Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:O ja tez! A dzis pierwszy raz ochota od bardzo dawna na czekolade a tu co? Moj G wczoraj zdjadl cala ostatnia tabliczke! wrrr
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:u nas nie ma takiej opcji, zawsze jest coś gdzieś zkitrane. chociażby kinderki od dziecka. I pomysleć że mój mąż to chudzielec
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:MOZE:D ja nienawidze rozu dlatego mam wiele rzeczy rozowych na przekor sobie uwielbiam byc wredna dla siebie rowniez
Ja uwielbiam czerń. Moglabym ciagle na czarno chodzic. No ale ze mam wlosy i oczy czarne, to wygladam troche jak czarna wdowa. Ostatnio czesto widac mnie w bieli, kremowym i chaberku:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo moj tez wysoki i wazy tyle co ja! Chude to takie ze sie czasem dziwie co sie dzieje z tym jedzeniem co pochlania...
Chudszego od mojego programisty nie możecie miec. A zre toto jak porabane. Dwa obiady, slodycze, bochenek chleba dziennie...ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Chudszego od mojego programisty nie możecie miec. A zre toto jak porabane. Dwa obiady, slodycze, bochenek chleba dziennie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny