Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
haha odkryłyście, skąd mój nick , mam sentyment ...
Ponieważ w sobotę kończę Itr, to pochwalę się jak rośniemy
Mam nadzieję, że się nie pozłościcie
Końcówka 13tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81d68005e2ec.jpgKASIAG24, Domcia23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję
Widać ale tylko w obcisłych rzeczach, na razie jeszcze nie zmieniałam garderoby, chociaż kusi, ale jak zmierzyłam te ciążowe spodnie to nie miałam co w ten panel na brzuch wsadzić haha
Ciri spoko, niebawem, za kilka miesięcy trzeba będzie wyławiać wielorybka z wanny . Wszystkim, które nie mają przeciwwskazań do ćwiczeń polecam Angelikę Pióro na YT -
Iriss wrote:haha odkryłyście, skąd mój nick , mam sentyment ...
Ponieważ w sobotę kończę Itr, to pochwalę się jak rośniemy
Mam nadzieję, że się nie pozłościcie
Końcówka 13tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81d68005e2ec.jpg
super szczuplutka jestes to i brzusio ladnie zaczyna rosnac ja najpierw getry z panelem jak ubieralam to ten panel mi wisial, a teraz mi sie gumka wpija w brzuch, ze czasami mnie to drazni juz chyba kupie roziar wieksze
tyle ze ja sie wazylam wczoraj i dycha na + jak sie patrzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No pieknie urosla ta twoja tempka. I niech na tym poziomie zostanieDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
dziewczyny a ja właśnie robię placuszki z kaszy jaglanej, są po prostu przepyszne:D żadne inne placki mnie tak nie zachwyciły:) Są boskie:) wystarczy ugotować kasze jaglaną ( jeden woreczek starcza na 11 placuszków), dodać żółtko, trochę mąki ( ja sypie na oko), jak chcemy by były słodkie trochę dżemu lub cukru, proszek do pieczenia, wszystko miksujemy i dodajemy ubite białko:)
mam orgazm jak je jem:D
woreczek- chodziło mi o cztery woreczki które sa w opakowaniu z Biedronki, woreczek to około 10 łyżek kaszy jaglanejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:10
-
a no i jeszcze jedno...prawdopodobnie moje tsh zmalało od jedzenia kaszy jaglanej, podobno reguluje prace tarczycy, ja akurat tą kaszę uwielbiam i odkąd zaczełam ją jeść tsh zmniejszyło mi się z 2,5 do 1,6 ( chyba, nie pamiętam dokładnie;p). to jedyna kasza co ma odczyn zasadowy i odkwasza nasz organizm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:09
-
a ja zrtobilam roladki serowe, pycha:)
moj maz mnie troche rozczulil, w przedpokoju stala karma dla pieskow (worek 18kg) wzielam i zanioslam do pokoju i maz mowi ze wystarczy i ze mam juz z nia nic nie robic ze on ja wsypie do wiaderka bo ''jak jestes w ciazy to nie mozesz dzwigac'' gupol jeden -
http://zdrowie.wp.pl/zdrowie/metody-naturalne/art166,ktora-kasza-jest-najzdrowsza.html
gryczana z tego co piszą jest najlepsza:)
ale jest tam spory błąd, bo kasza jaglana nie zakwasza organizmu... hmm
ok...jest tam błąd bo
"Kasza jaglana i kasza gryczana jako jedyne kasze mają działanie zasadotwórcze, odgrywają więc dużą rolę w przywróceniu równowagi kwasowo-zasadowej w organizmie. Jagły to ważny składnik diety zasadowej:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:14
-
nick nieaktualny