X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Laski, co miesiac sa takie jaja i zawsze u mnie konczy sie @. W tym cyklu juz wiem jak bedzie wiec mam wywalone ;)
    No i słusznie niech tak pozostanie:)
    Ukarałaś już swego pijoka? Pewnie odsypia teraz, nie musisz przypadkiem poodkurzać?;>;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Laski, co miesiac sa takie jaja i zawsze u mnie konczy sie @. W tym cyklu juz wiem jak bedzie wiec mam wywalone ;)
    ;* ja tez mialam. Ale zobaczysz ze ciaza cie zaskoczy jak nie teraz to w najblizszym czasie ale znajac zycie tez sie bedziesz tak zapierac ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pijok przeprasza, zrobil herbate i znow lezy. Taki troche szarozielony jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaha noo nie zle ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Pijok przeprasza, zrobil herbate i znow lezy. Taki troche szarozielony jest.
    To może włącz najgłośniejszy mikser i zrób mu koktajl zdrowotny - 2 w 1 mścisz się i dbasz:) Genisz zła.:)

ciri22, Klaudia N., alicjaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i to sie nazywa cel malej Mi. ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezlitosna jedna I :( Widocznie jestem jedna z tych, u ktorych wysoki progesteron nie = ciaza...

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Bezlitosna jedna I :( Widocznie jestem jedna z tych, u ktorych wysoki progesteron nie = ciaza...
    Oh Kochana jeszcze nie przesądzone masz chyba 10dpo, na kiedy masz termin @?
    W każdym bądź razie tulę mocno:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo poczekaj bo w moczu zawsze stezenie Hcg jest nizsze niz we krwi. Zobacz koja beta w dniu pozytywnego testu byla 35 a wiekszosc dziewczyn mowi ze przy takiej becie widzi cien cienia a ja mialam kreske. Wiec to zalezy od organizmu. Musle ze to przez moja kamice

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam do bety, ale nie mam juz nadziei, choc wiem, ze to moze byc za wczesnie. Bede dzisiaj swietowac urodziny Meza (szampan mmmm), a w poniedzialek - wtorek wszystko bedzie wiadomo na 100%.
    Termin @ mam dopiero za 5 dni, a dzisiaj 9 lub 10 dpo. Na tescie nie ma nawet cienia cienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 09:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Poczekam do bety, ale nie mam juz nadziei, choc wiem, ze to moze byc za wczesnie. Bede dzisiaj swietowac urodziny Meza (szampan mmmm), a w poniedzialek - wtorek wszystko bedzie wiadomo na 100%.
    Termin @ mam dopiero za 5 dni, a dzisiaj 9 lub 10 dpo.
    No to Kochana bez załamki, dziwne jakby Ci pokazało. Nie każdy ma taki mocarny mocz jak Ciri, ja mam mocną nadzieję, że będziesz miała II. A dziś baw się dobrze i staraj o tym nie myśleć:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.

Fiona poczekaj jeszcze. Ja w 14 dni po seksie miałam cień cienia. A przy becie ponad 300 dopiero testy wyszly

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glupia jestem i liczyc nie umiem. Wychodzi mi, ze dzis to dopiero chyba 8 lub 9 dpo... 16 dc dostalam zastrzyk, a owulka wcale tego dnia byc nie musiala. Cierpliwie trzeba poczekac do bety. Choc objawy bardziej okresowe nic ciazowe.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dzien dobry.

Fiona poczekaj jeszcze. Ja w 14 dni po seksie miałam cień cienia. A przy becie ponad 300 dopiero testy wyszly

Ohhh dziekuje za pocieszenie :) Nadzieja powrocila! :) Dzis swietuje i nie mysle o ciazy.

Oczywiscie wszystkim Wam dziekuje i poprosze jeszcze o wiruski i troche kciukow zacisnietych!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 09:20

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki nie ma okerrsu jest nadzieja. A kciuki caly czas zacisniete

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mater Dei, Fiona. Ogarnij troszke czape co? Przeca to normalne, ze nie zobaczysz kresek tak wczesnie:) spokojnie. Ciesz sie dzis malzem:)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Mater Dei, Fiona. Ogarnij troszke czape co? Przeca to normalne, ze nie zobaczysz kresek tak wczesnie:) spokojnie. Ciesz sie dzis malzem:)

Ogarniam sie i ide swietowac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    To może włącz najgłośniejszy mikser i zrób mu koktajl zdrowotny - 2 w 1 mścisz się i dbasz:) Genisz zła.:)

Hahaa! Dobre:D
    Dalam mu szklaneczke z whisky i musial przy mnie wypic. Lecial do lazienki szybciej niz ten Edward po Belle, gdy ja auto mialo zgniesc;)

ciri22, Klaudia N. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrrre zemsta... Lubie je ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Hahaa! Dobre:D
    Dalam mu szklaneczke z whisky i musial przy mnie wypic. Lecial do lazienki szybciej niz ten Edward po Belle, gdy ja auto mialo zgniesc;)
    O taka ooo Ty jesteś? No, no ja Ciebie proszę, to odpowiem obrazkiem:http://m.ulub.pl/hHuGYvu7nm/that-is-the-evilest-thing-i-can-imagine-imgur

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ