Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
oooo produkcja postow w trakcie!
niunqa dobre wiesci!
ja moze tez zmienie awantura? slabo cos na nim widac:D
moj małż jest chudzieńki ja w sumie tez tak dosyc ale to juz chyba wspominalam. R jest wyzszy ode mnie no moze ze 3 centymetry ale nie pamietam ile wazy:D
ide do tego mojego chudzielca:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Wygląda na to, że tylko raz mogę zmienić avatar Musicie się przyzwyczaić do seledyna
-
Morella wrote:Ja mam 170 i niestety 69kg plus duze cycki z miska C:( W ciagu dwoch lat wpadlo 12 kg:(
Jak mam duzo ruchu to schudne. Mieszkanie w bloku, na malym metrazu niestety wplywa na rozrost cielska. U rodzicow na wsi bylam szczuplutka.kamka9319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie jest kłopot z pracą poza domem. Ciągle podjadam przy biurku
Jak pracowałam w domu, to w ogóle nie jadłam. Teraz nie palę w trakcie pracy i tak to jest
A ja wstawiam i kupa nie chce mi podmienićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 22:50
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Ja mam 170 i niestety 69kg plus duze cycki z miska C:( W ciagu dwoch lat wpadlo 12 kg:(
Jak mam duzo ruchu to schudne. Mieszkanie w bloku, na malym metrazu niestety wplywa na rozrost cielska. U rodzicow na wsi bylam szczuplutka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Kolezanka mi dobiera bo sie tym zajmuje. Chcialabym miec miseczkę B.
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Kolezanka mi dobiera bo sie tym zajmuje. Chcialabym miec miseczkę B.
-
nick nieaktualny
-
kamka9319 wrote:To ciekawe ja ja mam wedlug braffiterki. Bo na zdjęciach widać Ciri ze nie masz dużych piersi a ja mam ogromne po ciążach,skoro ty masz F to ja jaki? W biuście mam 124cm a pod 83
ciri22 lubi tę wiadomość