Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję PO. Jajowody drożne, śliczny pęcherzyk dominujący w lewym jajniku. Endometrium jak na ten dzień cyklu: IDEALNE. Mamy się starać, jakby przyszła @ to wizyta między 1-4 dc po leki do stymulacji i 1 inseminacja
Nie było tak źle, czułam rozpieranie i trochę zabolało jak na @. Boli teraz bardzo, niby takie ćmienie jak na okres ale i takie wrażenie jakbym miała mocne boleści brzucha przy zatruciu.
Powiedziałam mu o tych testach. A on do mnie: "Pani Ewo...eeee....na bete pani nie poszła, tylko sikacze..To jest dla amatorów a nie dla pani..." Tak mnie tym rozbawił, że mu obiecałam że nie będę robić sikaczyciri22 lubi tę wiadomość
-
wracajac do piosenek teledyskow slubnych itd czy ktoras z Was tez miala teledysk dla rodzicow na podziekowanie? dosyc popularne sie to zrobilo ostatnio
-
Klaudia N. wrote:a my taki teledysk mamy z piosenka zabiore Cie wlasnie tam, a podziekowanie dla rodzicow mamy z piosenka coldplay - paradise
Paradise-też uwielbiam, wersję instrumentalną dałam sobie na filmik o córci:)
My na podziękowaniach dla rodziców nawet nie wiem co mamy, bo operator sam dopasował, ale w sumie fajnie wyszło:) -
mkl wrote:a no i jeszcze jedno...prawdopodobnie moje tsh zmalało od jedzenia kaszy jaglanej, podobno reguluje prace tarczycy, ja akurat tą kaszę uwielbiam i odkąd zaczełam ją jeść tsh zmniejszyło mi się z 2,5 do 1,6 ( chyba, nie pamiętam dokładnie;p). to jedyna kasza co ma odczyn zasadowy i odkwasza nasz organizm
Ogólnie kasza jaglana to najzdrowsza kasza, my też jemy pod każdą postacią. Ma też właściwości antyrakowe. -
Klaudia N. wrote:a ja zrtobilam roladki serowe, pycha:)
moj maz mnie troche rozczulil, w przedpokoju stala karma dla pieskow (worek 18kg) wzielam i zanioslam do pokoju i maz mowi ze wystarczy i ze mam juz z nia nic nie robic ze on ja wsypie do wiaderka bo ''jak jestes w ciazy to nie mozesz dzwigac'' gupol jeden
aaa to ejst taka możliwość?A myślałam,że mieliście uważać -
Niunqa wrote:Melduję PO. Jajowody drożne, śliczny pęcherzyk dominujący w lewym jajniku. Endometrium jak na ten dzień cyklu: IDEALNE. Mamy się starać, jakby przyszła @ to wizyta między 1-4 dc po leki do stymulacji i 1 inseminacja
Nie było tak źle, czułam rozpieranie i trochę zabolało jak na @. Boli teraz bardzo, niby takie ćmienie jak na okres ale i takie wrażenie jakbym miała mocne boleści brzucha przy zatruciu.
Powiedziałam mu o tych testach. A on do mnie: "Pani Ewo...eeee....na bete pani nie poszła, tylko sikacze..To jest dla amatorów a nie dla pani..." Tak mnie tym rozbawił, że mu obiecałam że nie będę robić sikaczy
Super:) No widzisz, teraz to tylko beta i grzeczna bądź -
Klaudia N. wrote:wracajac do piosenek teledyskow slubnych itd czy ktoras z Was tez miala teledysk dla rodzicow na podziekowanie? dosyc popularne sie to zrobilo ostatnio
No my mieliśmy, ale 4 lata temu to w ogóle nie było popularne.
M nagraliśmy filmik, a potem na weselu go operatorzy puścili z rzutnika. Tak zamiast standardowych podziękowań. I wszystkim gościom się podobało, nikt jeszcze takich nie widział
Z tym,że my mieliśmy taki inny inniejszy ten filmik, bo nagraliśmy go w Figloparku z siostrzeńcami męża, ogólnie kolorowo, dzieciaki pomagały nam farbami na kartkach pisać te podziękowania i potem była fajna prezentacja;) Ogólnie fajnie wyszło, mieliśmy sporo statystów hehe:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuz_anna wrote:aaa to ejst taka możliwość?A myślałam,że mieliście uważać
Zuz_anna wrote:No my mieliśmy, ale 4 lata temu to w ogóle nie było popularne.
M nagraliśmy filmik, a potem na weselu go operatorzy puścili z rzutnika. Tak zamiast standardowych podziękowań. I wszystkim gościom się podobało, nikt jeszcze takich nie widział
Z tym,że my mieliśmy taki inny inniejszy ten filmik, bo nagraliśmy go w Figloparku z siostrzeńcami męża, ogólnie kolorowo, dzieciaki pomagały nam farbami na kartkach pisać te podziękowania i potem była fajna prezentacja;) Ogólnie fajnie wyszło, mieliśmy sporo statystów hehe:D
a wrzucaliscie go moze na youtube? obejrzalabym, mamy podobny motyw z kartkami ale nie pisalismy tylko gotowe
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Ja chcialam zrobic taki bajer, ale znajac moich rodziców, ryczeliby jak na jakims pogrzebie wiec bylo klasycznie. Kwiaty, podziekowanie, piosenka i tyle.
u nas na sali co drugi ryczal, glownie dlatego ze nie bylo mojej mamy a takie podziekowania zawsze sa jakies smutniejsze;)