Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHSG to inaczej drożność jajowodów. Kiedyś wpuszczali kontrast, ale teraz jest nowa metoda. Nazywa się SONO HSG i wpuszczają sól fizjologiczną pod kontrolą USG, żeby przeczyścić jajniki. Ponieważ ja jestem uczulona na kontrast, to bardzo się cieszę z tego powodu. Ponoć od tego się zaczyna, żeby sprawdzić czy jajowody są drożne skoro nie można zajść i to jest też wstęp do inseminacji.
Ja jestem po dwóch operacjach brzusznych, a jedną z blizn mam pod brzuchem więc u mnie jest prawdopodobieństwo, że coś tam blokuje.
Alicjaa, dlatego ja się na nic nie nastawiam, ale mnie to bawi bo ja nie mam piersi ( rozm. A) stąd bardzo intensywnie odczuwam wszelkie anomalie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Aaaaa i ze wpuszczaja sol a potem usg brzuszne? I ze lepiej widac? a na takim normalnym nic nie widac bez tej soli?
Od razu masz zalożony wziernik i lekarz wpuszczając ci sól patrzy jak ona przepływa na monitorze
Do takiej ciąży to by seks analny trza było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aż sprawdziłam ile u mojej gin kosztuje - 300 zł ale nie wiem czy jeszcze dodatkowo się coś płaci
a za inseminacje 600, a kolejne próbu 400Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:29