Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa razie nie mam. Lekarza mam na 10 sierpnia i wtedy pewnie da skierowanie na kolejne, ale to ja juz czekam na to fundowane przez ciocie to miedzy 13-14 tygodniem mnie zapisze bo jej doktor tak jej zlecal a jest mega z niego zadowolona wiec mnie ma zapisac na ten sam termin mniej wiecej, to mowi ze dostane naprawde ladne zdjecia noo i kilka wraz z opisem
-
no bo juz nawet 10 sierpnia jakbys usg miala to fajnie widac ja na nfzta w 9t3d bodajze widzialam takiego malego misia na usg i zdjecie tez mam;p
ja nie robilam tych prenatalnych miedzy 11 a 13 tc stwierdzilam, ze co wizyte zwykle usg wystarczy a pozniej p[olowkowe prywatnie, ale jakby mi ktos zasponsorowal tez bym szla -
nick nieaktualnyNoo ja pewnie dostane skierowanie od swojego na polowkowe, ale jak mam dostac w prezencie prenatalne a ona ma hopla na punkcie tych badan to czemu mam nie skorzystac szczegolnie ze tam ladnie ma byc widac, moj G wejdzie ze mna i podobno facet zajebiscie wszystko pokazuje i tlumaczy Wiec czemu nie
-
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:Dziś do niego zadzwonie, powiem co i jak i się dowiem.
A w piątek znów na bete ide
ja jak zadzwonilam po pozytywnym tescie to mowil za 2 tyg zeby przyjsc a w koncu za te 2 tyug nic widac i tak nie bylo;p ale dlatego, ze mi sie owu przesunela. u Ciewbie za 2 tyg moze byc juz serdusio widac -
KASIAG24 wrote:ja jak zadzwonilam po pozytywnym tescie to mowil za 2 tyg zeby przyjsc a w koncu za te 2 tyug nic widac i tak nie bylo;p ale dlatego, ze mi sie owu przesunela. u Ciewbie za 2 tyg moze byc juz serdusio widac
Byłoby cudownie
jak już uda mi się do niego dodzwonić, to będę znała datę wizyty
Jak na razie cieszę się przeokrutnieKASIAG24 lubi tę wiadomość