X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny!!

niestety nie bedzie mi dane dostac bobaska na pierwszej stronie bo starania odlozone do wrzesnia wg zalecen pani doktor.

dostalam eutyrocx 25 i we wrzesniu mam zrobic tsh i sie zglosic a do tej pory zalecila sie nie starac ze wzgledu na mozlwosc poronienia lub tez wad plodu jakie moze spowodowac tsh. troche mi smutno ze te 2 miesiace beda zmarnowane no ale jakos to przezyje;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostaniesz dostaniesz, bo warek sie nie zamknie, rozporzadzeniem CIRI minimum do konca roku bedzie trwal a przynajmniej do momentu az wszystkie bobasow nie beda mialy :P

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ale nie smutaj :) zbijesz co masz zbic i wtedy z Twoja iloscia serduszek to pierwszy misiac i pyk bedzie dzicius :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O pani, to naprawde dlugoterminowy wątek bedzie. I bede w nim gadac sama zecsoba chyba bo tylko ja zostane

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana a ja zniklam? nie wiec jaka sama ze soba? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziesz zajeta bieganiem za dzieciakiem;)

• mkl Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Hej! Piszecie o hsg...mnie to czeka we wrzesniu. Kase juz odlozylam, czekam na czas, gdy w pracy bedzie spokojniej i bede mogla wziac trzy dni wolnego by wydobrzec itp.

Dlaczego płacisz za ten zabieg? Mi ginekolog dał skierowanie, zaraz jak się zgłosiłam i powiedziałam że jakoś nie mogę zajść w ciążę, zabieg miałam w szpitalu za darmo

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zanim on badz ona zacznie biegac to Ty tez bedziesz w ciazy albo juz urodzisz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chodze do lekarzy na kase chorych. Wszelkie badania, ktorw wymagaja ingerencji wewnatrz mnie, wole wykonywac prywatnie. Jako ze naprawde duzo zycia spedzilam w szpitalach, odczuwam duza roznice w obsludze i jakosci wykonywanych zabiegów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja sie zegnam bo usypiam a o 5 znow trzeba wstac ;/ kicha

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez uciekam spać. Czekam jeszcze tylko na mojego Misia, az skonczy sie prysznicowac. Dzis chce by mnie ululal. Mialam kosmiczna migrenę i jestem bardzo maly, nieszczesliwy misiopysio i potrzebuje niedzwiedziowego ramienia do utulenia;)

Domcia23, M@linka lubią tę wiadomość

• mkl Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Nie chodze do lekarzy na kase chorych. Wszelkie badania, ktorw wymagaja ingerencji wewnatrz mnie, wole wykonywac prywatnie. Jako ze naprawde duzo zycia spedzilam w szpitalach, odczuwam duza roznice w obsludze i jakosci wykonywanych zabiegów.

Ja chodzę tylko do prywatnych i tam dostałam skierowanie

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojego gina zrobie to badanie. Jednak jej najbardziej ufam, a jednak zaufanie duzo znaczy, szczegolnie gdy ktos ma mi grzebac w odwloku;)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak tak dlugo to jest szansa ze sie zalapie, i nakazuje morelli tez zacac myslec w ten sposob:)

dobranoc;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do prywatnej kliniki. Muszę mieć tam udokumentowane HSG i 3 inseminacje, żeby mieć kwalifikację do in vitro rządowego. I dzięki karcie Lux Med mam zniżkę, na szczęście.

Odezwę się jutro bo mi się oczy zamykają :(

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę przeraziło mnie ile jeszcze badań przede mną. Już zaczynam odkładać.
    Mkl a długo czekałaś na badanie z NFZ? Bo słyszałam, że przeogromne kolejki są...
    A HSG jest bolesne? Bo tez różne mity krążą na ten temat.

U mnie cisza na froncie. Pojawił się znowu kremowy śluz i już nic z tego nie rozumiem... Chyba potop będzie w nocy, jak przepowiedziała Ciri

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry:) zaczynam zyc jak czlowiek. Nic nie boli, migrena odeszla.
    Zapiszecsie jednak do endo bo skoro Klaudia musi wstrzymac sie do wrzesnia, to ja tez pewnie bede musiala. Nie ma co czekac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, testujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Morelka mam nadzieje ze uda sie w miare szybko do ttego lekarza zapisac ;*

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przechodzilam HSG i ciesze sie, ze zrobilam to w prywatnej klinice, bo tam mozna przynajmniej dostac znieczulenie. Troche to kosztowalo (w Warszawie w Novum chyba bylo 850 zl).
    Co do bolu to jest to kwestia wytrzymalosci na niego. Ja wiem, ze bez znieczulenia bym nie dala rady, a to dlatego, ze na samym poczatku dali mi go za malo i jak zaczeli mi kontrast wpuszczac to az krzyknelam... Wtedy dopuscili szybko znieczulenie i juz nic nie czulam.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ