X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    No właśnie ja uwielbiam jajka, nabiał i to mnie gubi:( Ja mam dobrą dietę tak ogólnie, ale własnie ten nabiał nie jest dobry przy tego typu problemach. Więc czeka mnie teraz wyrzeczenie w postaci ograniczenia nabiału, no i cytrusy, żurawina... a jak nie pomoże to antybiotyki pewnie.
    Ojej a ja jem sporo nabialu ale wczesniej jadlam na ostro i szczawianow wiecej a jak odstawilam ostre i wlasnie te szczawiany to przeszlo. Wiec nabialu nie ograniczam noo chyba ze sie problemy zaczna. Do tej pory mialam jeden napad kolki nerkowej a tak to raz bylam na zwolnieniu bez kolki ze wzgledu na kamyki. Czasem czuje je to przez kilka dni przelewam woda wygrzeam i wysiusiuje to co tam zalega.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Ciri jaki masz sluz?
    Nie posiadam sluzu a przynajmniej nie taki ktory by wyplywal ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę nie pamiętam jak mialam w poprzednich ciazach, ale od dwóch dni przy wyproznianiu i siusiu,leci ze mnie śluz jak kisiel, i mam napadowe pieczenie i bol piersi i sutków

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolnie nie mam takich objawow ciazy jak dziewczyny opisuja wiec moze nie jestem najlepszym przykladem ciazowych objawow

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja. Wspominałaś o tym.zapomnialam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam wszystkie mozliwe objawy i byla dupa:D
    Jak przestalam swirowac, wiekszosc objawow odeszla.
    Biedronka, witaj:) opowiedz cos o sobie;) wiesz, zebysmy mialy jakues minimum w naszej dokumentacji:D

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szczerze powiem ze chciałabym tak za 3,4 miesiące zajść nie teraz

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Iui jest na nfz,czemu masz placic za nią?

Kamka, ja już się staram 12 lat. Znam naszą służbę zdrowia bardzo dobrze i rzygać mi się chce na samą myśl, że mam latać od lekarza do lekarza, po tysiące zaświadczeń, pobyty w szpitalu etc etc. To nie dla mnie w tej chwili. Jestem pacjentką Invicty - tam wszystko jest płatne, ale mam komfort i spokój. Mam swojego lekarza, który mnie dobrze zna i jest kompetentny. Dzięki niemu zachodziłam w ciążę.

Tylko nie myśl o mnie, że ja jakaś wymagająca czy coś, bo absolutnie nie. Ja już jestem zmęczona tym wszystkim po prostu. Tyle razy byłam w szpitalach, tyle razy dostawałam leki, i nie zliczę ile razy kazdy lekarz mówil coś przeciwnego od poprzedniego...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, ja zapomne o wizycie u endo:/
    Dzis mialam isc do dentysty i na smiwrc zapomnialam, pomimo przypominajki w telefonie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa, kurcze. 12 lat...tule Cie bardzo mocno i cholernie podziwiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Rany, ja zapomne o wizycie u endo:/
    Dzis mialam isc do dentysty i na smiwrc zapomnialam, pomimo przypominajki w telefonie
    Dawaj swoj numer! Przypomnne Ci :D

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronkaa wrote:
    a co do tego co napisała Ciri to prawda, mamusie będą dostawać tysiąc złoty od stycznia 2015 na maluszka przez rok, wszystkie te którym macierzyński nie przysługuje, to bardzo fajna opcja :-)

czyli ja :) już się cieszę ;)

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa, ja juz nie pamietam na ktora mam te wizyte:D
    Mąż zalamany. Stwierdzil, ze zeswiruje przy mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    czyli ja :) już się cieszę ;)
    tak ale te prace nad ustawa jeszcze nie zostaly ukonczone,zmienia sie rzad wiec moze byc bardzo roznie, ale w sumie pis zaczyna rozdawac pieniadzze na lewo i prawo wiec jest szansa ze to przejdzie...

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może nie można nazwać "staraniem" pełnych 12 lat, bo pełne starania to może były z 5 lat a potem po prostu szliśmy na "żywioł". No ale to już 12 lat bez zabezpieczenia ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Kurwa, ja juz nie pamietam na ktora mam te wizyte:D
    Mąż zalamany. Stwierdzil, ze zeswiruje przy mnie.
    Moj ze mna tez :P Spoko nie przejmuj sie :) ale niech on lepiej pamieta takie rzeczy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Może nie można nazwać "staraniem" pełnych 12 lat, bo pełne starania to może były z 5 lat a potem po prostu szliśmy na "żywioł". No ale to już 12 lat bez zabezpieczenia ;)
    Najlepsze 12 lat :) :D dobra najprzyjemniejsze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałaś powiedzieć "najnudniejsze", bo ile można się bzykać z myślą że może zajdziesz :P I było różnie, bo później to już chcieliśmy się rozwieść.. ;)

Szkoda, że u mnie zatrudniają tylko niepełnosprawnych...bo mogłabyś aplikować. Z komputerem chyba nieźle stoisz nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kupa czas przykro mi ze tyle to trwa.a o adopcji myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam prace tylko na kompie :P przez ostatnie 5 lat, juz prawie nim rzygam :P Ej to ciaza pod niepelnosprawnosc nie moze podchodzic? :D

‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ