Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZuz_anna wrote:No właśnie ja uwielbiam jajka, nabiał i to mnie gubi:( Ja mam dobrą dietę tak ogólnie, ale własnie ten nabiał nie jest dobry przy tego typu problemach. Więc czeka mnie teraz wyrzeczenie w postaci ograniczenia nabiału, no i cytrusy, żurawina... a jak nie pomoże to antybiotyki pewnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:Iui jest na nfz,czemu masz placic za nią?
Kamka, ja już się staram 12 lat. Znam naszą służbę zdrowia bardzo dobrze i rzygać mi się chce na samą myśl, że mam latać od lekarza do lekarza, po tysiące zaświadczeń, pobyty w szpitalu etc etc. To nie dla mnie w tej chwili. Jestem pacjentką Invicty - tam wszystko jest płatne, ale mam komfort i spokój. Mam swojego lekarza, który mnie dobrze zna i jest kompetentny. Dzięki niemu zachodziłam w ciążę.
Tylko nie myśl o mnie, że ja jakaś wymagająca czy coś, bo absolutnie nie. Ja już jestem zmęczona tym wszystkim po prostu. Tyle razy byłam w szpitalach, tyle razy dostawałam leki, i nie zliczę ile razy kazdy lekarz mówil coś przeciwnego od poprzedniego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:czyli ja już się cieszę
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałaś powiedzieć "najnudniejsze", bo ile można się bzykać z myślą że może zajdziesz I było różnie, bo później to już chcieliśmy się rozwieść..
Szkoda, że u mnie zatrudniają tylko niepełnosprawnych...bo mogłabyś aplikować. Z komputerem chyba nieźle stoisz nie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny