X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Laski, co miesiac sa takie jaja i zawsze u mnie konczy sie @. W tym cyklu juz wiem jak bedzie wiec mam wywalone ;)
    No i słusznie niech tak pozostanie:)
    Ukarałaś już swego pijoka? Pewnie odsypia teraz, nie musisz przypadkiem poodkurzać?;>;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Laski, co miesiac sa takie jaja i zawsze u mnie konczy sie @. W tym cyklu juz wiem jak bedzie wiec mam wywalone ;)
    ;* ja tez mialam. Ale zobaczysz ze ciaza cie zaskoczy jak nie teraz to w najblizszym czasie ale znajac zycie tez sie bedziesz tak zapierac ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pijok przeprasza, zrobil herbate i znow lezy. Taki troche szarozielony jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaha noo nie zle ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Pijok przeprasza, zrobil herbate i znow lezy. Taki troche szarozielony jest.
    To może włącz najgłośniejszy mikser i zrób mu koktajl zdrowotny - 2 w 1 mścisz się i dbasz:) Genisz zła.:)

ciri22, Klaudia N., alicjaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i to sie nazywa cel malej Mi. ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezlitosna jedna I :( Widocznie jestem jedna z tych, u ktorych wysoki progesteron nie = ciaza...

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Bezlitosna jedna I :( Widocznie jestem jedna z tych, u ktorych wysoki progesteron nie = ciaza...
    Oh Kochana jeszcze nie przesądzone masz chyba 10dpo, na kiedy masz termin @?
    W każdym bądź razie tulę mocno:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo poczekaj bo w moczu zawsze stezenie Hcg jest nizsze niz we krwi. Zobacz koja beta w dniu pozytywnego testu byla 35 a wiekszosc dziewczyn mowi ze przy takiej becie widzi cien cienia a ja mialam kreske. Wiec to zalezy od organizmu. Musle ze to przez moja kamice

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam do bety, ale nie mam juz nadziei, choc wiem, ze to moze byc za wczesnie. Bede dzisiaj swietowac urodziny Meza (szampan mmmm), a w poniedzialek - wtorek wszystko bedzie wiadomo na 100%.
    Termin @ mam dopiero za 5 dni, a dzisiaj 9 lub 10 dpo. Na tescie nie ma nawet cienia cienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 09:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Poczekam do bety, ale nie mam juz nadziei, choc wiem, ze to moze byc za wczesnie. Bede dzisiaj swietowac urodziny Meza (szampan mmmm), a w poniedzialek - wtorek wszystko bedzie wiadomo na 100%.
    Termin @ mam dopiero za 5 dni, a dzisiaj 9 lub 10 dpo.
    No to Kochana bez załamki, dziwne jakby Ci pokazało. Nie każdy ma taki mocarny mocz jak Ciri, ja mam mocną nadzieję, że będziesz miała II. A dziś baw się dobrze i staraj o tym nie myśleć:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.

Fiona poczekaj jeszcze. Ja w 14 dni po seksie miałam cień cienia. A przy becie ponad 300 dopiero testy wyszly

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glupia jestem i liczyc nie umiem. Wychodzi mi, ze dzis to dopiero chyba 8 lub 9 dpo... 16 dc dostalam zastrzyk, a owulka wcale tego dnia byc nie musiala. Cierpliwie trzeba poczekac do bety. Choc objawy bardziej okresowe nic ciazowe.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dzien dobry.

Fiona poczekaj jeszcze. Ja w 14 dni po seksie miałam cień cienia. A przy becie ponad 300 dopiero testy wyszly

Ohhh dziekuje za pocieszenie :) Nadzieja powrocila! :) Dzis swietuje i nie mysle o ciazy.

Oczywiscie wszystkim Wam dziekuje i poprosze jeszcze o wiruski i troche kciukow zacisnietych!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 09:20

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki nie ma okerrsu jest nadzieja. A kciuki caly czas zacisniete

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mater Dei, Fiona. Ogarnij troszke czape co? Przeca to normalne, ze nie zobaczysz kresek tak wczesnie:) spokojnie. Ciesz sie dzis malzem:)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Mater Dei, Fiona. Ogarnij troszke czape co? Przeca to normalne, ze nie zobaczysz kresek tak wczesnie:) spokojnie. Ciesz sie dzis malzem:)

Ogarniam sie i ide swietowac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    To może włącz najgłośniejszy mikser i zrób mu koktajl zdrowotny - 2 w 1 mścisz się i dbasz:) Genisz zła.:)

Hahaa! Dobre:D
    Dalam mu szklaneczke z whisky i musial przy mnie wypic. Lecial do lazienki szybciej niz ten Edward po Belle, gdy ja auto mialo zgniesc;)

ciri22, Klaudia N. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrrre zemsta... Lubie je ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Hahaa! Dobre:D
    Dalam mu szklaneczke z whisky i musial przy mnie wypic. Lecial do lazienki szybciej niz ten Edward po Belle, gdy ja auto mialo zgniesc;)
    O taka ooo Ty jesteś? No, no ja Ciebie proszę, to odpowiem obrazkiem:http://m.ulub.pl/hHuGYvu7nm/that-is-the-evilest-thing-i-can-imagine-imgur

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ