X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo produkcja postow w trakcie!;)

niunqa dobre wiesci!:)

ja moze tez zmienie awantura? slabo cos na nim widac:D

moj małż jest chudzieńki <3 ja w sumie tez tak dosyc ale to juz chyba wspominalam. R jest wyzszy ode mnie no moze ze 3 centymetry ale nie pamietam ile wazy:D

ide do tego mojego chudzielca:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nawet na dietach nie chudne ;/ przez 3 miesiace ani jednego kilograma mniej, mimo diety i jazdy na rowerze i plywania, wiec olalam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 170 i niestety 69kg plus duze cycki z miska C:( W ciagu dwoch lat wpadlo 12 kg:(
    Jak mam duzo ruchu to schudne. Mieszkanie w bloku, na malym metrazu niestety wplywa na rozrost cielska. U rodzicow na wsi bylam szczuplutka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Wygląda na to, że tylko raz mogę zmienić avatar :P Musicie się przyzwyczaić do seledyna :D
    mozesz wiecej tylko wyloguj sie i zaloguj ja zmienialam ze 3 razy ale wlasnie zauwazylam ze trzeba sie wylogowac i zalogowac jeszcze raz i potem znow zalogowac i wylogowac i jest nowy :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ja mam 170 i niestety 69kg plus duze cycki z miska C:( W ciagu dwoch lat wpadlo 12 kg:(
    Jak mam duzo ruchu to schudne. Mieszkanie w bloku, na malym metrazu niestety wplywa na rozrost cielska. U rodzicow na wsi bylam szczuplutka.
    jak masz duże cycki to nie możesz miec c :P jak jest super dobrany stanik to c jest z reguły mały

kamka9319 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosze 80 C. I jest taki idealny.

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nie przelogowywałam i mi się zrobiło bez problemów 2 razy

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest kłopot z pracą poza domem. Ciągle podjadam przy biurku :/
    Jak pracowałam w domu, to w ogóle nie jadłam. Teraz nie palę w trakcie pracy i tak to jest :P

A ja wstawiam i kupa :/ nie chce mi podmienić :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 22:50

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    A to ma cos wspolnego? bo ja w sumie tez bylam szczuplejsza na 75m2 a zaczelam tyc na 7m2 jak mieszkalam w pokoju mojego G u jego rodzicow :P

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    a byłaś o brafiterki?

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    To masz male, na zdjeciach troche widac jakie ja mam a nosze 70e/f czyli nie masz rozmiarowki brafiterskiej :P bo c to tam malenstwo

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja noszę 65 e, a nosiłam oczywiście 75 b:D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolezanka mi dobiera bo sie tym zajmuje. Chcialabym miec miseczkę B.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wlasnie mnie tez z 75b na 65e skoczylo a jak przytylam to do 70e/f

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To masz male, na zdjeciach troche widac jakie ja mam a nosze 70e/f czyli nie masz rozmiarowki brafiterskiej :P bo c to tam malenstwo

To ja w tej kwesti się zamykam w sobie :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ciekawe ja ja mam wedlug braffiterki. Bo na zdjęciach widać Ciri ze nie masz dużych piersi a ja mam ogromne po ciążach,skoro ty masz F to ja jaki? W biuście mam 124cm a pod 83

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    cięzko mi uwierzyć. Dawaj wymiary to ci powiemy czy masz dobry stanik :D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Sprobuj sie przejsc do innej osoby bo mnie sie wydaje ze cos tu nie gra, moja siostra ma takie cycki ze w nic sie nie miesci prawie kazda bluzka rozjezdza jej sie w cyckach i wlasnie nosila 80c/d a po wizycie u brafiterki 70g

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam malych. Sa wedlug mnie duze. Nie znam sie na rozmiarowkach, którym lezanka mi dobiera staniki. Nie moge miec na gabce, sama koronka, bo takto strasznie mnie bola france.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    To ciekawe ja ja mam wedlug braffiterki. Bo na zdjęciach widać Ciri ze nie masz dużych piersi a ja mam ogromne po ciążach,skoro ty masz F to ja jaki? W biuście mam 124cm a pod 83
    75 K musiałabyś zmierzyć

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 358 359 360 361 362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ