X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie byłam siusiu i się zastanawiam czy dziś zatestowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 07:09

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• arien Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    protestuj :) Mnie dzisiaj tempka nie spadła, utrzymuje się. Jak dzisiaj nie dostane @ to jeszcze raz jutro zatestuje. Mam ciagle nadzieje, ale coraz mniejsza, bo mam coraz rzadszy i coraz bardziej przezroczysty sluz. Wczoraj bolal mnie brzuch jak na @ ale dzisiaj poki co cisza. Podobno po 3 cs szanse wzrastaja do 56% wiec licze ze jak nie teraz to nastepny bedzie szczesliwy. Mnie sie dzisiaj snily pozytywne testy i ze mam bete 120... :/

o1483e5e2gt7h77w.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Najbardziej mnie wkurza to ze malo jem bo prawie na nic nie mam ochoty a brzuch mam coraz wiekszy. Poklady tluszczu mi sie zbieraja. Normalnie tlusty zrobil sie moj brzuch a trzeba powiedziec ze bylam zawsze okraglutka ale brzucha wszyscy mi zazdroscili bo zawsze byl plaski...a teraz wisi...

Wiem coś o tym, ja byłam w ciąży 8 tygodni z przytylam 6 kg, wszystko mi poszło w brzuch i pupe

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z Was ranne ptaszki :) Ja wstałam po 6, a to i tak wcześnie, bo zwykle 7.00-7.30 :)

No więc znowu sikałam :) Wczoraj wieczorem Pepino10 paskowy po ok 5-10 min pokazał cień cienia, który potem stał się bez problemu widoczny. Dzisiaj rano natomiast zrobiłam aż trzy testy :P Pepino10 płytkowy pokazał bardzo, bardzo jasną kreskę w regulaminowym czasie, a dwa pozostałe (Pretest25 paskowy i Pink Test25 płytkowy) pokazały ledwo widoczne kreski po ok 10min.

Zbieram się powoli i rano podjadę na betę :) Dupka chyba też biorę dalej w takim razie.

ciri22, Baronowa_83, monilia84, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik swietne wiesci! :) daj znac jak z beta :)
    Mnie sie tak marzy zeby zobaczyc dwie kreski nie tylko na tescie owu :)
    mkl, tez byłam w ciazy 8 tygodni, ale schudłam jakies 1,5kg, na nic nie mialam ochoty do jedzenia.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:
    Ale z Was ranne ptaszki :) Ja wstałam po 6, a to i tak wcześnie, bo zwykle 7.00-7.30 :)

No więc znowu sikałam :) Wczoraj wieczorem Pepino10 paskowy po ok 5-10 min pokazał cień cienia, który potem stał się bez problemu widoczny. Dzisiaj rano natomiast zrobiłam aż trzy testy :P Pepino10 płytkowy pokazał bardzo, bardzo jasną kreskę w regulaminowym czasie, a dwa pozostałe (Pretest25 paskowy i Pink Test25 płytkowy) pokazały ledwo widoczne kreski po ok 10min.

Zbieram się powoli i rano podjadę na betę :) Dupka chyba też biorę dalej w takim razie.
    Karlik trzymam kciuki ;D

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik, super!

7v8rikgni12rlaff.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś negatyw, więc czekam na jutrzejsza @:(

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik czuje, ze Ci się udało:)

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Ciri a pamiętasz nazwę tych chusteczek i plynu?
    Harper Hygienics, Cleanic Intimate, to chusteczki uzywalam ich po operacji dobrze sie sprawdzily a ziaji z kwasem mlekowym uzywam plynu

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik trzymam kciuki za bete

Mkl u ciebie tez trzymam żeby jednak nie przyszla

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik 10 dni po to wczesnie. ;D mysle ze beta pokaze ladnie ciaze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 08:23

• arien Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri, jaki mialas sluz teraz w okolicach w ktorych mialas dostac @?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mialam w ogole i nie mam do tej pory. Zawsze mam wodnisto kremowy sluz przed @ w roznej ilosci ale ma zapach kwasny. Teraz nie mam i nie kialam prawie w ogole sluzu i to co "wygrzebalam" z okolic szyjki nie mialo zapachu i bylo dosc suche. Wiec u mnie sie nie sprawdzilo ze w ciazy jest duzo sluzu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 07:40

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy ze jest inny niż zwykle

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Tak, ja zgadzam sie,ze nie zaszkodzi sprobowac. No, jedynie kieszeni moze. Masz racje,ze czuc jajniki, ja je prawie caly czas czuje przez caly cykl, ale w sumie nie pamietam jak bylo wczesniej.
    Inofolic trzy miesiace? Pierwsze slysze, skad masz takie informacje? A co jak bierze sie dluzej?

nie pamiętam czy to jest na ulotce. Na pewno zaleciła mi tak moja ginka. I na wątku o inofoliku też czytałam,że dziewczynom tak lekarze zalecali, ale sama nie wiem dlaczego;)

Karlik mocne kciuki!!!

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    nie pamiętam czy to jest na ulotce. Na pewno zaleciła mi tak moja ginka. I na wątku o inofoliku też czytałam,że dziewczynom tak lekarze zalecali, ale sama nie wiem dlaczego;)

Karlik mocne kciuki!!!
    Hmmm, musze to jakos sprawdzic.

Ale mi humor siadl. Niby ta temperatura normalna, ale jakby byla chociaz ciut wyzsza:/

7v8rikgni12rlaff.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Morelka fajny masz ten wykresik a objawy hmmm... życzę ci 2 kreseczek :)

Ciri jak się czujesz??? Już widzę 6 tydzień ale ten czas leci, zanim się obejrzysz a już będzie 12tc :) Zdrówka życzę :)

Kto testuje w najbliższym czasie >????
    Ja testuje w poszukiwaniu owu:D:D:D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhe nio Baronowa fajniutki masz ten wykres :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej zaczyna mi sie zly dzien... Zaczynam myslec jakie sa objawy poronienia... Na co zwrocic uwage. Czy brak objawow to dobrze czy zle. Moze to u mnie zwiastuje ze cos zlego sie dzieje... A moze wszystko jest ok... Jakas masakra... Moja glowa dzis nie moze przestac o tym myslec...

‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ