X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Dajcie spokoj. Kościół to temat rzeka, raczej wiecej zlych emocji wywoluje wiec po co robic kwac na watku? Jeszcze nasze ciezarowki dostana zgagi;)
    Zmiana tematu:)

Dokładnie :D

Morelli się humor poprawił przynajmniej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy sie poprawil, to nie wiem. @ mnie dobija. Dzis w peacy maz przywozil mi ubrania na zmiane bo tak mnie zalalo. Pierwszy raz od kilku lat mialam taka awarie. O bolu brzucha nie wspomne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo... Az tak? Zawsze sie tego balam ale mi sie nigsy nie zdarzylo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym. Pamietacie, ze kiedys totalnie na bani, po winie kupilam 30 testow ciazowych? Pamiętajcie. Co Morela zrobila? Pomylila adresy i poszlo w jakues inne województwo;)
    Znak jakis czy co...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się oczyszcza porządnie i dlatego tak jest. Ja mam zawsze bardzo intensywne @, ale biorę środki na rozrzedzenie krwi i wydaje mi się, że to dlatego. Może się czymś wspomagałaś w czerwcu?

Ależ mi się nie chce wstawać jutro o 5 rano :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    O mamo... Az tak? Zawsze sie tego balam ale mi sie nigsy nie zdarzylo...

Az tak. Dobrze, ze w pore sie zorientowalam i nie zostawilam plamy na fotelu. No ale zmiana ubrań byla konieczna.

• Dziulka21 Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po terminie @ . nadziei sobie nie robię :-) ale może akurat jutro zrobię rano z innej firmy

12.08.2013r [*] 8 tydzień
    9.07.2014r [*] 5 tydzień
    13.01.2016r [*] 6 tydzień
    kwiecień 2018 [*]
    "Jeżeli Ci naprawdę zależy , nie ma takich przeszkód , których nie przeskoczysz"
    20131116020117.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Może się oczyszcza porządnie i dlatego tak jest. Ja mam zawsze bardzo intensywne @, ale biorę środki na rozrzedzenie krwi i wydaje mi się, że to dlatego. Może się czymś wspomagałaś w czerwcu?

Nie, niczym. Pierwszy dzien zawsze mam taki zalew, kolejne dni sa juz spokojne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A tak poza tym. Pamietacie, ze kiedys totalnie na bani, po winie kupilam 30 testow ciazowych? Pamiętajcie. Co Morela zrobila? Pomylila adresy i poszlo w jakues inne województwo;)
    Znak jakis czy co...
    Blahahaha padlam blahahaah dobrze ze to nie drogie ;D moze to znak zeby wyluzowac calkiem i samo przyjdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:

Spoko ja tez o tej musze wstac.... I tak codziennie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziulka21 wrote:
    Jestem juz po terminie @ . nadziei sobie nie robię :-) ale może akurat jutro zrobię rano z innej firmy

Zrob, ale pamietaj, ze beta jest najpewniejsza. Sama widzialam krevhy na swoich testach i nic nie bylo na becie. Takze jutro pokazuj zylki i oglaszaj nowine:) trzymam kciuki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Az tak. Dobrze, ze w pore sie zorientowalam i nie zostawilam plamy na fotelu. No ale zmiana ubrań byla konieczna.
    Wspolczuje... Moja mama po operacji pierwsza miesiaczke dostala tak krwawa ze w banku gdzie stala w kolejce myslaly baby ze potonila ciaze... A mowi ze to byl taki chlust ze tylko poczula i nagle juz byla pla.a na ziemi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic. Ide spac bo tez o 5 wstaje. Dobrej nocy babki:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, a moją zmorą jest siedzenie do późna. Uwielbiam wieczorami pracować. Zawsze preferowałam popołudniowe zmiany, ale tutaj w tej pracy jest tylko poranna niestety a ja wyglądam wtedy jak wymięty kapeć z toną makijażu, który ma ukryć zmęczenie :P

Jak pracowałam w domu, to wszystkie projekty tworzyłam wieczorem i tak mi zostało...

Morella, pomyśl jaką minę miała kobieta, która ich NIE zamówiła :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to byla kobieta ;p ja zawsze wolalam poranne zmiany ale teraz mi coraz ciezej rano wstac. Wracam z pracy mam drzemeczke i potemsiedze do pozna i znow ciezko wstac... Taka kicha...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeh :D

Idę spać, do jutra ! :P

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez idę spac.

Trzymajcie prosze kciuki żeby jutro sie okazalo ze tsh jeszcze nie skoczylo i zeby reszta hormonow byla ok! Jak dam rade to Wam jutro napisze zaraZ jak odbiore a jak nie to jak wrócę od endo.

Dobranoc!

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A ja sie rozryczalam O_o
    Na fb kolejna znajoma w ciazy. W ciagu tygodnia 5 dziewczyn pokazalo usg lub zdjecia brzuszkow.
    Nie jest dobrze.
    U mnie na fb na szczescie pojedyncze przypadki, alr ja juz od dawna interesuje sie tematyka poloznictwa, niemowlectwa, wychowania, wiec lubie duzo takich profili, ktore o dzieciach traktuja, a teraz po prostu przesuwam i staram sie nie patrzec.

Morella, przytulam:*

7v8rikgni12rlaff.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem czy to przez clo, czy przez cos innego, ale ostatnie trzy moje @ wygladaja tak, ze zaczynam plamic, gdzies dwa dni pozniej mam 1 dzien mocnego krwawienia, potem znow plamienie i koniec. Wczesniej to minimum 5 dni z czego 4 krwawienia...
    Teraz pierwszy cykl po odstawieniu clo. W polowie tylko usg, zeby sprawdzic czy cos uroslo i jesli tak to zastrzyk na pekniecie, a potem znow czekanie. Ale i tak wiem, ze nic z tego nie bedzie i specjalnie sie nie nastawiam. Teraz mam cel - wyjazd do PL :) Sukienka na slub brata kupiona.

ciri22 lubi tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja mama ma urlop i pyta czy za tydzien moze ze mna isc podejrzec swoje wnucze;p

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ