Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
arien wrote:Pewnie zaczniesz mniej się bac po I trymestrze. Poza tym ciesz sie tym że już Ci sie udało. Pamiętaj, że niestety nie każda ma tyle szczęscia
uwierz mi, ze wcale nie, ciagle czeka sie od wiztyyty do wizyty , detektor dla mnie to wybawienie, jak mam zle mysli slucham co sie dzieje w brzuszku i jest mi lepiej. chyba uspokojenie nadchodzi jak sie czuje juz reguralne kopniaki... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:uwierz mi, ze wcale nie, ciagle czeka sie od wiztyyty do wizyty , detektor dla mnie to wybawienie, jak mam zle mysli slucham co sie dzieje w brzuszku i jest mi lepiej. chyba uspokojenie nadchodzi jak sie czuje juz reguralne kopniaki...
-
ciri22 wrote:Jej zaczyna mi sie zly dzien... Zaczynam myslec jakie sa objawy poronienia... Na co zwrocic uwage. Czy brak objawow to dobrze czy zle. Moze to u mnie zwiastuje ze cos zlego sie dzieje... A moze wszystko jest ok... Jakas masakra... Moja glowa dzis nie moze przestac o tym myslec...
ciri kochanie wierz mi, ze chyba kazda kobieta walczy z tymi myslami, ktore potrafia dobijac, lekki bol brzucha moze przyprawiac o zawal... bo sie naczyta... moj lekarz zabroniol mi czytac glupot w internecie! bo co szlam to go o cos pytalam, ze czytalam na internecie
rosnijcie sobie zdrowo:* -
ciri22 wrote:Wlasnie wczoraj z kuzynka gadalam G i powiedziala ze regularne to tez nie regularne bo jej syn byl bardzo leniewy i czasami przez caly dzien sie nie ruszal trzeba bylo go szturchnac zeby kopnal
no wiec znowu jest powod do zmartwien . polecam Ci detektor tetna plodu zobaczysz jak sie uspokoisz w takich wlasnie dniach... dobrze juz sluchac po 12 tygodniu -
o czizas
https://www.facebook.com/SaidMhamadPhotography/photos/a.783848775018924.1073742073.335960369807769/783851421685326/?type=1ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri glowa do gory - z dzieciatkiem na pewno wszystko ok i niedlugo zobaczysz go na usg
U mnie juz pojawil sie sluz zabarwiony, wiec @ za progiem, choc tempka nie zaczela jeszcze nawet spadac.
Jeszcze w lipcu bede mierzyc temperature normalnie (choc sensu w moim przypadku to raczej nie ma), a w sierpniu odpuszczam calkowicie, bo przez pierwsze 2 tygodnie cyklu i tak bede w PL. Humor juz troche powrocil, bo i tak nic juz wiecej w tym cyklu zrobic nie moge, wiec trzeba zebrac pozytywne myslenie na nastepny.[/url] -
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ciri kochanie wierz mi, ze chyba kazda kobieta walczy z tymi myslami, ktore potrafia dobijac, lekki bol brzucha moze przyprawiac o zawal... bo sie naczyta... moj lekarz zabroniol mi czytac glupot w internecie! bo co szlam to go o cos pytalam, ze czytalam na internecie
rosnijcie sobie zdrowo:* -
ciri22 wrote:Nie mialam w ogole i nie mam do tej pory. Zawsze mam wodnisto kremowy sluz przed @ w roznej ilosci ale ma zapach kwasny. Teraz nie mam i nie kialam prawie w ogole sluzu i to co "wygrzebalam" z okolic szyjki nie mialo zapachu i bylo dosc suche. Wiec u mnie sie nie sprawdzilo ze w ciazy jest duzo sluzu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
potrzebuje podtrzymania na duchu.Za 2 dni powinnam dostać m-aczke. Intuicja mi podpowiada, ze mogę być w ciąży. Poszlismy na calosc z mezem w przeddzień owulacji. 2dni temu przez 3dni klul mnie lewy jajnik, mam podwyzszona temperaturę, piersi obrzmiałe. Jestem hustawka nastroju.. Czy aby intuicja mnie nie zwodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:35
-
nick nieaktualny