Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
mkl wrote:zbadałam sobie właśnie szyjke, szyjka jest nisko od 2 dni co jest dziwne, bo dopiero mi się obniżała dzień przed @ a do piątku jeszcze daleko, i mam biały gęsty śluz, kilka grudek w nim było więc albo to ciąża albo grzybica, bo na pewno normalne to nie jest.
a mnie śluz płodny zalał. Nie ogarniam tego cyklu -
AnnaKliwijska wrote:To mam nadzieje Fioneczko,ze w srode Twoja beta bedzie duuuuzo powyzej 5 - teraz juz podwojnie zaciskam kciuki, skoro "objawy" takie same;)
Objawy sa pewnie urojone, tak jak i ciaza
Ale o kciuki i tak poprosze, bo jak ktos madry powiedzial - dopoki nie ma @ jest nadzieja, a w moim przypadku dopoki beta nie bedzie <5...[/url] -
nick nieaktualnyFionka ja co do Ciebie mam bardzo dobre przeczucia, trzymam mocno kciuki i czekam na wyniki.
Ja wpadłam w doła po czwartku, powoli próbuję się ogarnąć, jak dojadę do ładu ze sobą to się odezwę, bo na razie bucham negatywem.
A tu jeszcze Ciri-matka Nas opuszcza. -
Magdziulla wrote:Fionka ja co do Ciebie mam bardzo dobre przeczucia, trzymam mocno kciuki i czekam na wyniki.
Ja wpadłam w doła po czwartku, powoli próbuję się ogarnąć, jak dojadę do ładu ze sobą to się odezwę, bo na razie bucham negatywem.
A tu jeszcze Ciri-matka Nas opuszcza.
Ja pewnie od srody tez wpadne w dol i wygrzebie sie pewnie dopiero jak @ sobie pojdzie...[/url] -
Póki słońce §wieci to w dół nie wpadnę, nawet jak mnie zaleje. Ale w piątek ma juz lać więc bede wtedy wpadać
-
nick nieaktualny
-
a mi dzisiaj tak trochę smutno, bo jak wymyśliłam drugą ciążę, to akurat koleżanka też na to wpadła i ona dzisiaj już poznała płeć. Na szczęście tylko trochę mi smutno
-
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:No to chyba dobrze akurat,nie?
I dobrze i nie Jakby co to niespodzianki nie bedzie, a jesli bedzie negatywna to nie chce przy nim plakac...
Morelciu moja Kochana jutro u mnie 11 lub 12 dpo, wiec w sam raz na bete. Dzis by bylo za wczesnie, a przynajmniej tak mi sie uroilo w glowie
A Twoja nizsza tempka to moze byc dobry znak - u wielu zafasolkowanych w tych trafionych cyklach tempki byly nizsze niz zwykle.[/url] -
nick nieaktualnyBaronowa ja po moim rozczarowaniu jestem w takim dole, że generalnie jak tylko najdzie mnie jakaś myśl czy nawet zobaczę reklamę z dzieckiem to mam łzy w oczach + stos spraw, które muszę sobie na nowo poukładać. Ale poukładam to sobie w głowie i będzie git.
A Tobie się też uda i będziesz miała 2 brzdące, zobaczysz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Ych, no kijowo troche. Magdziula, rozumiem Cie i chyba dlatego nie bardzo wiem, jak pocieszac:( siasiam:(
Fiona, trzymam kciuki! Masz piekny wykres, oby byl wlasnie tym fasolowym:)
A Ty Kochana zaskoczysz Nas i siebie. Zombie wróciło do życia? -
Fiona88 wrote:I dobrze i nie Jakby co to niespodzianki nie bedzie, a jesli bedzie negatywna to nie chce przy nim plakac...
Morelciu moja Kochana jutro u mnie 11 lub 12 dpo, wiec w sam raz na bete. Dzis by bylo za wczesnie, a przynajmniej tak mi sie uroilo w glowie
A Twoja nizsza tempka to moze byc dobry znak - u wielu zafasolkowanych w tych trafionych cyklach tempki byly nizsze niz zwykle.