Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Laski, co miesiac sa takie jaja i zawsze u mnie konczy sie @. W tym cyklu juz wiem jak bedzie wiec mam wywalone
Ukarałaś już swego pijoka? Pewnie odsypia teraz, nie musisz przypadkiem poodkurzać?;ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Laski, co miesiac sa takie jaja i zawsze u mnie konczy sie @. W tym cyklu juz wiem jak bedzie wiec mam wywalone
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlbo poczekaj bo w moczu zawsze stezenie Hcg jest nizsze niz we krwi. Zobacz koja beta w dniu pozytywnego testu byla 35 a wiekszosc dziewczyn mowi ze przy takiej becie widzi cien cienia a ja mialam kreske. Wiec to zalezy od organizmu. Musle ze to przez moja kamice
-
Poczekam do bety, ale nie mam juz nadziei, choc wiem, ze to moze byc za wczesnie. Bede dzisiaj swietowac urodziny Meza (szampan mmmm), a w poniedzialek - wtorek wszystko bedzie wiadomo na 100%.
Termin @ mam dopiero za 5 dni, a dzisiaj 9 lub 10 dpo. Na tescie nie ma nawet cienia cienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 09:15
[/url] -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Poczekam do bety, ale nie mam juz nadziei, choc wiem, ze to moze byc za wczesnie. Bede dzisiaj swietowac urodziny Meza (szampan mmmm), a w poniedzialek - wtorek wszystko bedzie wiadomo na 100%.
Termin @ mam dopiero za 5 dni, a dzisiaj 9 lub 10 dpo.ciri22 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Fiona poczekaj jeszcze. Ja w 14 dni po seksie miałam cień cienia. A przy becie ponad 300 dopiero testy wyszly -
Baronowa_83 wrote:Dzien dobry.
Fiona poczekaj jeszcze. Ja w 14 dni po seksie miałam cień cienia. A przy becie ponad 300 dopiero testy wyszly
Ohhh dziekuje za pocieszenie Nadzieja powrocila! Dzis swietuje i nie mysle o ciazy.
Oczywiscie wszystkim Wam dziekuje i poprosze jeszcze o wiruski i troche kciukow zacisnietych!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 09:20
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:To może włącz najgłośniejszy mikser i zrób mu koktajl zdrowotny - 2 w 1 mścisz się i dbasz:) Genisz zła.
Hahaa! Dobre:D
Dalam mu szklaneczke z whisky i musial przy mnie wypic. Lecial do lazienki szybciej niz ten Edward po Belle, gdy ja auto mialo zgniesc;)ciri22, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Hahaa! Dobre:D
Dalam mu szklaneczke z whisky i musial przy mnie wypic. Lecial do lazienki szybciej niz ten Edward po Belle, gdy ja auto mialo zgniesc;)