X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Pewnie zaczniesz mniej się bac po I trymestrze. Poza tym ciesz sie tym że już Ci sie udało. Pamiętaj, że niestety nie każda ma tyle szczęscia :(

uwierz mi, ze wcale nie, ciagle czeka sie od wiztyyty do wizyty , detektor dla mnie to wybawienie, jak mam zle mysli slucham co sie dzieje w brzuszku i jest mi lepiej. chyba uspokojenie nadchodzi jak sie czuje juz reguralne kopniaki...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    dziewczyny czy gin moze wypisac skierowanie na ft3ft4 atp i atg?
    Na tsh tak na the i th4 juz nie to endo musi dac. Ktoras z dziewczyn farmaceutka pisala o tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Mi bez problemu wypisała na ths, ft3 i ft4.
    Nie wiem co to jest atp i atg
    A twoj nie byl gin-endo? Bo oni wiem ze moga a taki gin poloznik np nie moze

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    u mnie pojawiło się plamienie jak zawsze przed @ także lipa...:/
    Tule mocno... Ale moze okresu nie bedzie tylko plamienie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    uwierz mi, ze wcale nie, ciagle czeka sie od wiztyyty do wizyty , detektor dla mnie to wybawienie, jak mam zle mysli slucham co sie dzieje w brzuszku i jest mi lepiej. chyba uspokojenie nadchodzi jak sie czuje juz reguralne kopniaki...
    Wlasnie wczoraj z kuzynka gadalam G i powiedziala ze regularne to tez nie regularne bo jej syn byl bardzo leniewy i czasami przez caly dzien sie nie ruszal trzeba bylo go szturchnac zeby kopnal

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jej zaczyna mi sie zly dzien... Zaczynam myslec jakie sa objawy poronienia... Na co zwrocic uwage. Czy brak objawow to dobrze czy zle. Moze to u mnie zwiastuje ze cos zlego sie dzieje... A moze wszystko jest ok... Jakas masakra... Moja glowa dzis nie moze przestac o tym myslec...

ciri kochanie wierz mi, ze chyba kazda kobieta walczy z tymi myslami, ktore potrafia dobijac, lekki bol brzucha moze przyprawiac o zawal... bo sie naczyta... moj lekarz zabroniol mi czytac glupot w internecie! bo co szlam to go o cos pytalam, ze czytalam na internecie :P

rosnijcie sobie zdrowo:*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wlasnie wczoraj z kuzynka gadalam G i powiedziala ze regularne to tez nie regularne bo jej syn byl bardzo leniewy i czasami przez caly dzien sie nie ruszal trzeba bylo go szturchnac zeby kopnal

no wiec znowu jest powod do zmartwien . polecam Ci detektor tetna plodu zobaczysz jak sie uspokoisz w takich wlasnie dniach... dobrze juz sluchac po 12 tygodniu

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o czizas <3 <3 <3
    https://www.facebook.com/SaidMhamadPhotography/photos/a.783848775018924.1073742073.335960369807769/783851421685326/?type=1

ciri22 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie na ta kuzynke detektor nie dzialal maly byl tak ulozony ze zwykle tylko szumy bylo slychac nawet lekarz mial problem ze swoim urzadzeniem zawsze dlugo musial szukac.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri glowa do gory - z dzieciatkiem na pewno wszystko ok i niedlugo zobaczysz go na usg :)

U mnie juz pojawil sie sluz zabarwiony, wiec @ za progiem, choc tempka nie zaczela jeszcze nawet spadac.
    Jeszcze w lipcu bede mierzyc temperature normalnie (choc sensu w moim przypadku to raczej nie ma), a w sierpniu odpuszczam calkowicie, bo przez pierwsze 2 tygodnie cyklu i tak bede w PL. Humor juz troche powrocil, bo i tak nic juz wiecej w tym cyklu zrobic nie moge, wiec trzeba zebrac pozytywne myslenie na nastepny.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Klaudia N. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dziekuje za odpowiedzi co do skierowania:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ciri kochanie wierz mi, ze chyba kazda kobieta walczy z tymi myslami, ktore potrafia dobijac, lekki bol brzucha moze przyprawiac o zawal... bo sie naczyta... moj lekarz zabroniol mi czytac glupot w internecie! bo co szlam to go o cos pytalam, ze czytalam na internecie :P

rosnijcie sobie zdrowo:*
    Wlasnie mnie nic nie boli a ze niby powinno bo sie wszystko rozciaga ;p wiec wiesz tak zle i tak nie dobrze ;p

• KASIAG24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie mialam w ogole i nie mam do tej pory. Zawsze mam wodnisto kremowy sluz przed @ w roznej ilosci ale ma zapach kwasny. Teraz nie mam i nie kialam prawie w ogole sluzu i to co "wygrzebalam" z okolic szyjki nie mialo zapachu i bylo dosc suche. Wiec u mnie sie nie sprawdzilo ze w ciazy jest duzo sluzu
    i u mnie tak jak u Ciebie z tym sluzem bylo :-) podobno to nie regula co kobieta to inaczej, ja np od poczatklui borykam sie ze sluzem jak glut bardziej niz plodny ciagnacy i koor bialawy lub zoltawy

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiec u kazdej inaczej ;D wiec dziewczyny nie patrzcie na objawy ;D

KASIAG24 lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Na tsh tak na the i th4 juz nie to endo musi dac. Ktoras z dziewczyn farmaceutka pisala o tym.

Normany gin. Zmieniły się jakoś przepisy i zwykły ginekolog może wypisać na ft3 i ft4

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez nic nie bolalao, po 6 tyg mialam bole brzucha jak na @ kilka razy i prawy jajnik .

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri ja zauwazylam, ze siedzi sie na forum dla ciezarnych pisza objawy jakie maja jak sie cos dzieje, my sobie wbijamy to do lba a pozniej schizujemy :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Normany gin. Zmieniły się jakoś przepisy i zwykły ginekolog może wypisać na ft3 i ft4
    To moze tak... Zatem Klaudia musisz spytac swojego ;p

• C.C. Nowa

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    potrzebuje podtrzymania na duchu.Za 2 dni powinnam dostać m-aczke. Intuicja mi podpowiada, ze mogę być w ciąży. Poszlismy na calosc z mezem w przeddzień owulacji. 2dni temu przez 3dni klul mnie lewy jajnik, mam podwyzszona temperaturę, piersi obrzmiałe. Jestem hustawka nastroju.. Czy aby intuicja mnie nie zwodzi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:35

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ciri ja zauwazylam, ze siedzi sie na forum dla ciezarnych pisza objawy jakie maja jak sie cos dzieje, my sobie wbijamy to do lba a pozniej schizujemy :P
    Dlatego ja tam rzadko zagladam. Wole tutaj ;p wy mnie uspokoicie ;D

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ