Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, ja zgadzam sie,ze nie zaszkodzi sprobowac. No, jedynie kieszeni moze. Masz racje,ze czuc jajniki, ja je prawie caly czas czuje przez caly cykl, ale w sumie nie pamietam jak bylo wczesniej.
Inofolic trzy miesiace? Pierwsze slysze, skad masz takie informacje? A co jak bierze sie dluzej? -
Morella wrote:Anna, fasola Cie boli bo sie rozpycha:)
J tez stwierdzil,ze zmniejszylo mi sie to co co mialam w piersiach od kilku dni- w sensie przez co byly twarde i ciezkie. Mam nadzieje, ze to nie puszcza progesteron czy inne cos. -
Fiona kurcze szkoda
Bede powtarzac jak mantrę wykresy i objawy klamia!!
Morella dobrze ze dobrze:)
Po porannej burzy nie było u nas pradu przez 15,5 godziny
Ciri uwazaj na siebie bardziej!
Dobranoc -
nick nieaktualnyBoze tym razem ja was musze nadrabiaarien wrote:ja tez tak mam ze takie wychodzą pare dni z rzędu. i w ogole mam tak, ze robie testy dwa razy dziennie kiedy jest juz wyrazna druga kreska. i robie rano, ale nie z pierwszego moczu, wychodzi pozytyw a potem robie kolo 16 i juz negatyw. jakis taki mam chyba krotki ten pik
-
nick nieaktualnyNoo a ja dwa dni spokoj z mdlosciami mialam i dzis mnie takie dopadlu w samochodzi przy kuzynce mojego G ze musial sie zatrzymac na rzyganie... ale coz okazalo sie ze tesciowa rozpowiedziala wspaniala nowine juz wszystkim ze jestem w ciazy i dla nikogo to nie bylo zdziwieniem. Ale za to fajna kuzynke poznalam
-
A moja grzybica się pogłębila:/ Nie swedzi mnie jakoś bardzo ale przy badaniu szyjki mam sluz z wieloma grudkami koloru kremowo- żółtego i jest go bardzo dużo...wczoraj użyłam dopochwowej tabletki iladian Direct plus, na razie nie wiele pomogło, przyjmijmy że w piątek dostane @ to chyba nie ma sensu iść jutro do gin? W czasie miesiączki i tak nic nie zrobię...
-
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:Byloby cudnie.
J tez stwierdzil,ze zmniejszylo mi sie to co co mialam w piersiach od kilku dni- w sensie przez co byly twarde i ciezkie. Mam nadzieje, ze to nie puszcza progesteron czy inne cos.
Mam dokładnie tak samo, piersi opadły i zaczyna ciagnąć brzuch na okres -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morelka fajny masz ten wykresik a objawy hmmm... życzę ci 2 kreseczek
Ciri jak się czujesz??? Już widzę 6 tydzień ale ten czas leci, zanim się obejrzysz a już będzie 12tc Zdrówka życzę
Kto testuje w najbliższym czasie >????
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyAle teraz pytasz o wypadeczek wczorajszy czy ciaze?
Jesli chodzi o ciaze ogolnie dobrze raz mam mdlosci raz ich nie ma nie ma na to jakiejs reguly. Wczoraj byl ten gorszy dzien jesli chodzi o mdlosci bo rzygalam. A czasem jest tak ze w ogole ich nie mam. Poza tym zero objawow nic. Ani bolu cyckow ani brzucha. Nic zero. A troche senna jestem.
A co do wypadku wczorajszego dzis jade tramwajem bo mam tak stluczone kosci ze zdycham... Ale jutro zebym miala zaplakac sie z bolu jade juz na rowerze. Nie ma glupich..m nienawidze komunikacji miejskiej. Ja chce swoj rower! Nienawidze ludzi.... -
nick nieaktualnyNajbardziej mnie wkurza to ze malo jem bo prawie na nic nie mam ochoty a brzuch mam coraz wiekszy. Poklady tluszczu mi sie zbieraja. Normalnie tlusty zrobil sie moj brzuch a trzeba powiedziec ze bylam zawsze okraglutka ale brzucha wszyscy mi zazdroscili bo zawsze byl plaski...a teraz wisi...