X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia i jak ta? Zyjesz?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri jesli masz tak jakz OM to pecherzyk powinno byc juz widacc :*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ostatniej miesiaczki bede miala 6+3 w poniedzialek a z owulcji to bedzie 23dpo. wiec zobaczymy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 17:39

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyniki moich markerów :(
    Ca 125 norma 0-35 wynik 102,4
    HE4 norma 0-60.5 wynik 56.4
    :(:(:(:(:(

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tylko jeden powyzej normy jest i to duzo ale co to oznacza? bo ja sie ne ogarniam. znacczy ze nowotwor?

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znaczy ze bardzo mozliwe ze mam nowotwor ale moze byc to tez wynikiem endometriozy choc nigdy nie wiedzialam czy ja mam a he4 okresla zlosliwosc nowotworu i tezjest w gornej granicy :/

zalamka

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqe tak mi przyjro ale mam nadzieje ze jednak da sie cos z tym zrobic..... jej tule <3 bardzo mocno... miejmy nadzieje ze lekarze cos wymysla

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha wiesz co wlasnie wyczytalam?
    Ca 125 nie przekraczajace 300 a podwyzszone moze byc w 1 trymestrze ciazy

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem ale raczej nie jestem bo robiam badanie 3 dni po owulacji to chyba za wczesnie

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo tak raczej tak ale tez bylo napisane ze wcale nie musi oznaczac nowotworu wiec miejmy nadzieje ze okaze sie to cos innego...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqe, jesli masz torbiel to wynik markeru będzie podniesiony.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Morelka jak zawsze dobrze gada :* oczywiscie ja nie marudzi :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqe, CA125 jest też podwyższony przy stanie zapalnym a ty masz torbiel krwotoczną. I Ciri też ma rację, w ciąży także jest podwyższony. Przypuszczam, że dostaniesz antykoncepcję, żeby uspokoić torbiel i zlecenie na powtórne badania. Taki marker nie oznacza od razu nowotworu. Nie daj się zwariować. Nie jestem lekarzem, ale trochę liznęłam medycyny :) Głowa do góry!

Naczytałam się tych waszych postów i znów się uśmiałam :D Wy tęsknicie za swoimi facetami, a ja wręcz przeciwnie. Mój jak wyjeżdża, to ja odpoczywam :P Mogę w końcu napisać tekst, pomyśleć i mam porządek w domu. Kocham chłopaczynę strasznie, ale jak widzę brudne szklanki w zlewie, albo paprochy na dywanie to mnie krew zalewa. Muszę mieć wszystko ułożone w domu, bo by mnie pogotowie zabrało :P Jestem pod tym względem okropna...

Co do owu i tych spraw, to kompletnie olałam sprawę w tym cyklu. I nie wiem jak mi się to udało, bo zazwyczaj odliczam. Nawet nie wiedziałam, który mam dc dopóki nie uzupełniłam wykresu dziś. Postanowiłam nie kupować żadnych testów w tym cyklu, idę na żywioł i czekam na hsg.

ciri22 lubi tę wiadomość

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny ale i tak się bardzo martwie chciałabymżeby to nie było nic strasznego a najlepiej gdyby to była fasolka ale tak dobrze to być chyba nie może ehh ale to życie jest głupie czasami :(

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Moniqe, CA125 jest też podwyższony przy stanie zapalnym a ty masz torbiel krwotoczną. I Ciri też ma rację, w ciąży także jest podwyższony. Przypuszczam, że dostaniesz antykoncepcję, żeby uspokoić torbiel i zlecenie na powtórne badania. Taki marker nie oznacza od razu nowotworu. Nie daj się zwariować. Nie jestem lekarzem, ale trochę liznęłam medycyny :) Głowa do góry!

Naczytałam się tych waszych postów i znów się uśmiałam :D Wy tęsknicie za swoimi facetami, a ja wręcz przeciwnie. Mój jak wyjeżdża, to ja odpoczywam :P Mogę w końcu napisać tekst, pomyśleć i mam porządek w domu. Kocham chłopaczynę strasznie, ale jak widzę brudne szklanki w zlewie, albo paprochy na dywanie to mnie krew zalewa. Muszę mieć wszystko ułożone w domu, bo by mnie pogotowie zabrało :P Jestem pod tym względem okropna...

Co do owu i tych spraw, to kompletnie olałam sprawę w tym cyklu. I nie wiem jak mi się to udało, bo zazwyczaj odliczam. Nawet nie wiedziałam, który mam dc dopóki nie uzupełniłam wykresu dziś. Postanowiłam nie kupować żadnych testów w tym cyklu, idę na żywioł i czekam na hsg.
    AAaa podobno z tym sprzataniem to przy dzieciach Ci sie zmieni, moja mama taka byla podobno, znaczy zawsze kochala porządek ale bez przesady w moim mniemani, ale na przekór jej ja jestem mega balaganiara i moj facet po mnie sprzata :D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Klaudia i jak ta? Zyjesz?

zyje, niestety kieł do leczenia kanałowego :/ i bolało:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 18:44

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    zyje, niestety kieł do leczenia kanałowego :/ i bolało:/
    ja sie boje dentysty jak niczego innego na swiecie i jak mnie dobrze nie znieczula nie dam sie dotknac, a jak ide do dentysty to rycze i gdyze... masakra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    O Morelka jak zawsze dobrze gada :* oczywiscie ja nie marudzi :P

Halo, pani, przypominam, ze w tym cyklu nie marudze, nie gderam i mam we dupie kindermachen;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale raz tylko zamarudze ok? No raz tylko...
    Otoz: jajnik mnie nawala. Jak nigdy dotad:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Halo, pani, przypominam, ze w tym cyklu nie marudze, nie gderam i mam we dupie kindermachen;)
    Tka to prawda masz w dupie ale marudzisz na chlopa :D ale zartuje i tak Cie kocham:*

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: