SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie byłam siusiu i się zastanawiam czy dziś zatestowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 07:09

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• arien Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    protestuj :) Mnie dzisiaj tempka nie spadła, utrzymuje się. Jak dzisiaj nie dostane @ to jeszcze raz jutro zatestuje. Mam ciagle nadzieje, ale coraz mniejsza, bo mam coraz rzadszy i coraz bardziej przezroczysty sluz. Wczoraj bolal mnie brzuch jak na @ ale dzisiaj poki co cisza. Podobno po 3 cs szanse wzrastaja do 56% wiec licze ze jak nie teraz to nastepny bedzie szczesliwy. Mnie sie dzisiaj snily pozytywne testy i ze mam bete 120... :/

o1483e5e2gt7h77w.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Najbardziej mnie wkurza to ze malo jem bo prawie na nic nie mam ochoty a brzuch mam coraz wiekszy. Poklady tluszczu mi sie zbieraja. Normalnie tlusty zrobil sie moj brzuch a trzeba powiedziec ze bylam zawsze okraglutka ale brzucha wszyscy mi zazdroscili bo zawsze byl plaski...a teraz wisi...

Wiem coś o tym, ja byłam w ciąży 8 tygodni z przytylam 6 kg, wszystko mi poszło w brzuch i pupe

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z Was ranne ptaszki :) Ja wstałam po 6, a to i tak wcześnie, bo zwykle 7.00-7.30 :)

No więc znowu sikałam :) Wczoraj wieczorem Pepino10 paskowy po ok 5-10 min pokazał cień cienia, który potem stał się bez problemu widoczny. Dzisiaj rano natomiast zrobiłam aż trzy testy :P Pepino10 płytkowy pokazał bardzo, bardzo jasną kreskę w regulaminowym czasie, a dwa pozostałe (Pretest25 paskowy i Pink Test25 płytkowy) pokazały ledwo widoczne kreski po ok 10min.

Zbieram się powoli i rano podjadę na betę :) Dupka chyba też biorę dalej w takim razie.

ciri22, Baronowa_83, monilia84, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik swietne wiesci! :) daj znac jak z beta :)
    Mnie sie tak marzy zeby zobaczyc dwie kreski nie tylko na tescie owu :)
    mkl, tez byłam w ciazy 8 tygodni, ale schudłam jakies 1,5kg, na nic nie mialam ochoty do jedzenia.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:
    Ale z Was ranne ptaszki :) Ja wstałam po 6, a to i tak wcześnie, bo zwykle 7.00-7.30 :)

No więc znowu sikałam :) Wczoraj wieczorem Pepino10 paskowy po ok 5-10 min pokazał cień cienia, który potem stał się bez problemu widoczny. Dzisiaj rano natomiast zrobiłam aż trzy testy :P Pepino10 płytkowy pokazał bardzo, bardzo jasną kreskę w regulaminowym czasie, a dwa pozostałe (Pretest25 paskowy i Pink Test25 płytkowy) pokazały ledwo widoczne kreski po ok 10min.

Zbieram się powoli i rano podjadę na betę :) Dupka chyba też biorę dalej w takim razie.
    Karlik trzymam kciuki ;D

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik, super!

7v8rikgni12rlaff.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś negatyw, więc czekam na jutrzejsza @:(

f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik czuje, ze Ci się udało:)

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Ciri a pamiętasz nazwę tych chusteczek i plynu?
    Harper Hygienics, Cleanic Intimate, to chusteczki uzywalam ich po operacji dobrze sie sprawdzily a ziaji z kwasem mlekowym uzywam plynu

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik trzymam kciuki za bete

Mkl u ciebie tez trzymam żeby jednak nie przyszla

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik 10 dni po to wczesnie. ;D mysle ze beta pokaze ladnie ciaze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 08:23

• arien Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri, jaki mialas sluz teraz w okolicach w ktorych mialas dostac @?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mialam w ogole i nie mam do tej pory. Zawsze mam wodnisto kremowy sluz przed @ w roznej ilosci ale ma zapach kwasny. Teraz nie mam i nie kialam prawie w ogole sluzu i to co "wygrzebalam" z okolic szyjki nie mialo zapachu i bylo dosc suche. Wiec u mnie sie nie sprawdzilo ze w ciazy jest duzo sluzu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 07:40

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy ze jest inny niż zwykle

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Tak, ja zgadzam sie,ze nie zaszkodzi sprobowac. No, jedynie kieszeni moze. Masz racje,ze czuc jajniki, ja je prawie caly czas czuje przez caly cykl, ale w sumie nie pamietam jak bylo wczesniej.
    Inofolic trzy miesiace? Pierwsze slysze, skad masz takie informacje? A co jak bierze sie dluzej?

nie pamiętam czy to jest na ulotce. Na pewno zaleciła mi tak moja ginka. I na wątku o inofoliku też czytałam,że dziewczynom tak lekarze zalecali, ale sama nie wiem dlaczego;)

Karlik mocne kciuki!!!

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    nie pamiętam czy to jest na ulotce. Na pewno zaleciła mi tak moja ginka. I na wątku o inofoliku też czytałam,że dziewczynom tak lekarze zalecali, ale sama nie wiem dlaczego;)

Karlik mocne kciuki!!!
    Hmmm, musze to jakos sprawdzic.

Ale mi humor siadl. Niby ta temperatura normalna, ale jakby byla chociaz ciut wyzsza:/

7v8rikgni12rlaff.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Morelka fajny masz ten wykresik a objawy hmmm... życzę ci 2 kreseczek :)

Ciri jak się czujesz??? Już widzę 6 tydzień ale ten czas leci, zanim się obejrzysz a już będzie 12tc :) Zdrówka życzę :)

Kto testuje w najbliższym czasie >????
    Ja testuje w poszukiwaniu owu:D:D:D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhe nio Baronowa fajniutki masz ten wykres :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej zaczyna mi sie zly dzien... Zaczynam myslec jakie sa objawy poronienia... Na co zwrocic uwage. Czy brak objawow to dobrze czy zle. Moze to u mnie zwiastuje ze cos zlego sie dzieje... A moze wszystko jest ok... Jakas masakra... Moja glowa dzis nie moze przestac o tym myslec...

‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ