Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój mąż natomiast nawet nie chce słyszeć o tym, że mogłoby go nie być przy porodzie i jak kiedyś w żartach rzuciłam, że nie wejdzie na salę porodową, to się zezłościł i spytał, dlaczego chce mu odebrać możliwość uczestniczenia w narodzinach naszego dziecka i przeżycia wspólnie tej chwili Ja chyba również będę się czuła bezpieczniej w jego obecności, bo jest dla mnie najbliższą osobą (bliższą niż mama) i wiem, że zaopiekuje się mną i maleństwem oraz będzie nad nim czuwał jak będę zmasakrowana po porodzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Alicja na pewno kiedys bedziesz matka jak nir naturalnie to sposobem ale ja i tak wieze ze wwsze wyniki nie sa zle i zajdziesz jak najmniej bedziesz sie tego spodziewac
Dzięki Ciri :*
Aktualnie się wkurzam, bo @ nie chce się rozkręcić... Tylko śluz koloru kawy z mlekiem, w małej ilości i tylko przy szyjce, która notabene w ciągu kilku godzin rozlała się i nie da się jej odróżnić od pochwy! Tego jeszcze nie było.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Rozkreci sie ale nie gmeraj tam bo moze sie wstydzi i sie chowa przed toba ;p
Dobra to czekam Dziwię się tylko, bo zawsze w dniu, kiedy mnie zalewało miałam mega skurcze brzucha i generalnie ból, że bez nospy się nie dało.
Chyba, że wredota czeka do jutra.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kobity!!!
Dopiero wróciłam do domu. I masakrycznie swędzą mnie cycki. Tym o to akcentem was przywitam Strasznie byłam dziś podminowana rano - fryzjer 2 tygodnie temu spaprał mi włosy i sterczały na wszystkie strony, więc musiałam traktować je żelem i lakierem - w tym dostałam uczulenia.
Strasznie jestem wkurzona dziś i sama nie wiem czemu.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ustalmy że to PMS
Jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy. Choć nie powiem, bo jak byłam w I ciąży to pamiętam jak dziś, że 18 dc współżyłam z mężem a 22 dc makabrycznie piekły mnie cycki i to bylo bardzo szybko. No ale to było, minęło Teraz to niemożliwe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPraktycznie nie, bo mam za duże obciążenia. Ale szczerze to miałam się nie nakręcać, a to właśnie robię. Faktycznie jak żywo mnie bolą i są inne, raz swędzą a raz niby pieką i cały czas się po nich drapałam dziś w pracy Bardzo bym chciała uniknąć HSG, ale to się raczej nie uda. Zwłaszcza jak dziś wywaliłam 110 zł na fryzjera i znów muszę zbierać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wczesny pms-objaw ciazy ;p
Nie chcę nikomu dowalać, ale ja mam wczesny PMS od 1dpo w tym cyklu, w dodatku cycki i sutki mnie tylko swędzą, ale w ogóle nie bolą. Pierwsze takie objawy ever a ciąży nie ma. Także tego...
Niunqua, też jestem ciekawa na czym dokładnie polega HSG. Być może też mnie to czeka
-
nick nieaktualny