Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Hejo! Fiona, nosz kurfa mac. I gdzie tu sens mierzenia tempki, prowadzenia wykresow itp?
    Trzeba jednak machnac sie na dyskoteke i przeleciec sie w kiblu.

A. Moje cycki sa idealne i nie maja zadnych zlych zmian:) ulzylo mi:)

super:)

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja zgadzam sie,ze nie zaszkodzi sprobowac. No, jedynie kieszeni moze. Masz racje,ze czuc jajniki, ja je prawie caly czas czuje przez caly cykl, ale w sumie nie pamietam jak bylo wczesniej.
    Inofolic trzy miesiace? Pierwsze slysze, skad masz takie informacje? A co jak bierze sie dluzej?

7v8rikgni12rlaff.png

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Anna, fasola Cie boli bo sie rozpycha:)
    Byloby cudnie.
    J tez stwierdzil,ze zmniejszylo mi sie to co co mialam w piersiach od kilku dni- w sensie przez co byly twarde i ciezkie. Mam nadzieje, ze to nie puszcza progesteron czy inne cos.

7v8rikgni12rlaff.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona kurcze szkoda

Bede powtarzac jak mantrę wykresy i objawy klamia!!

Morella dobrze ze dobrze:)

Po porannej burzy nie było u nas pradu przez 15,5 godziny :/

Ciri uwazaj na siebie bardziej!

Dobranoc :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze tym razem ja was musze nadrabia :P
    arien wrote:
    ja tez tak mam ze takie wychodzą pare dni z rzędu. i w ogole mam tak, ze robie testy dwa razy dziennie kiedy jest juz wyrazna druga kreska. i robie rano, ale nie z pierwszego moczu, wychodzi pozytyw a potem robie kolo 16 i juz negatyw. jakis taki mam chyba krotki ten pik
    Ja tak zwykle mialam a w tym cylku mialam napewno dwa dni z rzedu pozytywny test a podejrzewam ze i dluzej bym miala bo 5dni po owulacji tez byl prawie pozytyw co sie smialam ze moze u mnie juz wskazuje ciaze (jaja sobie robilam :P)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ja dwa dni spokoj z mdlosciami mialam i dzis mnie takie dopadlu w samochodzi przy kuzynce mojego G ze musial sie zatrzymac na rzyganie... ale coz okazalo sie ze tesciowa rozpowiedziala wspaniala nowine juz wszystkim ze jestem w ciazy i dla nikogo to nie bylo zdziwieniem. Ale za to fajna kuzynke poznalam :P

• mkl Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja grzybica się pogłębila:/ Nie swedzi mnie jakoś bardzo ale przy badaniu szyjki mam sluz z wieloma grudkami koloru kremowo- żółtego i jest go bardzo dużo...wczoraj użyłam dopochwowej tabletki iladian Direct plus, na razie nie wiele pomogło, przyjmijmy że w piątek dostane @ to chyba nie ma sensu iść jutro do gin? W czasie miesiączki i tak nic nie zrobię...

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czego uzywasz do higieny intymnej? ja przy infekcji uzywalam z kwasem mlekowym i chusteczki do chigieny intymnej tez z kwasem po kazdym wyjsciu z toalety, dwa dni i przeszlo?

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Byloby cudnie.
    J tez stwierdzil,ze zmniejszylo mi sie to co co mialam w piersiach od kilku dni- w sensie przez co byly twarde i ciezkie. Mam nadzieje, ze to nie puszcza progesteron czy inne cos.

Mam dokładnie tak samo, piersi opadły i zaczyna ciagnąć brzuch na okres

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna,Martka wierze, ze bedzie dobrze:)

Tak w ogole...dobry dzien!
    W tym cyklu moja tempka wpadla w szal. Takiej pnaczy nie mialam jeszcze. Spadek bedzie spektakularny:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka a ile masz fl?

• arien Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella, to może jednak coś z tego będzie :D teraz jeszcze tylko spadek implantacyjny i siup znow do gory :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio dostalam artykul ze spadek implantacyjny to mit. Nikt nie potwierdzil ze wtedy dochodzi do zagniezdzenia ;p wiec ja Ci zycze zeby temperatura piela sie ku górze ;D

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka fajny masz ten wykresik a objawy hmmm... życzę ci 2 kreseczek :)

Ciri jak się czujesz??? Już widzę 6 tydzień ale ten czas leci, zanim się obejrzysz a już będzie 12tc :) Zdrówka życzę :)

Kto testuje w najbliższym czasie >????

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale teraz pytasz o wypadeczek wczorajszy czy ciaze? ;D
    Jesli chodzi o ciaze ogolnie dobrze raz mam mdlosci raz ich nie ma nie ma na to jakiejs reguly. Wczoraj byl ten gorszy dzien jesli chodzi o mdlosci bo rzygalam. A czasem jest tak ze w ogole ich nie mam. Poza tym zero objawow ;D nic. Ani bolu cyckow ani brzucha. Nic zero. A troche senna jestem.
    A co do wypadku wczorajszego dzis jade tramwajem bo mam tak stluczone kosci ze zdycham... Ale jutro zebym miala zaplakac sie z bolu jade juz na rowerze. Nie ma glupich..m nienawidze komunikacji miejskiej. Ja chce swoj rower! Nienawidze ludzi....

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I o to i o to :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej mnie wkurza to ze malo jem bo prawie na nic nie mam ochoty a brzuch mam coraz wiekszy. Poklady tluszczu mi sie zbieraja. Normalnie tlusty zrobil sie moj brzuch a trzeba powiedziec ze bylam zawsze okraglutka ale brzucha wszyscy mi zazdroscili bo zawsze byl plaski...a teraz wisi...

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri niedługo będziesz miała śliczny okrąglutki brzuszek ciążowy a po ciąży znów wrócisz do swojego płaściutkiego - zobaczysz :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. U mnie temeratura z 36.86 spadla dzis do 36,59. Chyba musze sie nastawic na sobotni okres. No bo co?

7v8rikgni12rlaff.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a pamiętasz nazwę tych chusteczek i plynu?

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ