Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak myślę ze w sumie na upartego mogłabym od jutra codziennie testowac bo każdy dzien az do nast niedzieli jest dniem spodziewanej @. Niech zyja nieregularne cykle!
-
nick nieaktualny
-
Ja mam rozbieżność jakis 13 dni. Może owu jednak sie zbiera:/takze do rej pory tyle testow pomarnowalam. Teraz pezynajmniej wiem ze nie musze testowac:/
Morella fajnie tak. U nas jest jakues milion stopni i nic nam się nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 22:23
-
a u mnie dziś pierwszy dzień plamień tak więc @ już blisko albo jutro albo za 3 dni bo nie moge ustalić ile trwa moja druga faza bo przez 2 miesiąe miałam niby 14 dni a ostatnio 12 dni bardziej bym się skłaniała ku 14 ale nie wiem dokładnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 22:31
-
nick nieaktualnymkl wrote:mokrość na penisie zawsze jest, ale dzisiaj cały penis był w białym śluzie, bardzo białym
Mkl właśnie się zastanawiam nad tym samym, bo mam dzisiaj 7dpo, a od wczoraj pojawiło mi się uczucie wilgotności i sporo kremowo-balsamicznego śluzu i od czasu do czasu również biały grudkowaty, a dzisiaj zauważyłam nawet dosyć rozciągliwego gluta (sorry za obrazowy opis) Wydaje mi się, że do tej pory w drugiej fazie cyklu raczej miałam sucho lub biały grudkowaty i kleisty, więc nie wiem co jest grane. Może to Dupek albo przedłużone działanie wiesiołka? -
Baronowa_83 wrote:Ja mam rozbieżność jakis 13 dni. Może owu jednak sie zbiera:/takze do rej pory tyle testow pomarnowalam. Teraz pezynajmniej wiem ze nie musze testowac:/
Morella fajnie tak. U nas jest jakues milion stopni i nic nam się nie chce
wiesz jak u mnie było w szczęśliwym cyklu?codziennie od 10 dc robiłam testy owu. w 13 i 14 dc wyszły prawie pozytywne, aczkolwiek jak dla mnie sporo im do tego brakowało. W 14 dc miałam okropne bóle jajnika, jak nigdy naprawdę. Na następny dzień już test totalnie negatywny i tak przez następne 7 dni. Uwierzyć nie mogłam,że już jestem po, bo zawsze miałam owu kilka dni poźniej. Z tempką w tamtym cyklu odpuściłam.
Także miałam owu, a testy niekoniecznie to pokazały.
A co ciekawe. Wszędzie mi pokazuje tp na 10.02 i ja jestem PEWNA,że w tym 13/14/15 dc była owu. Testy najbardziej zbliżone do +, ten straszny ból no i śluz.
Ale według @ tp mam na 14 lutego i to samo wychodziło z usg.
Więc ja naprawdę nie wiem jak to możliwe z tym owu. Chyba,że faktycznie była wtedy, kiedy myślę, ale zagnieżdżenie było późno i stąd taki wiek płodu? -
nick nieaktualnyDobra dziewczyny. Ja sie z wami zegnam ;* koncze z pisaniem tutaj i na innych watkach ale bede wam kibicowac i regularnie do was zagladac wiec gdyby ktos jakies pytanie to smialo walcie ale pasuje z roznych powodow ;*
Kocham was ;* i trzymajcie kciuki za dzisiejsza wizyte u gina