X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    zbadałam sobie właśnie szyjke, szyjka jest nisko od 2 dni co jest dziwne, bo dopiero mi się obniżała dzień przed @ a do piątku jeszcze daleko, i mam biały gęsty śluz, kilka grudek w nim było więc albo to ciąża albo grzybica, bo na pewno normalne to nie jest.
    oby ciąża \;0

a mnie śluz płodny zalał. Nie ogarniam tego cyklu

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    To mam nadzieje Fioneczko,ze w srode Twoja beta bedzie duuuuzo powyzej 5 - teraz juz podwojnie zaciskam kciuki, skoro "objawy" takie same;)

Objawy sa pewnie urojone, tak jak i ciaza :P
    Ale o kciuki i tak poprosze, bo jak ktos madry powiedzial - dopoki nie ma @ jest nadzieja, a w moim przypadku dopoki beta nie bedzie <5...

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka ja co do Ciebie mam bardzo dobre przeczucia, trzymam mocno kciuki i czekam na wyniki.
    Ja wpadłam w doła po czwartku, powoli próbuję się ogarnąć, jak dojadę do ładu ze sobą to się odezwę, bo na razie bucham negatywem.
    A tu jeszcze Ciri-matka Nas opuszcza.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Fionka ja co do Ciebie mam bardzo dobre przeczucia, trzymam mocno kciuki i czekam na wyniki.
    Ja wpadłam w doła po czwartku, powoli próbuję się ogarnąć, jak dojadę do ładu ze sobą to się odezwę, bo na razie bucham negatywem.
    A tu jeszcze Ciri-matka Nas opuszcza.

Ja pewnie od srody tez wpadne w dol i wygrzebie sie pewnie dopiero jak @ sobie pojdzie...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki słońce §wieci to w dół nie wpadnę, nawet jak mnie zaleje. Ale w piątek ma juz lać więc bede wtedy wpadać

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Póki słońce §wieci to w dół nie wpadnę, nawet jak mnie zaleje. Ale w piątek ma juz lać więc bede wtedy wpadać

U mnie ma padac jutro i we czwartek, wiec pokrywa sie to z czasem po becie, a przed @.

ktjk13 lubi tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze na bete jutro zawiezie mnie nie kto inny jak sam Maz we wlasnej osobie i w srode rano bedzie w domu, wiec wyniki odczytywac bedziemy razem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 19:35

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    A jeszcze na bete jutro zawiezie mnie nie kto inny jak sam Maz we wlasnej osobie i w srode rano bedzie w domu, wiec wyniki odczytywac bedziemy razem...
    No to chyba dobrze akurat,nie?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się stało z Ciri?

Cześć kobiety!

Ja odpuściłam w tym cyklu totalnie. Upał mnie dobija. Głowa mi pęka i o staraniach nawet nie myślę przy tej pogodzie. Trzymam kciuki za was i myślami jestem już przy hsg :)

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :) bardzo długo mnie tu nie było. U mnie BZ, nadal się nie udaje. Jestem po 4 cyklu z cLO i owulacja potwierdzona (zeszła sobota). Ale czuję że znowu nic z tego. "Szczypanie" piersi ustalo, za to zaczęło się ciągnięcie brzucha na okres :(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona bardzo mocno kciukam, ale emocje:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi dzisiaj tak trochę smutno, bo jak wymyśliłam drugą ciążę, to akurat koleżanka też na to wpadła i ona dzisiaj już poznała płeć. Na szczęście tylko trochę mi smutno ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Co ja czytam? Ciri sie wyautowala, Fiona dopiero jutro betuje? Co jest kurde?
    Zejde na zawal i tyle bedzie z morelowania.

Moja tempka...glupia, dziwna i mam ja we dupie. Nie chce sie piac w gore.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    No to chyba dobrze akurat,nie?

I dobrze i nie ;) Jakby co to niespodzianki nie bedzie, a jesli bedzie negatywna to nie chce przy nim plakac...

Morelciu moja Kochana jutro u mnie 11 lub 12 dpo, wiec w sam raz na bete. Dzis by bylo za wczesnie, a przynajmniej tak mi sie uroilo w glowie :P
    A Twoja nizsza tempka to moze byc dobry znak - u wielu zafasolkowanych w tych trafionych cyklach tempki byly nizsze niz zwykle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ja po moim rozczarowaniu jestem w takim dole, że generalnie jak tylko najdzie mnie jakaś myśl czy nawet zobaczę reklamę z dzieckiem to mam łzy w oczach + stos spraw, które muszę sobie na nowo poukładać. Ale poukładam to sobie w głowie i będzie git.
    A Tobie się też uda i będziesz miała 2 brzdące, zobaczysz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ych, no kijowo troche. Magdziula, rozumiem Cie i chyba dlatego nie bardzo wiem, jak pocieszac:( siasiam:(

Fiona, trzymam kciuki! Masz piekny wykres, oby byl wlasnie tym fasolowym:)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale Ciri, co jest? kto bedzie nam wstawial bobasy na pierwsza strone?!?! Ciri wroc!

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ych, no kijowo troche. Magdziula, rozumiem Cie i chyba dlatego nie bardzo wiem, jak pocieszac:( siasiam:(

Fiona, trzymam kciuki! Masz piekny wykres, oby byl wlasnie tym fasolowym:)
    Tak myślałam, że mnie Kochana zrozumiesz, jak wcześniej pisałaś jak się czujesz po klopsie to już wtedy wiedziałam, że za chwilę będę miała to samo. Ale wygrzebiemy się, Baby so silne;) ja jeszcze potrzebuję czasu poukładam to sobie w glowie i wrócę do siebie.
    A Ty Kochana zaskoczysz Nas i siebie. Zombie wróciło do życia?:)

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    I dobrze i nie ;) Jakby co to niespodzianki nie bedzie, a jesli bedzie negatywna to nie chce przy nim plakac...

Morelciu moja Kochana jutro u mnie 11 lub 12 dpo, wiec w sam raz na bete. Dzis by bylo za wczesnie, a przynajmniej tak mi sie uroilo w glowie :P
    A Twoja nizsza tempka to moze byc dobry znak - u wielu zafasolkowanych w tych trafionych cyklach tempki byly nizsze niz zwykle.
    Fiona, przy kim ma plakac, jak nie przy mezu? Z kim, jak nie z nim, masz dzielic zarowno smak radosci, jak i porazki?

7v8rikgni12rlaff.png
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa się już nie udziela, więc na pierwszej stronie pozostała Klaudia do prowadzenia listy dzidziusiowej?

‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ