ma. Tylko to moje cholerne PCO.
I pij, i baw sie i olewaj wykres tyko ten monitoring zostaw, naprawdeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 10:25
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Z tym zajdziesz tylko trzeba odpowiednie leczenie dla ciebie znalezc nie martw sie predzej czy pozniej da rade :*
I pij, i baw sie i olewaj wykres tyko ten monitoring zostaw, naprawde
Wlasnie mierzenie tempki chyba w ogole oleje, bo co z tego, ze wykres wychodzi idealny jak nic z tego nie ma. Za miesiac jade do Polski na slub brata i wtedy wypadnie mi testowanie i @.[/url] -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Wlasnie mierzenie tempki chyba w ogole oleje, bo co z tego, ze wykres wychodzi idealny jak nic z tego nie ma. Za miesiac jade do Polski na slub brata i wtedy wypadnie mi testowanie i @.
-
ciri22 wrote:Zaloze sie zeCi sie przesunie i terrmin @ bedzesz miala po weselu i zabraniam ci testowac wczesniej, masz sie na nim bawic, ja dzien przed testem jeszcz pilam
Kiedy bedzie termin nastepnej @ to zalezy kiedy teraz ta przyjdzie. Wyliczylam, ze jesli w weekend, to testowanie w przyszlym miesiacu wypada na dziej przed slubem, albo w dzien slubu wlasnie (i naszej 1 rocznicy). Ale jednak wydaje mi sie, ze malpa przyjdzie po weekendzie, co znaczy, ze nastepna wypadnie akurat kiedy zamierzamy pojechac nad morze Ten miesiac chyba w ogole oleje, bo inaczej na weselu bede sie kiepsko bawic.[/url] -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Kiedy bedzie termin nastepnej @ to zalezy kiedy teraz ta przyjdzie. Wyliczylam, ze jesli w weekend, to testowanie w przyszlym miesiacu wypada na dziej przed slubem, albo w dzien slubu wlasnie (i naszej 1 rocznicy). Ale jednak wydaje mi sie, ze malpa przyjdzie po weekendzie, co znaczy, ze nastepna wypadnie akurat kiedy zamierzamy pojechac nad morze Ten miesiac chyba w ogole oleje, bo inaczej na weselu bede sie kiepsko bawic.