Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri trzymam kciuki za wizyte :* czekam na wiesci jak sie ma fasolek
co do zdjec na fb, ja Wam powiemn, ze dodalam swoje selfie w windzie dzisiaj na ktorym widac brzuszek , pierwsze moje zdjecie "w lusterku" oid tamtego roku i juz mnie mama srytykowala, ze ciotka dzwonila do niej i ze po co dodaje takie zdjecie ze nie wszyscy msuza wiedziec, moj etz mnie pewnie zbeszta, bo nie ejst zwolennikiem takich zdjec, ale zawsze moge je usunac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 14:51
-
ciri22 wrote:mnie tam nie rusza czy przez pochwe czy nie jemu to tez roznicy nie robi, choc on to ten z odkrywcow co chetnie by popatrzyl jak to sie robi
A ja na pewno dzis bede miala przez pochwe bo mam tak na skierowaniu pewnie kolejne bedzie przez brzuch choc to pewnie zalezy od tego jaki sprzet maja.
Mój mąż jest przy każdym usg, dopochwowym też. W życiu by mi nie przyszło do głowy,że to może być jakiś problem- usg i tyle, jakie to ma znaczenie;) -
a ja nie bralam mojego na poczatkowe wizyty usg przez brzuch mialam dopiero 11/12 tydzien a poszedl ze mna w 15 na soattniej wizycie moj elkarz po urlopie byl chyba jeszcze myslami na majorce bo kazal mi sie polozyc i widze ze zykuje dopochwowe no to sobie mysle pewnie cos chce sprawdzic dokladnie wysmaropwal to wyciagnal; gumke i nagle sie obudzil z tekstem "boze pzreciez to nie to " hehe
ja osobiscie jakos malo komfortowo bym sie czula jakbym miala dopochowwe i moj byl ze mna, nie wiem czemu ale tak mam;p -
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ciri trzymam kciuki za wizyte :* czekam na wiesci jak sie ma fasolek
co do zdjec na fb, ja Wam powiemn, ze dodalam swoje selfie w windzie dzisiaj na ktorym widac brzuszek , pierwsze moje zdjecie "w lusterku" oid tamtego roku i juz mnie mama srytykowala, ze ciotka dzwonila do niej i ze po co dodaje takie zdjecie ze nie wszyscy msuza wiedziec, moj etz mnie pewnie zbeszta, bo nie ejst zwolennikiem takich zdjec, ale zawsze moge je usunac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad488c2a3bd6.jpg -
nick nieaktualny
-
Iriss wrote:Moja ciąża tak na prawdę wyprzedza suwaczek, ale już go niezmieniałam. Od samego początku mam termin na 29-30.01.2016, a wg OM 06.02.2016, ale ja mam świadomość, że szybko miałam owulację bo w 11dc (taki wyjątkowy cykl:))
Dlatego też lekarz wyznaczył mi ta datę, a maluch miał już 60,6mm więc akurat na prenatalne no i jak wyżej pisałam, to tak na prawdę 12t4d, ale nie kombinuję z suwakiem
Co do płci, to też czekam na potwierdzenie, ale ja od początku mam przeczucie na chłopaka, zobaczymy .
Moja też starsza o tydzień Mam dokłądnie tę samą sytuację- owulacja przyszła niespodziewanie szybko, tydzień wcześniej niż zazwyczaj, za sprawą Inofemu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:37
-
Fiona88 wrote:A ja nie wiem jak bedzie, bo chyba nie chce, zeby moj Maz ogladal jak inny facet cos mi tam wsadza Chyba, ze to bedzie kobieta, to moze.
No ja mam lekarkę akurat, ale i z facetem nie miałąbym problemu. To lekarz, a to głowica usg a nie wibrator;) Jak dla mnie nadal- zero problemu;) -
ciri22 wrote:Piekny brzuszek zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam bardziej taka stateczna mame z tych cichych myszek ;p po naszych rozmowach tak wnioskowalam. Piekna z Ciebie kobieta
heh jestem stateczna wtedy kiedy musze, ogolnie to srednio spokojna ze mnie osoba, roztrzepana gadula -
nick nieaktualny
-
no moj ze mna pojdzie teraz tez dopiero na polowkowe w sierpniu to wypadnie jakis 25 tc , mam znajoma, ktopra na kazda wizuyte idzie z facetem, ale to pewnie zalezy od chlopa, mojemu wystarczaja zdjecia z usg i raz na jakis czas sam by chcial isc zobaczyc
-
nick nieaktualny