Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
protestuj Mnie dzisiaj tempka nie spadła, utrzymuje się. Jak dzisiaj nie dostane @ to jeszcze raz jutro zatestuje. Mam ciagle nadzieje, ale coraz mniejsza, bo mam coraz rzadszy i coraz bardziej przezroczysty sluz. Wczoraj bolal mnie brzuch jak na @ ale dzisiaj poki co cisza. Podobno po 3 cs szanse wzrastaja do 56% wiec licze ze jak nie teraz to nastepny bedzie szczesliwy. Mnie sie dzisiaj snily pozytywne testy i ze mam bete 120...
-
ciri22 wrote:Najbardziej mnie wkurza to ze malo jem bo prawie na nic nie mam ochoty a brzuch mam coraz wiekszy. Poklady tluszczu mi sie zbieraja. Normalnie tlusty zrobil sie moj brzuch a trzeba powiedziec ze bylam zawsze okraglutka ale brzucha wszyscy mi zazdroscili bo zawsze byl plaski...a teraz wisi...
Wiem coś o tym, ja byłam w ciąży 8 tygodni z przytylam 6 kg, wszystko mi poszło w brzuch i pupe -
nick nieaktualnyAle z Was ranne ptaszki Ja wstałam po 6, a to i tak wcześnie, bo zwykle 7.00-7.30
No więc znowu sikałam Wczoraj wieczorem Pepino10 paskowy po ok 5-10 min pokazał cień cienia, który potem stał się bez problemu widoczny. Dzisiaj rano natomiast zrobiłam aż trzy testy Pepino10 płytkowy pokazał bardzo, bardzo jasną kreskę w regulaminowym czasie, a dwa pozostałe (Pretest25 paskowy i Pink Test25 płytkowy) pokazały ledwo widoczne kreski po ok 10min.
Zbieram się powoli i rano podjadę na betę Dupka chyba też biorę dalej w takim razie.ciri22, Baronowa_83, monilia84, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarlik wrote:Ale z Was ranne ptaszki Ja wstałam po 6, a to i tak wcześnie, bo zwykle 7.00-7.30
No więc znowu sikałam Wczoraj wieczorem Pepino10 paskowy po ok 5-10 min pokazał cień cienia, który potem stał się bez problemu widoczny. Dzisiaj rano natomiast zrobiłam aż trzy testy Pepino10 płytkowy pokazał bardzo, bardzo jasną kreskę w regulaminowym czasie, a dwa pozostałe (Pretest25 paskowy i Pink Test25 płytkowy) pokazały ledwo widoczne kreski po ok 10min.
Zbieram się powoli i rano podjadę na betę Dupka chyba też biorę dalej w takim razie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mialam w ogole i nie mam do tej pory. Zawsze mam wodnisto kremowy sluz przed @ w roznej ilosci ale ma zapach kwasny. Teraz nie mam i nie kialam prawie w ogole sluzu i to co "wygrzebalam" z okolic szyjki nie mialo zapachu i bylo dosc suche. Wiec u mnie sie nie sprawdzilo ze w ciazy jest duzo sluzu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 07:40
-
AnnaKliwijska wrote:Tak, ja zgadzam sie,ze nie zaszkodzi sprobowac. No, jedynie kieszeni moze. Masz racje,ze czuc jajniki, ja je prawie caly czas czuje przez caly cykl, ale w sumie nie pamietam jak bylo wczesniej.
Inofolic trzy miesiace? Pierwsze slysze, skad masz takie informacje? A co jak bierze sie dluzej?
nie pamiętam czy to jest na ulotce. Na pewno zaleciła mi tak moja ginka. I na wątku o inofoliku też czytałam,że dziewczynom tak lekarze zalecali, ale sama nie wiem dlaczego;)
Karlik mocne kciuki!!! -
Zuz_anna wrote:nie pamiętam czy to jest na ulotce. Na pewno zaleciła mi tak moja ginka. I na wątku o inofoliku też czytałam,że dziewczynom tak lekarze zalecali, ale sama nie wiem dlaczego;)
Karlik mocne kciuki!!!
Ale mi humor siadl. Niby ta temperatura normalna, ale jakby byla chociaz ciut wyzsza:/ -
monilia84 wrote:Morelka fajny masz ten wykresik a objawy hmmm... życzę ci 2 kreseczek
Ciri jak się czujesz??? Już widzę 6 tydzień ale ten czas leci, zanim się obejrzysz a już będzie 12tc Zdrówka życzę
Kto testuje w najbliższym czasie >???? -
nick nieaktualnyJej zaczyna mi sie zly dzien... Zaczynam myslec jakie sa objawy poronienia... Na co zwrocic uwage. Czy brak objawow to dobrze czy zle. Moze to u mnie zwiastuje ze cos zlego sie dzieje... A moze wszystko jest ok... Jakas masakra... Moja glowa dzis nie moze przestac o tym myslec...