Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem juz po terminie @ . nadziei sobie nie robię ale może akurat jutro zrobię rano z innej firmy
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Może się oczyszcza porządnie i dlatego tak jest. Ja mam zawsze bardzo intensywne @, ale biorę środki na rozrzedzenie krwi i wydaje mi się, że to dlatego. Może się czymś wspomagałaś w czerwcu?
Ależ mi się nie chce wstawać jutro o 5 rano -
nick nieaktualnyMorella wrote:A tak poza tym. Pamietacie, ze kiedys totalnie na bani, po winie kupilam 30 testow ciazowych? Pamiętajcie. Co Morela zrobila? Pomylila adresy i poszlo w jakues inne województwo;)
Znak jakis czy co... -
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Może się oczyszcza porządnie i dlatego tak jest. Ja mam zawsze bardzo intensywne @, ale biorę środki na rozrzedzenie krwi i wydaje mi się, że to dlatego. Może się czymś wspomagałaś w czerwcu?
Ależ mi się nie chce wstawać jutro o 5 ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:49
-
nick nieaktualnyDziulka21 wrote:Jestem juz po terminie @ . nadziei sobie nie robię ale może akurat jutro zrobię rano z innej firmy
Zrob, ale pamietaj, ze beta jest najpewniejsza. Sama widzialam krevhy na swoich testach i nic nie bylo na becie. Takze jutro pokazuj zylki i oglaszaj nowine:) trzymam kciuki:) -
nick nieaktualnyMorella wrote:Az tak. Dobrze, ze w pore sie zorientowalam i nie zostawilam plamy na fotelu. No ale zmiana ubrań byla konieczna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też, a moją zmorą jest siedzenie do późna. Uwielbiam wieczorami pracować. Zawsze preferowałam popołudniowe zmiany, ale tutaj w tej pracy jest tylko poranna niestety a ja wyglądam wtedy jak wymięty kapeć z toną makijażu, który ma ukryć zmęczenie
Jak pracowałam w domu, to wszystkie projekty tworzyłam wieczorem i tak mi zostało...
Morella, pomyśl jaką minę miała kobieta, która ich NIE zamówiła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez idę spac.
Trzymajcie prosze kciuki żeby jutro sie okazalo ze tsh jeszcze nie skoczylo i zeby reszta hormonow byla ok! Jak dam rade to Wam jutro napisze zaraZ jak odbiore a jak nie to jak wrócę od endo.
Dobranoc!Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
Morella wrote:A ja sie rozryczalam O_o
Na fb kolejna znajoma w ciazy. W ciagu tygodnia 5 dziewczyn pokazalo usg lub zdjecia brzuszkow.
Nie jest dobrze.
Morella, przytulam:* -
A ja nie wiem czy to przez clo, czy przez cos innego, ale ostatnie trzy moje @ wygladaja tak, ze zaczynam plamic, gdzies dwa dni pozniej mam 1 dzien mocnego krwawienia, potem znow plamienie i koniec. Wczesniej to minimum 5 dni z czego 4 krwawienia...
Teraz pierwszy cykl po odstawieniu clo. W polowie tylko usg, zeby sprawdzic czy cos uroslo i jesli tak to zastrzyk na pekniecie, a potem znow czekanie. Ale i tak wiem, ze nic z tego nie bedzie i specjalnie sie nie nastawiam. Teraz mam cel - wyjazd do PL Sukienka na slub brata kupiona.ciri22 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny