X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Pewnie zaczniesz mniej się bac po I trymestrze. Poza tym ciesz sie tym że już Ci sie udało. Pamiętaj, że niestety nie każda ma tyle szczęscia :(

uwierz mi, ze wcale nie, ciagle czeka sie od wiztyyty do wizyty , detektor dla mnie to wybawienie, jak mam zle mysli slucham co sie dzieje w brzuszku i jest mi lepiej. chyba uspokojenie nadchodzi jak sie czuje juz reguralne kopniaki...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    dziewczyny czy gin moze wypisac skierowanie na ft3ft4 atp i atg?
    Na tsh tak na the i th4 juz nie to endo musi dac. Ktoras z dziewczyn farmaceutka pisala o tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Mi bez problemu wypisała na ths, ft3 i ft4.
    Nie wiem co to jest atp i atg
    A twoj nie byl gin-endo? Bo oni wiem ze moga a taki gin poloznik np nie moze

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    u mnie pojawiło się plamienie jak zawsze przed @ także lipa...:/
    Tule mocno... Ale moze okresu nie bedzie tylko plamienie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    uwierz mi, ze wcale nie, ciagle czeka sie od wiztyyty do wizyty , detektor dla mnie to wybawienie, jak mam zle mysli slucham co sie dzieje w brzuszku i jest mi lepiej. chyba uspokojenie nadchodzi jak sie czuje juz reguralne kopniaki...
    Wlasnie wczoraj z kuzynka gadalam G i powiedziala ze regularne to tez nie regularne bo jej syn byl bardzo leniewy i czasami przez caly dzien sie nie ruszal trzeba bylo go szturchnac zeby kopnal

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jej zaczyna mi sie zly dzien... Zaczynam myslec jakie sa objawy poronienia... Na co zwrocic uwage. Czy brak objawow to dobrze czy zle. Moze to u mnie zwiastuje ze cos zlego sie dzieje... A moze wszystko jest ok... Jakas masakra... Moja glowa dzis nie moze przestac o tym myslec...

ciri kochanie wierz mi, ze chyba kazda kobieta walczy z tymi myslami, ktore potrafia dobijac, lekki bol brzucha moze przyprawiac o zawal... bo sie naczyta... moj lekarz zabroniol mi czytac glupot w internecie! bo co szlam to go o cos pytalam, ze czytalam na internecie :P

rosnijcie sobie zdrowo:*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wlasnie wczoraj z kuzynka gadalam G i powiedziala ze regularne to tez nie regularne bo jej syn byl bardzo leniewy i czasami przez caly dzien sie nie ruszal trzeba bylo go szturchnac zeby kopnal

no wiec znowu jest powod do zmartwien . polecam Ci detektor tetna plodu zobaczysz jak sie uspokoisz w takich wlasnie dniach... dobrze juz sluchac po 12 tygodniu

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o czizas <3 <3 <3
    https://www.facebook.com/SaidMhamadPhotography/photos/a.783848775018924.1073742073.335960369807769/783851421685326/?type=1

ciri22 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie na ta kuzynke detektor nie dzialal maly byl tak ulozony ze zwykle tylko szumy bylo slychac nawet lekarz mial problem ze swoim urzadzeniem zawsze dlugo musial szukac.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri glowa do gory - z dzieciatkiem na pewno wszystko ok i niedlugo zobaczysz go na usg :)

U mnie juz pojawil sie sluz zabarwiony, wiec @ za progiem, choc tempka nie zaczela jeszcze nawet spadac.
    Jeszcze w lipcu bede mierzyc temperature normalnie (choc sensu w moim przypadku to raczej nie ma), a w sierpniu odpuszczam calkowicie, bo przez pierwsze 2 tygodnie cyklu i tak bede w PL. Humor juz troche powrocil, bo i tak nic juz wiecej w tym cyklu zrobic nie moge, wiec trzeba zebrac pozytywne myslenie na nastepny.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Klaudia N. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dziekuje za odpowiedzi co do skierowania:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ciri kochanie wierz mi, ze chyba kazda kobieta walczy z tymi myslami, ktore potrafia dobijac, lekki bol brzucha moze przyprawiac o zawal... bo sie naczyta... moj lekarz zabroniol mi czytac glupot w internecie! bo co szlam to go o cos pytalam, ze czytalam na internecie :P

rosnijcie sobie zdrowo:*
    Wlasnie mnie nic nie boli a ze niby powinno bo sie wszystko rozciaga ;p wiec wiesz tak zle i tak nie dobrze ;p

• KASIAG24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie mialam w ogole i nie mam do tej pory. Zawsze mam wodnisto kremowy sluz przed @ w roznej ilosci ale ma zapach kwasny. Teraz nie mam i nie kialam prawie w ogole sluzu i to co "wygrzebalam" z okolic szyjki nie mialo zapachu i bylo dosc suche. Wiec u mnie sie nie sprawdzilo ze w ciazy jest duzo sluzu
    i u mnie tak jak u Ciebie z tym sluzem bylo :-) podobno to nie regula co kobieta to inaczej, ja np od poczatklui borykam sie ze sluzem jak glut bardziej niz plodny ciagnacy i koor bialawy lub zoltawy

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiec u kazdej inaczej ;D wiec dziewczyny nie patrzcie na objawy ;D

KASIAG24 lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Na tsh tak na the i th4 juz nie to endo musi dac. Ktoras z dziewczyn farmaceutka pisala o tym.

Normany gin. Zmieniły się jakoś przepisy i zwykły ginekolog może wypisać na ft3 i ft4

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez nic nie bolalao, po 6 tyg mialam bole brzucha jak na @ kilka razy i prawy jajnik .

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri ja zauwazylam, ze siedzi sie na forum dla ciezarnych pisza objawy jakie maja jak sie cos dzieje, my sobie wbijamy to do lba a pozniej schizujemy :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Normany gin. Zmieniły się jakoś przepisy i zwykły ginekolog może wypisać na ft3 i ft4
    To moze tak... Zatem Klaudia musisz spytac swojego ;p

• C.C. Nowa

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    potrzebuje podtrzymania na duchu.Za 2 dni powinnam dostać m-aczke. Intuicja mi podpowiada, ze mogę być w ciąży. Poszlismy na calosc z mezem w przeddzień owulacji. 2dni temu przez 3dni klul mnie lewy jajnik, mam podwyzszona temperaturę, piersi obrzmiałe. Jestem hustawka nastroju.. Czy aby intuicja mnie nie zwodzi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:35

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ciri ja zauwazylam, ze siedzi sie na forum dla ciezarnych pisza objawy jakie maja jak sie cos dzieje, my sobie wbijamy to do lba a pozniej schizujemy :P
    Dlatego ja tam rzadko zagladam. Wole tutaj ;p wy mnie uspokoicie ;D

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ