Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
oby ciąża \;0mkl wrote:zbadałam sobie właśnie szyjke, szyjka jest nisko od 2 dni co jest dziwne, bo dopiero mi się obniżała dzień przed @ a do piątku jeszcze daleko, i mam biały gęsty śluz, kilka grudek w nim było więc albo to ciąża albo grzybica, bo na pewno normalne to nie jest.
a mnie śluz płodny zalał. Nie ogarniam tego cyklu -
AnnaKliwijska wrote:To mam nadzieje Fioneczko,ze w srode Twoja beta bedzie duuuuzo powyzej 5 - teraz juz podwojnie zaciskam kciuki, skoro "objawy" takie same;)
Objawy sa pewnie urojone, tak jak i ciaza
Ale o kciuki i tak poprosze, bo jak ktos madry powiedzial - dopoki nie ma @ jest nadzieja, a w moim przypadku dopoki beta nie bedzie <5...
[/url] -
nick nieaktualnyFionka ja co do Ciebie mam bardzo dobre przeczucia, trzymam mocno kciuki i czekam na wyniki.
Ja wpadłam w doła po czwartku, powoli próbuję się ogarnąć, jak dojadę do ładu ze sobą to się odezwę, bo na razie bucham negatywem.
A tu jeszcze Ciri-matka Nas opuszcza. -
Magdziulla wrote:Fionka ja co do Ciebie mam bardzo dobre przeczucia, trzymam mocno kciuki i czekam na wyniki.
Ja wpadłam w doła po czwartku, powoli próbuję się ogarnąć, jak dojadę do ładu ze sobą to się odezwę, bo na razie bucham negatywem.
A tu jeszcze Ciri-matka Nas opuszcza.
Ja pewnie od srody tez wpadne w dol i wygrzebie sie pewnie dopiero jak @ sobie pojdzie...
[/url] -
Póki słońce §wieci to w dół nie wpadnę, nawet jak mnie zaleje. Ale w piątek ma juz lać więc bede wtedy wpadać
-
nick nieaktualny
-
a mi dzisiaj tak trochę smutno, bo jak wymyśliłam drugą ciążę, to akurat koleżanka też na to wpadła i ona dzisiaj już poznała płeć. Na szczęście tylko trochę mi smutno
-
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:No to chyba dobrze akurat,nie?
I dobrze i nie
Jakby co to niespodzianki nie bedzie, a jesli bedzie negatywna to nie chce przy nim plakac...
Morelciu moja Kochana jutro u mnie 11 lub 12 dpo, wiec w sam raz na bete. Dzis by bylo za wczesnie, a przynajmniej tak mi sie uroilo w glowie
A Twoja nizsza tempka to moze byc dobry znak - u wielu zafasolkowanych w tych trafionych cyklach tempki byly nizsze niz zwykle.
[/url] -
nick nieaktualnyBaronowa ja po moim rozczarowaniu jestem w takim dole, że generalnie jak tylko najdzie mnie jakaś myśl czy nawet zobaczę reklamę z dzieckiem to mam łzy w oczach + stos spraw, które muszę sobie na nowo poukładać. Ale poukładam to sobie w głowie i będzie git.
A Tobie się też uda i będziesz miała 2 brzdące, zobaczysz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak myślałam, że mnie Kochana zrozumiesz, jak wcześniej pisałaś jak się czujesz po klopsie to już wtedy wiedziałam, że za chwilę będę miała to samo. Ale wygrzebiemy się, Baby so silne;) ja jeszcze potrzebuję czasu poukładam to sobie w glowie i wrócę do siebie.Morella wrote:Ych, no kijowo troche. Magdziula, rozumiem Cie i chyba dlatego nie bardzo wiem, jak pocieszac:( siasiam:(
Fiona, trzymam kciuki! Masz piekny wykres, oby byl wlasnie tym fasolowym:)
A Ty Kochana zaskoczysz Nas i siebie. Zombie wróciło do życia?
-
Fiona, przy kim ma plakac, jak nie przy mezu? Z kim, jak nie z nim, masz dzielic zarowno smak radosci, jak i porazki?Fiona88 wrote:I dobrze i nie
Jakby co to niespodzianki nie bedzie, a jesli bedzie negatywna to nie chce przy nim plakac...
Morelciu moja Kochana jutro u mnie 11 lub 12 dpo, wiec w sam raz na bete. Dzis by bylo za wczesnie, a przynajmniej tak mi sie uroilo w glowie
A Twoja nizsza tempka to moze byc dobry znak - u wielu zafasolkowanych w tych trafionych cyklach tempki byly nizsze niz zwykle.