Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda, to zła beta bo chyba nie jestem w temacie?!
Cachaarel, spora prolaktyna. Bierzesz coś?
Sprzedam wam news. Narobiłam się w niedzielę, żeby nadrobić w pracy. I dziś zdychałam przez to, nie mogłam ruszyć szyją Przychodzę dziś do roboty, a tu afera że pracowałam w wknd i w związku z tym mam wyjść wcześniej i pogadanka, że tak nie można i w ogóle i w ogóle... I wyszłam sobie o 12 z pracy. Jak tu nie kochać tego pracodawcy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak chcesz miec punkt odniesienia to sobie zaznacz ;p
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:A ja sie rozryczalam O_o
Na fb kolejna znajoma w ciazy. W ciagu tygodnia 5 dziewczyn pokazalo usg lub zdjecia brzuszkow.
Nie jest dobrze.
najgorzej. -
nick nieaktualnyMam slabe naczynia od zawsze... Na twarzy i na nogach mam pajeczyne wydoczna na skorze... I podrzewam ze w srodku jest podobna sytuacja a poniewaz wiecej jest krwi przy wysilku nie wytrzymuja... Ale ze to jednorazowy malo ilosciowy wyplyw krwi to nie jest konieczna wizyta u lekarza szczegolnie ze wczoraj byla brazowa. Wiec spoko. Dzis dzwonilam do poloznej kazala sie obserwowac. I czekac na usg.
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Ruda, to zła beta bo chyba nie jestem w temacie?!
Cachaarel, spora prolaktyna. Bierzesz coś?
Sprzedam wam news. Narobiłam się w niedzielę, żeby nadrobić w pracy. I dziś zdychałam przez to, nie mogłam ruszyć szyją Przychodzę dziś do roboty, a tu afera że pracowałam w wknd i w związku z tym mam wyjść wcześniej i pogadanka, że tak nie można i w ogóle i w ogóle... I wyszłam sobie o 12 z pracy. Jak tu nie kochać tego pracodawcy
Biorę bromergon od 2 miesiący. Startowalam z prolaktyna 997.7 -
Morella wrote:A ja sie rozryczalam O_o
Na fb kolejna znajoma w ciazy. W ciagu tygodnia 5 dziewczyn pokazalo usg lub zdjecia brzuszkow.
Nie jest dobrze.
Morella, w koncu się udaciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://ovufriend.pl/cms/File/users/93219/thumb.jpg?time=1436812910343 dziewczyny co o tym sadzicir ? Test wykonany po godz 15 po południu , jutro powtórka innym testem z ranaa bo słyszałam ze pre testy są zawodne