X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Dajcie spokoj. Kościół to temat rzeka, raczej wiecej zlych emocji wywoluje wiec po co robic kwac na watku? Jeszcze nasze ciezarowki dostana zgagi;)
    Zmiana tematu:)

Dokładnie :D

Morelli się humor poprawił przynajmniej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy sie poprawil, to nie wiem. @ mnie dobija. Dzis w peacy maz przywozil mi ubrania na zmiane bo tak mnie zalalo. Pierwszy raz od kilku lat mialam taka awarie. O bolu brzucha nie wspomne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo... Az tak? Zawsze sie tego balam ale mi sie nigsy nie zdarzylo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym. Pamietacie, ze kiedys totalnie na bani, po winie kupilam 30 testow ciazowych? Pamiętajcie. Co Morela zrobila? Pomylila adresy i poszlo w jakues inne województwo;)
    Znak jakis czy co...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się oczyszcza porządnie i dlatego tak jest. Ja mam zawsze bardzo intensywne @, ale biorę środki na rozrzedzenie krwi i wydaje mi się, że to dlatego. Może się czymś wspomagałaś w czerwcu?

Ależ mi się nie chce wstawać jutro o 5 rano :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    O mamo... Az tak? Zawsze sie tego balam ale mi sie nigsy nie zdarzylo...

Az tak. Dobrze, ze w pore sie zorientowalam i nie zostawilam plamy na fotelu. No ale zmiana ubrań byla konieczna.

• Dziulka21 Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po terminie @ . nadziei sobie nie robię :-) ale może akurat jutro zrobię rano z innej firmy

12.08.2013r [*] 8 tydzień
    9.07.2014r [*] 5 tydzień
    13.01.2016r [*] 6 tydzień
    kwiecień 2018 [*]
    "Jeżeli Ci naprawdę zależy , nie ma takich przeszkód , których nie przeskoczysz"
    20131116020117.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Może się oczyszcza porządnie i dlatego tak jest. Ja mam zawsze bardzo intensywne @, ale biorę środki na rozrzedzenie krwi i wydaje mi się, że to dlatego. Może się czymś wspomagałaś w czerwcu?

Nie, niczym. Pierwszy dzien zawsze mam taki zalew, kolejne dni sa juz spokojne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A tak poza tym. Pamietacie, ze kiedys totalnie na bani, po winie kupilam 30 testow ciazowych? Pamiętajcie. Co Morela zrobila? Pomylila adresy i poszlo w jakues inne województwo;)
    Znak jakis czy co...
    Blahahaha padlam blahahaah dobrze ze to nie drogie ;D moze to znak zeby wyluzowac calkiem i samo przyjdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:

Spoko ja tez o tej musze wstac.... I tak codziennie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziulka21 wrote:
    Jestem juz po terminie @ . nadziei sobie nie robię :-) ale może akurat jutro zrobię rano z innej firmy

Zrob, ale pamietaj, ze beta jest najpewniejsza. Sama widzialam krevhy na swoich testach i nic nie bylo na becie. Takze jutro pokazuj zylki i oglaszaj nowine:) trzymam kciuki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Az tak. Dobrze, ze w pore sie zorientowalam i nie zostawilam plamy na fotelu. No ale zmiana ubrań byla konieczna.
    Wspolczuje... Moja mama po operacji pierwsza miesiaczke dostala tak krwawa ze w banku gdzie stala w kolejce myslaly baby ze potonila ciaze... A mowi ze to byl taki chlust ze tylko poczula i nagle juz byla pla.a na ziemi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic. Ide spac bo tez o 5 wstaje. Dobrej nocy babki:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, a moją zmorą jest siedzenie do późna. Uwielbiam wieczorami pracować. Zawsze preferowałam popołudniowe zmiany, ale tutaj w tej pracy jest tylko poranna niestety a ja wyglądam wtedy jak wymięty kapeć z toną makijażu, który ma ukryć zmęczenie :P

Jak pracowałam w domu, to wszystkie projekty tworzyłam wieczorem i tak mi zostało...

Morella, pomyśl jaką minę miała kobieta, która ich NIE zamówiła :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to byla kobieta ;p ja zawsze wolalam poranne zmiany ale teraz mi coraz ciezej rano wstac. Wracam z pracy mam drzemeczke i potemsiedze do pozna i znow ciezko wstac... Taka kicha...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeh :D

Idę spać, do jutra ! :P

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez idę spac.

Trzymajcie prosze kciuki żeby jutro sie okazalo ze tsh jeszcze nie skoczylo i zeby reszta hormonow byla ok! Jak dam rade to Wam jutro napisze zaraZ jak odbiore a jak nie to jak wrócę od endo.

Dobranoc!

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A ja sie rozryczalam O_o
    Na fb kolejna znajoma w ciazy. W ciagu tygodnia 5 dziewczyn pokazalo usg lub zdjecia brzuszkow.
    Nie jest dobrze.
    U mnie na fb na szczescie pojedyncze przypadki, alr ja juz od dawna interesuje sie tematyka poloznictwa, niemowlectwa, wychowania, wiec lubie duzo takich profili, ktore o dzieciach traktuja, a teraz po prostu przesuwam i staram sie nie patrzec.

Morella, przytulam:*

7v8rikgni12rlaff.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem czy to przez clo, czy przez cos innego, ale ostatnie trzy moje @ wygladaja tak, ze zaczynam plamic, gdzies dwa dni pozniej mam 1 dzien mocnego krwawienia, potem znow plamienie i koniec. Wczesniej to minimum 5 dni z czego 4 krwawienia...
    Teraz pierwszy cykl po odstawieniu clo. W polowie tylko usg, zeby sprawdzic czy cos uroslo i jesli tak to zastrzyk na pekniecie, a potem znow czekanie. Ale i tak wiem, ze nic z tego nie bedzie i specjalnie sie nie nastawiam. Teraz mam cel - wyjazd do PL :) Sukienka na slub brata kupiona.

ciri22 lubi tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja mama ma urlop i pyta czy za tydzien moze ze mna isc podejrzec swoje wnucze;p

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ