Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Jej moze byc roznie, ale jesli masz cykle 32-33 to ja bym zaznaczyla na 16 dc (zwykle owulacja jest dzien po ostatnim dniu plodnego sluzu czyli plus 14 to wychodzi ze powinien byc krotszy o ten 1-2 dni cykl...
A co do pracy to wczesniej mieszkalam na brodnie i jezdzilam do centum do pracy 45 min 1 lub 2 autobusami i bylam w robocie, teraz mieszkam na ochocie wiec rowerkiem sobie smigalam, a teraz nas przesniesli na URSUS na tyly faktory, to nie jest tak daleko ale dojazd taki ze musze 2-3 razy przesiadac.... masakra jakas a dzis pojechalam tam na rowerze wiec boja sie ze ciazy nie bede teraz w stanie tam dojezdzac... wiec bez sensu... eh...
Tak zaznaczę. Najwyżej poczekam te 2 dni i już.
Strasznie daleko jak to na tyły Factory -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoim zdaniem srednio ale to powinny sie wypowiedziec osoby ktore troche lepiej to ogarniaja, moim zdaniem za wysokie. Powinno byc mniej wiecej po srodku norm...
Tak ja slyszalam ale mowie moze ktoras z dziewczyn sie wypowie ktora troche lepiej to ogarnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Ciri22 a masz aktualne bad stężenia progesteronu?!
Ja jutro z rana pilnie będę szukać endokrynologa. Mam nadzieje, ze szybciutko załatwię gdzieś wizyte...