Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniqe, CA125 jest też podwyższony przy stanie zapalnym a ty masz torbiel krwotoczną. I Ciri też ma rację, w ciąży także jest podwyższony. Przypuszczam, że dostaniesz antykoncepcję, żeby uspokoić torbiel i zlecenie na powtórne badania. Taki marker nie oznacza od razu nowotworu. Nie daj się zwariować. Nie jestem lekarzem, ale trochę liznęłam medycyny Głowa do góry!
Naczytałam się tych waszych postów i znów się uśmiałam Wy tęsknicie za swoimi facetami, a ja wręcz przeciwnie. Mój jak wyjeżdża, to ja odpoczywam Mogę w końcu napisać tekst, pomyśleć i mam porządek w domu. Kocham chłopaczynę strasznie, ale jak widzę brudne szklanki w zlewie, albo paprochy na dywanie to mnie krew zalewa. Muszę mieć wszystko ułożone w domu, bo by mnie pogotowie zabrało Jestem pod tym względem okropna...
Co do owu i tych spraw, to kompletnie olałam sprawę w tym cyklu. I nie wiem jak mi się to udało, bo zazwyczaj odliczam. Nawet nie wiedziałam, który mam dc dopóki nie uzupełniłam wykresu dziś. Postanowiłam nie kupować żadnych testów w tym cyklu, idę na żywioł i czekam na hsg.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Moniqe, CA125 jest też podwyższony przy stanie zapalnym a ty masz torbiel krwotoczną. I Ciri też ma rację, w ciąży także jest podwyższony. Przypuszczam, że dostaniesz antykoncepcję, żeby uspokoić torbiel i zlecenie na powtórne badania. Taki marker nie oznacza od razu nowotworu. Nie daj się zwariować. Nie jestem lekarzem, ale trochę liznęłam medycyny Głowa do góry!
Naczytałam się tych waszych postów i znów się uśmiałam Wy tęsknicie za swoimi facetami, a ja wręcz przeciwnie. Mój jak wyjeżdża, to ja odpoczywam Mogę w końcu napisać tekst, pomyśleć i mam porządek w domu. Kocham chłopaczynę strasznie, ale jak widzę brudne szklanki w zlewie, albo paprochy na dywanie to mnie krew zalewa. Muszę mieć wszystko ułożone w domu, bo by mnie pogotowie zabrało Jestem pod tym względem okropna...
Co do owu i tych spraw, to kompletnie olałam sprawę w tym cyklu. I nie wiem jak mi się to udało, bo zazwyczaj odliczam. Nawet nie wiedziałam, który mam dc dopóki nie uzupełniłam wykresu dziś. Postanowiłam nie kupować żadnych testów w tym cyklu, idę na żywioł i czekam na hsg. -
ciri22 wrote:Klaudia i jak ta? Zyjesz?
zyje, niestety kieł do leczenia kanałowego i bolało:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 18:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny