X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Jak jest cyc jest dobrze, czego więcej trzeba. Chociaż tak dla przekory mój mąż bardziej tyłkowy jest. Bo nie wiem czy znacie teorię, że faceci dzielą się na tyłkowych i cyckowych.
    No i mi się akurat tyłkowy trafił, chyba, że już przyzwyczaił się do tego co ma;)
    Mnie sie trafiaja tylkowi na szczescie a ja uwielbiam swoja pupe ;D

kofeinka lubi tę wiadomość

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Raczej nie. U mnie w rodzinie nikt nie mial mdlosci wiec stawiam ze ja tez nie bede miala. Choc wiadomo kazda ciaza jest inna.

moja mama też nie miała i nie rozumie jak to możliwe,że ja w obu ciążach tak mam:(

Ale objawy i smaki mam dokładnie takie jak w pierwszej ciąży, więc wróżę drugą córeczkę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    Ja mam 175 cm i 64 kg, wszystko jest ok i proporcjonalnie, ale brzuszek dalej trochę wystaje po poprzedniej ciąży. W poprzedniej było widać dopiero w 5 miesiącu, a teraz jak się najem to już ktoś mógłby się domyślać;)

Jak mnie przyjmowali na oddział dzień przed cc to nikt nie wierzył,że ja już do porodu. Ale ja jestem wyższa, w dodatku mam miednicę taką,że wszystko sie schowało. Moja mama miała identycznie:)
    To moja mam tez tak ma o biodra mamy podobne to moze u mnie tez tak bedize ;D w 6 miesiacu jak poszla na badania pytali ja czy na usuniecie ciazy (wtedy bylo legalne mama miala 19 lat i nie miala brzucha)

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mnie sie trafiaja tylkowi na szczescie a ja uwielbiam swoja pupe ;D

mam to samo :) mój poprzedni mówił, że mam urodę latino, bo wtedy jeszcze długie włosy miałam i opaleniznę ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to pozazdroscic kochana ;D

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to pozazdroscic kochana ;D

ja przez bardzo długi czas miałam problem żeby zaakceptować siebie ale były narzeczony skutecznie mnie uzdrowił ;) i teraz mogę z czystym sercem powiedzieć, że się akceptuję mimo nadwagi ;)

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to tak jak ja ;D nawet mi nie w glowie chudniecie ;) naprawde. Jest mi dobrze ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    ja przez bardzo długi czas miałam problem żeby zaakceptować siebie ale były narzeczony skutecznie mnie uzdrowił ;) i teraz mogę z czystym sercem powiedzieć, że się akceptuję mimo nadwagi ;)
    I tak powinno być. Mnie mój mąż zawsze uzdrawia, nie wiem jak to robi, ale pomimo wrodzonego sceptyzmu wierzę mu w to, że jestem dla niego najpiękniejsza i seksi. A podczas seksu zawsze ma tak żarłoczne spojrzenie jakby pierwszy raz gołą babę widział;)

ciri22, moniqe, kofeinka lubią tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mieszane dni, nie raz mysle ze sie podobam mojemu a czasami wpadam w jakies dziwne kompleksy i nachodza mnie mysli typu czy jakby mogl czy by cos we mnie zmienil i w ogole:/

ciri22 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    I tak powinno być. Mnie mój mąż zawsze uzdrawia, nie wiem jak to robi, ale pomimo wrodzonego sceptyzmu wierzę mu w to, że jestem dla niego najpiękniejsza i seksi. A podczas seksu zawsze ma tak żarłoczne spojrzenie jakby pierwszy raz gołą babę widział;)

i od razu wiara w siebie rośnie dzięki takiemu postępowaniu faceta :)

ciri22 lubi tę wiadomość

wac4wpq.png

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    Ja mam mieszane dni, nie raz mysle ze sie podobam mojemu a czasami wpadam w jakies dziwne kompleksy i nachodza mnie mysli typu czy jakby mogl czy by cos we mnie zmienil i w ogole:/

Kochana powiem Ci, że dla faceta najważniejsze jest, żebyś pokazywała mu że sama czujesz się sexy niezależnie od tego ile masz kg.
    Pewność siebie i przekonanie, że jest się piękną to nasza moc :)

ciri22 lubi tę wiadomość

wac4wpq.png

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no musze chyba tak zrobic:)

Ciri zobacz co znalazlam cytat jednejk z uzytkowniczek, od razu Twoje slowa mi sie wspomnialy :)

Serduszek nie wiele, ale takie było zamierzenie ;) Po owulacji pojawiło się "typowe" pikanie jajnika (nie ciągnięcie) i ten stoicki spokój. Zero nakręcania się. Brak potrzeby testowania już-teraz. Objawów ciąży żadnych. Tylko ten spokój....Znam go z poprzednich ciąż :P Nie umiem go opisać :/

mniej wiecej o tym mowilas nie? ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Kochana powiem Ci, że dla faceta najważniejsze jest, żebyś pokazywała mu że sama czujesz się sexy niezależnie od tego ile masz kg.
    Pewność siebie i przekonanie, że jest się piękną to nasza moc :)
    Święte słowa! jak Ty pokazujesz, że sama siebie uważasz za ładną on też tak myśli, jak non stop chodzimy i mówimy jestem brzydka, jestem nieatrakcyjna to faceci jako proste istoty przejmują od Nas to myślenie

ciri22, kofeinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia mam nadzieję, że wkrótce i my to poczujemy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    no musze chyba tak zrobic:)

Ciri zobacz co znalazlam cytat jednejk z uzytkowniczek, od razu Twoje slowa mi sie wspomnialy :)

Serduszek nie wiele, ale takie było zamierzenie ;) Po owulacji pojawiło się "typowe" pikanie jajnika (nie ciągnięcie) i ten stoicki spokój. Zero nakręcania się. Brak potrzeby testowania już-teraz. Objawów ciąży żadnych. Tylko ten spokój....Znam go z poprzednich ciąż :P Nie umiem go opisać :/

mniej wiecej o tym mowilas nie? ;)
    Dokladniem nie znalam tego z ciazy poprzrdniej bo jej nie bylo ale wlasnie o to chodzi. Bolal brzuch jak na @ i pms ale sikajac na test nie stresowalam sie. To bylo po prostu sikaniec nic wiecej. Czemu mam sie glupim testem przejmowac. Chyba cos w tym jest ze jak kobieta sie stara to po prostu jej podswiadomosc wie ze sie udalo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A musze przyznac zebwszystkie wczesniejsze testy (co prawda nie bylo ich duzo w moim zyciu ale jednak) rece ta mi sie trzesly i moje biedne serce to myslalam ze z piersi wyskoczy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jol! U mnie chyba po owulacji bo kremowka mnie zalewa. Dziwne to, ale mam wrazenie, ze slabo czulam owulke w tym cyklu. No chyba ze po prostu jej nie bylo. A co tam, nuech sie dzieje co chce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to bardzo mozliwe ze juz po albo wlasnie dzis bedzie. ;D kremowka moze byc dzien przed owulka ;] zobaczy co i jak ;) kej morelka trzymam kciukory ;D

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja od wczoraj wieczorem mam zawroty głowy i strasznie mi słabo morfologia mam ok żadnej anemii może to przez pogodę:(

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem tak mam i nie wiem od czego. Morfologie tez dobra bo oddaje krew jako honorowy dawca wiec musi byc wszystko ok. A zawroty mam i to z mdlosciami od lat

‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ