Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Jak jest cyc jest dobrze, czego więcej trzeba. Chociaż tak dla przekory mój mąż bardziej tyłkowy jest. Bo nie wiem czy znacie teorię, że faceci dzielą się na tyłkowych i cyckowych.
No i mi się akurat tyłkowy trafił, chyba, że już przyzwyczaił się do tego co ma;)kofeinka lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Raczej nie. U mnie w rodzinie nikt nie mial mdlosci wiec stawiam ze ja tez nie bede miala. Choc wiadomo kazda ciaza jest inna.
moja mama też nie miała i nie rozumie jak to możliwe,że ja w obu ciążach tak mam:(
Ale objawy i smaki mam dokładnie takie jak w pierwszej ciąży, więc wróżę drugą córeczkę -
nick nieaktualnyZuz_anna wrote:Ja mam 175 cm i 64 kg, wszystko jest ok i proporcjonalnie, ale brzuszek dalej trochę wystaje po poprzedniej ciąży. W poprzedniej było widać dopiero w 5 miesiącu, a teraz jak się najem to już ktoś mógłby się domyślać
Jak mnie przyjmowali na oddział dzień przed cc to nikt nie wierzył,że ja już do porodu. Ale ja jestem wyższa, w dodatku mam miednicę taką,że wszystko sie schowało. Moja mama miała identycznie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:ja przez bardzo długi czas miałam problem żeby zaakceptować siebie ale były narzeczony skutecznie mnie uzdrowił i teraz mogę z czystym sercem powiedzieć, że się akceptuję mimo nadwagi
ciri22, moniqe, kofeinka lubią tę wiadomość
-
Ja mam mieszane dni, nie raz mysle ze sie podobam mojemu a czasami wpadam w jakies dziwne kompleksy i nachodza mnie mysli typu czy jakby mogl czy by cos we mnie zmienil i w ogole:/
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:I tak powinno być. Mnie mój mąż zawsze uzdrawia, nie wiem jak to robi, ale pomimo wrodzonego sceptyzmu wierzę mu w to, że jestem dla niego najpiękniejsza i seksi. A podczas seksu zawsze ma tak żarłoczne spojrzenie jakby pierwszy raz gołą babę widział
i od razu wiara w siebie rośnie dzięki takiemu postępowaniu facetaciri22 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:Ja mam mieszane dni, nie raz mysle ze sie podobam mojemu a czasami wpadam w jakies dziwne kompleksy i nachodza mnie mysli typu czy jakby mogl czy by cos we mnie zmienil i w ogole:/
Kochana powiem Ci, że dla faceta najważniejsze jest, żebyś pokazywała mu że sama czujesz się sexy niezależnie od tego ile masz kg.
Pewność siebie i przekonanie, że jest się piękną to nasza moc
ciri22 lubi tę wiadomość
-
no musze chyba tak zrobic:)
Ciri zobacz co znalazlam cytat jednejk z uzytkowniczek, od razu Twoje slowa mi sie wspomnialy
Serduszek nie wiele, ale takie było zamierzenie Po owulacji pojawiło się "typowe" pikanie jajnika (nie ciągnięcie) i ten stoicki spokój. Zero nakręcania się. Brak potrzeby testowania już-teraz. Objawów ciąży żadnych. Tylko ten spokój....Znam go z poprzednich ciąż Nie umiem go opisać
mniej wiecej o tym mowilas nie?ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:Kochana powiem Ci, że dla faceta najważniejsze jest, żebyś pokazywała mu że sama czujesz się sexy niezależnie od tego ile masz kg.
Pewność siebie i przekonanie, że jest się piękną to nasza mocciri22, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:no musze chyba tak zrobic:)
Ciri zobacz co znalazlam cytat jednejk z uzytkowniczek, od razu Twoje slowa mi sie wspomnialy
Serduszek nie wiele, ale takie było zamierzenie Po owulacji pojawiło się "typowe" pikanie jajnika (nie ciągnięcie) i ten stoicki spokój. Zero nakręcania się. Brak potrzeby testowania już-teraz. Objawów ciąży żadnych. Tylko ten spokój....Znam go z poprzednich ciąż Nie umiem go opisać
mniej wiecej o tym mowilas nie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny