Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morella wrote:Udowodnij:D
Waga, wzrost:D
Moj: 180cm, 70 kg
mój jest trochę niższy waga (jak sobie poje) ....62 -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Dobra moj ma zajebista ksztaltna dupke wiec moze nie az tak chudy
Gdybym miala dupe swojego faceta, to bylabym niezla strzala. Moj boi sie, ze jakby trafil do wiezienia, to sralby jak golab i bylby ciagle zgiety. Takie habluszko ma pod nerami, ze az mi slinka cieknie:Dciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:On mowi ze jak mi brzuch urosnie to bedzie mnie turlal juz sie na to cieszy
czasem narzeka ze mi sie tak przytylo bo jak zaczelismy sie spotykac wazylam 56kg ale szczerze? I tak uwielbia moj tylek, brzuch i cycki wiec ma wybaczone marudzenie -
nick nieaktualnyMorella wrote:Ja to wyobrazalam sobie Twojego G. Jako takuego troche karka. Nizszy, masywny, napakowany.
Zepsulas mi wszystko. Znow Morelka ma zyciowego mindfucka i musi zmieniac ustawienia:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:w sumie to też przytyłam 10 odkąd się znam z mężem, ale w sumie 15 lat minęło to nie ma tragedii najchętnej by chiał, zeby mi wszystko poszło w dupsko
-
musiałbym się iść wykapać, wykorzystać, że chłopa nie ma, przjąć władzę nad pilotem i te sprawy
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Morella wrote:Ale ze co? Wywalic te 9 pollitrowych sloiczkow z leczem i gulaszem, ktore przygotowalam mu do szwabow?
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja w pol roku tyle przytylam, przeciez to ile badan przeszlam to masakra ale okazalo sie ze odstresowanie tak na mnie dziala... ze wreszcie zaczelam tyc a nie tylko chudnac
-
Niunqa wrote:To mój ma 190 i waży 85 A ja mam niecałe 160 i waże tyle co on - DRAMAT!!! :P A on i tak mi mówi że jestem "fajna"
-
dodałam sobie moje dzisiejsze objawy i już mam całe 18punktów na 100
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny