Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny!!
niestety nie bedzie mi dane dostac bobaska na pierwszej stronie bo starania odlozone do wrzesnia wg zalecen pani doktor.
dostalam eutyrocx 25 i we wrzesniu mam zrobic tsh i sie zglosic a do tej pory zalecila sie nie starac ze wzgledu na mozlwosc poronienia lub tez wad plodu jakie moze spowodowac tsh. troche mi smutno ze te 2 miesiace beda zmarnowane no ale jakos to przezyje;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Hej! Piszecie o hsg...mnie to czeka we wrzesniu. Kase juz odlozylam, czekam na czas, gdy w pracy bedzie spokojniej i bede mogla wziac trzy dni wolnego by wydobrzec itp.
Dlaczego płacisz za ten zabieg? Mi ginekolog dał skierowanie, zaraz jak się zgłosiłam i powiedziałam że jakoś nie mogę zajść w ciążę, zabieg miałam w szpitalu za darmo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez uciekam spać. Czekam jeszcze tylko na mojego Misia, az skonczy sie prysznicowac. Dzis chce by mnie ululal. Mialam kosmiczna migrenę i jestem bardzo maly, nieszczesliwy misiopysio i potrzebuje niedzwiedziowego ramienia do utulenia;)
Domcia23, M@linka lubią tę wiadomość
-
Morella wrote:Nie chodze do lekarzy na kase chorych. Wszelkie badania, ktorw wymagaja ingerencji wewnatrz mnie, wole wykonywac prywatnie. Jako ze naprawde duzo zycia spedzilam w szpitalach, odczuwam duza roznice w obsludze i jakosci wykonywanych zabiegów.
Ja chodzę tylko do prywatnych i tam dostałam skierowanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trochę przeraziło mnie ile jeszcze badań przede mną. Już zaczynam odkładać.
Mkl a długo czekałaś na badanie z NFZ? Bo słyszałam, że przeogromne kolejki są...
A HSG jest bolesne? Bo tez różne mity krążą na ten temat.
U mnie cisza na froncie. Pojawił się znowu kremowy śluz i już nic z tego nie rozumiem... Chyba potop będzie w nocy, jak przepowiedziała Ciri
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przechodzilam HSG i ciesze sie, ze zrobilam to w prywatnej klinice, bo tam mozna przynajmniej dostac znieczulenie. Troche to kosztowalo (w Warszawie w Novum chyba bylo 850 zl).
Co do bolu to jest to kwestia wytrzymalosci na niego. Ja wiem, ze bez znieczulenia bym nie dala rady, a to dlatego, ze na samym poczatku dali mi go za malo i jak zaczeli mi kontrast wpuszczac to az krzyknelam... Wtedy dopuscili szybko znieczulenie i juz nic nie czulam.[/url]