Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
teraz powinno być dobrze
najśmieszniejsze jest to, że w punkcie pobrań pracuje mama mojego "chłopaka z czasów policealnych" cóż za zdziwienie było jej jak poprosiłam betę
Ale i radość - fajną bym miała teściową
he he
choć teraz też narzekać nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 09:10
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj ja mialam popieprzone sny cala noc... snilo mi sie ze ojciec mnie pobil kijkiem w glowe i sie obudzilam z bolem jakby mni ktos uderzyl a potem mi sie snilo ze bylam oddac krew i mowie ze jestem w ciazy a baby w centrym krwiodawstwa powiedzialy ze to nie wazne bo ja mam krew 0Rh- a im strasznie potrzebna taka krew.
-
ciri22 wrote:Oj ja mialam popieprzone sny cala noc... snilo mi sie ze ojciec mnie pobil kijkiem w glowe i sie obudzilam z bolem jakby mni ktos uderzyl a potem mi sie snilo ze bylam oddac krew i mowie ze jestem w ciazy a baby w centrym krwiodawstwa powiedzialy ze to nie wazne bo ja mam krew 0Rh- a im strasznie potrzebna taka krew.
Ja też mam strasznie głupie sny ostatnio
Masakra
Człowiek się budzi i jest przerażony
Kochana teraz czas na zdjęcie Twojego maleństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 09:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kofeinka, gratulacje!!!
Wchodzę (podczytuję na bieżąco) bo wiem, że w środę miałas testować
No to czekam niecierpliwie na wyniki
P.S ja się pochwalę, wczoraj mieliśmy prenatalne , maluch ma 60,6mm, wszystko idealnie, a dr powiedział że na 95% chłopak , ale tu sie nie rozpędzamy, poczekamy jeszcze na potwierdzenie info za miesiąc:D.
Ciri, durne sny to norma, ja już ze swoich mogłabym napisać serie kryminałów haha i nie tylko .kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:ciri dobrze będzie, miej wyjebane a będzie Ci dane
Iriss pięknie cieszę sie, że u Ciebie wszystko ok
i cieszę sie, że dołączyłam wreszcie do Waszego grona
Ja jestem ciekawa jaki termin mi poda gin. bo owu mogla byc kilka dni wczesniej. Ja mam wedlug OF 5 marca ale mysle ze raczej sie urodzi w lutym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja teraz tez nie chce, tak mysllam zeby w drugim trymestrze wlasnie zrobic jak juz bedzie plec widac i taki tam, w sumie to szkoda mi kasy.. Ale z drugiej strony moja ciotka zrobila raz jak juz maluszek mial piekne rysy twarzy to caly tatus sie okazal i po urodzniu DOKLADNIE tak samo wygladal