Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa razie nie mam. Lekarza mam na 10 sierpnia i wtedy pewnie da skierowanie na kolejne, ale to ja juz czekam na to fundowane przez ciocie to miedzy 13-14 tygodniem mnie zapisze bo jej doktor tak jej zlecal a jest mega z niego zadowolona wiec mnie ma zapisac na ten sam termin mniej wiecej, to mowi ze dostane naprawde ladne zdjecia noo i kilka wraz z opisem
-
no bo juz nawet 10 sierpnia jakbys usg miala to fajnie widac ja na nfzta w 9t3d bodajze widzialam takiego malego misia na usg i zdjecie tez mam;p
ja nie robilam tych prenatalnych miedzy 11 a 13 tc stwierdzilam, ze co wizyte zwykle usg wystarczy a pozniej p[olowkowe prywatnie, ale jakby mi ktos zasponsorowal tez bym szla
-
nick nieaktualnyNoo ja pewnie dostane skierowanie od swojego na polowkowe, ale jak mam dostac w prezencie prenatalne a ona ma hopla na punkcie tych badan to czemu mam nie skorzystac szczegolnie ze tam ladnie ma byc widac, moj G wejdzie ze mna i podobno facet zajebiscie wszystko pokazuje i tlumaczy
Wiec czemu nie
-
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:Dziś do niego zadzwonie, powiem co i jak i się dowiem.
A w piątek znów na bete ide
ja jak zadzwonilam po pozytywnym tescie to mowil za 2 tyg zeby przyjsc a w koncu za te 2 tyug nic widac i tak nie bylo;p ale dlatego, ze mi sie owu przesunela. u Ciewbie za 2 tyg moze byc juz serdusio widac
-
KASIAG24 wrote:ja jak zadzwonilam po pozytywnym tescie to mowil za 2 tyg zeby przyjsc a w koncu za te 2 tyug nic widac i tak nie bylo;p ale dlatego, ze mi sie owu przesunela. u Ciewbie za 2 tyg moze byc juz serdusio widac

Byłoby cudownie
jak już uda mi się do niego dodzwonić, to będę znała datę wizyty
Jak na razie cieszę się przeokrutnie
KASIAG24 lubi tę wiadomość

PIEKNIE!!!!