X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Hejo! Fiona, nosz kurfa mac. I gdzie tu sens mierzenia tempki, prowadzenia wykresow itp?
    Trzeba jednak machnac sie na dyskoteke i przeleciec sie w kiblu.

A. Moje cycki sa idealne i nie maja zadnych zlych zmian:) ulzylo mi:)

super:)

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja zgadzam sie,ze nie zaszkodzi sprobowac. No, jedynie kieszeni moze. Masz racje,ze czuc jajniki, ja je prawie caly czas czuje przez caly cykl, ale w sumie nie pamietam jak bylo wczesniej.
    Inofolic trzy miesiace? Pierwsze slysze, skad masz takie informacje? A co jak bierze sie dluzej?

7v8rikgni12rlaff.png

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Anna, fasola Cie boli bo sie rozpycha:)
    Byloby cudnie.
    J tez stwierdzil,ze zmniejszylo mi sie to co co mialam w piersiach od kilku dni- w sensie przez co byly twarde i ciezkie. Mam nadzieje, ze to nie puszcza progesteron czy inne cos.

7v8rikgni12rlaff.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona kurcze szkoda

Bede powtarzac jak mantrę wykresy i objawy klamia!!

Morella dobrze ze dobrze:)

Po porannej burzy nie było u nas pradu przez 15,5 godziny :/

Ciri uwazaj na siebie bardziej!

Dobranoc :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze tym razem ja was musze nadrabia :P
    arien wrote:
    ja tez tak mam ze takie wychodzą pare dni z rzędu. i w ogole mam tak, ze robie testy dwa razy dziennie kiedy jest juz wyrazna druga kreska. i robie rano, ale nie z pierwszego moczu, wychodzi pozytyw a potem robie kolo 16 i juz negatyw. jakis taki mam chyba krotki ten pik
    Ja tak zwykle mialam a w tym cylku mialam napewno dwa dni z rzedu pozytywny test a podejrzewam ze i dluzej bym miala bo 5dni po owulacji tez byl prawie pozytyw co sie smialam ze moze u mnie juz wskazuje ciaze (jaja sobie robilam :P)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ja dwa dni spokoj z mdlosciami mialam i dzis mnie takie dopadlu w samochodzi przy kuzynce mojego G ze musial sie zatrzymac na rzyganie... ale coz okazalo sie ze tesciowa rozpowiedziala wspaniala nowine juz wszystkim ze jestem w ciazy i dla nikogo to nie bylo zdziwieniem. Ale za to fajna kuzynke poznalam :P

• mkl Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja grzybica się pogłębila:/ Nie swedzi mnie jakoś bardzo ale przy badaniu szyjki mam sluz z wieloma grudkami koloru kremowo- żółtego i jest go bardzo dużo...wczoraj użyłam dopochwowej tabletki iladian Direct plus, na razie nie wiele pomogło, przyjmijmy że w piątek dostane @ to chyba nie ma sensu iść jutro do gin? W czasie miesiączki i tak nic nie zrobię...

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czego uzywasz do higieny intymnej? ja przy infekcji uzywalam z kwasem mlekowym i chusteczki do chigieny intymnej tez z kwasem po kazdym wyjsciu z toalety, dwa dni i przeszlo?

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Byloby cudnie.
    J tez stwierdzil,ze zmniejszylo mi sie to co co mialam w piersiach od kilku dni- w sensie przez co byly twarde i ciezkie. Mam nadzieje, ze to nie puszcza progesteron czy inne cos.

Mam dokładnie tak samo, piersi opadły i zaczyna ciagnąć brzuch na okres

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna,Martka wierze, ze bedzie dobrze:)

Tak w ogole...dobry dzien!
    W tym cyklu moja tempka wpadla w szal. Takiej pnaczy nie mialam jeszcze. Spadek bedzie spektakularny:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka a ile masz fl?

• arien Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella, to może jednak coś z tego będzie :D teraz jeszcze tylko spadek implantacyjny i siup znow do gory :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio dostalam artykul ze spadek implantacyjny to mit. Nikt nie potwierdzil ze wtedy dochodzi do zagniezdzenia ;p wiec ja Ci zycze zeby temperatura piela sie ku górze ;D

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka fajny masz ten wykresik a objawy hmmm... życzę ci 2 kreseczek :)

Ciri jak się czujesz??? Już widzę 6 tydzień ale ten czas leci, zanim się obejrzysz a już będzie 12tc :) Zdrówka życzę :)

Kto testuje w najbliższym czasie >????

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale teraz pytasz o wypadeczek wczorajszy czy ciaze? ;D
    Jesli chodzi o ciaze ogolnie dobrze raz mam mdlosci raz ich nie ma nie ma na to jakiejs reguly. Wczoraj byl ten gorszy dzien jesli chodzi o mdlosci bo rzygalam. A czasem jest tak ze w ogole ich nie mam. Poza tym zero objawow ;D nic. Ani bolu cyckow ani brzucha. Nic zero. A troche senna jestem.
    A co do wypadku wczorajszego dzis jade tramwajem bo mam tak stluczone kosci ze zdycham... Ale jutro zebym miala zaplakac sie z bolu jade juz na rowerze. Nie ma glupich..m nienawidze komunikacji miejskiej. Ja chce swoj rower! Nienawidze ludzi....

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I o to i o to :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej mnie wkurza to ze malo jem bo prawie na nic nie mam ochoty a brzuch mam coraz wiekszy. Poklady tluszczu mi sie zbieraja. Normalnie tlusty zrobil sie moj brzuch a trzeba powiedziec ze bylam zawsze okraglutka ale brzucha wszyscy mi zazdroscili bo zawsze byl plaski...a teraz wisi...

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri niedługo będziesz miała śliczny okrąglutki brzuszek ciążowy a po ciąży znów wrócisz do swojego płaściutkiego - zobaczysz :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. U mnie temeratura z 36.86 spadla dzis do 36,59. Chyba musze sie nastawic na sobotni okres. No bo co?

7v8rikgni12rlaff.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a pamiętasz nazwę tych chusteczek i plynu?

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ