Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry! Jezdem!!! Chlop poszedl na kumplowskiego grilla. Phi! Imptezy bez zon powinny byc zakazane i karane grzywna, w wysokosci karnetu na spa, kosmetyczke, fryzjera, czyli ogólne bjuti;)
Znajac zycie, przypelznie gad na brzuchu;)
A ja wymylam absolutnie kazda powierzchnię w mieszkaniu, a podlogi zrovilam na lusterko.
Brzuch mnie boli na @, duzo za wczesnie. Jak nic torbiel albo endomendofranca. Wczoraj jajnik, dzis brzuch. Perdolca mozna dostac.
Witam nowe staraczki! Prosze nie wierzyc pogloskom, jakoby Morela byla klaunem w tym watku;) w tym cyklu bardziej jestem mroczna;) [cicho tam! Co to za smichy?]
Fionaaaa, kurde, w ciazy jestes jak nic. Wez nie swiruj i lec na bete.ciri22, Magdziulla, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Bry! Jezdem!!! Chlop poszedl na kumplowskiego grilla. Phi! Imptezy bez zon powinny byc zakazane i karane grzywna, w wysokosci karnetu na spa, kosmetyczke, fryzjera, czyli ogólne bjuti;)
A ja wymylam absolutnie kazda powierzchnię w mieszkaniu, a podlogi zrovilam na lusterko.
Brzuch mnie boli na @, duzo za wczesnie. Jak nic torbiel albo endomendofranca. Wczoraj jajnik, dzis brzuch. Perdolca mozna dostac.
Witam nowe staraczki! Prosze nie wierzyc pogloskom, jakoby Morela byla klaunem w tym watku;) w tym cyklu bardziej jestem mroczna;) [cicho tam! Co to za smichy?]
Fionaaaa, kurde, w ciazy jestes jak nic. Wez nie swiruj i lec na bete. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Bry! Jezdem!!! Chlop poszedl na kumplowskiego grilla. Phi! Imptezy bez zon powinny byc zakazane i karane grzywna, w wysokosci karnetu na spa, kosmetyczke, fryzjera, czyli ogólne bjuti;)
Fionaaaa, kurde, w ciazy jestes jak nic. Wez nie swiruj i lec na bete.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Hihihi a mial byc seksisk dzis bo co drugi dzien a on wybyl? A wczoraj jak ty chcialas on nie chcial? To juz podwojna rekompensata aie nalezy!
On wczoraj chciał, ale ja byłam "nieruchawa" jakby. Zasypiałam nawet gdy się dobierał do yntymnych części. Po kilku minutach stwierdził, że z trupem nie umie i poszliśmy spać.
Dziś go capnę, po alkoholu jest bardzo żywiołowy więc coś może zdziałam;] -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ty Resident Evil, Pani Ciemności nie wymyślaj sobie chorubsk, wydupcyć się musisz i tyle!
Pani ciemności - Mroczna Morella Zagłady- MMZ <brzmi jak jakieś ministerstwo>.
Nie wymyślam chorub, ino sobie gdybam;]
A co do dupcenia- jak wyżej;]ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny